Regulament
Bloguri

Declarație ...

Îmi aduc aminte și acum de prima dată când te-am văzut . Eram doar un puşti neștiutor dornic de a descoperi lucruri noi , senzații noi . M-ai atras mai întâi cu parfumul tău și m-ai făcut curios să aflu ce ascunzi sub suprafață .
Au trecut anii și am devenit un vlăjgan ce avea lumea la picioare . Îmi aminteam de tine doar când aveam chef de distracție . Poate că aceștia sunt anii în care ar fi trebuit să îți acord mai multă atenție , să încep să descopăr misterele pe care le ascundeai .
Dar tu nu te-ai supărat ... Ai fost acolo de fiecare dată când , mai târziu , am avut nevoie de o confidentă . Mi-ai ascultat toate păsurile indiferent dacă erai nervoasă sau calmă . Uneori simțeam o urmă de gelozie că nu poți fi doar a mea dar știu , era ceva imposibil .
Mulți spuneau că nu trebuie să am încredere în tine dar eu deja înțelesesem că tu nu îi rāneşti decât pe cei care nu te tratează cu respectul pe care îl meriți .
Am profitat , la un moment dat de o oportunitate , și m-am mutat mai aproape de tine . Veneam la tine de fiecare dată când aveam nevoie să spun tot ce aveam pe suflet , iar tu , de fiecare dată mă ascultai .
Acum sunt alb dar tu ai rămas neschimbată. Picioarele mele nu mai vor să mă asculte tot timpul și am nevoie de un baston pentru a le ajuta. Dar nu mă plâng ... am avut o viață plină , am avut o copilărie fericită , am avut norocul de a o întâlni pe femeia visurilor mele alături de care mi-am văzut copii crescând și punând bazele propriilor lor familii .
Acum sunt singur iar tu , iubita mea mare , ești din nou singura care îmi alină zilele .Tu care m-ai întâmpinat de fiecare dată cu parfumul tău pur. Tu care cu valurile tale înspumate m-ai certat de fiecare dată când spuneam sau gândeam vreo prostie, tu care cu întinderea ta de oglindă mi-ai oferit liniște când aveam nevoie .
Acum vin din nou la tine. Mișcarea mea face ca cerul ce se oglindește în tine să se unduiască. Vin la tine și te rog să-mi oferi o ultimă îmbrățișare și poate să-mi arăți toate misterele ce le-ai ascuns atâția ani. Te rog ca acum tu , după atâta vreme, să-mi spui păsurile tale pentru că de acum sunt doar al tău .

https://youtube.com/watch?v=zMBTvuUlm98
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
laughing

Abia asteptthumbs up
matrimoniale - membru fara poza

dude_me

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lasă tu .... nu puteai să fii chiar perfectă nu ?
Și cred că pot să mă gândesc la multe alte defecte decât un angel slab de ... înger .... winking
P.S. următorul blog va fi o combinație de 50 shades cu x men cu fast and furious ..... probabil rolling on the floor
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
big hug

Oare cum ai scrie tu altfel?thinking
Hmmm...
Nu cred ca ti s-ar potrivi alt stilhappy
Eh,cred ca trebuie sa-mi tin eu lacrimile in frâuhappy
Sunt cam...slaba de ingerlaughing
matrimoniale - membru fara poza

dude_me

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dacă mai scriu ceva de genul voi pune un avertisment ...... nerecomandat sufletelor sensibile ... bun așa ?
matrimoniale - membru fara poza

dude_me

  • Publicat Acum peste 2 luni
Offffff ... angel big hug
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iar m-ai facut sa plangworried

Eu nu te mai citesc,sa stii!happy
(glumesc)