floria.ro
poza ATHOOS

ATHOOS

Varsta:
57 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi....ci sunt cum sunt cand ma visezi...deci dormi mai mult ca sa visezi...sa vezi cum sunt cand nu ma vezi....
poza AVIATORUL_IUBITOR

AVIATORUL_IUBITOR

Varsta:
60 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Sibiu,
Romania 
Eu,AVIATORUL_IUBITOR SI VISATOR ,MARE CITITOR ASTRAL AL VIETII OMULUI, PRIN VOCEA SI PRIN-POZA OMULUI,DE LA NASTERE PINA LA MOARTE." Sunt Om Sincer, Deschis si Foarte Direct.
-Om Ales si Total deosebit.Bun Crestin si Mare Patriot ,Ortodox Crestin. Iubitor de Neam de Tara,Iubitor de Adevar Si Ca Om Al Legii -Facator de Dreptate Si de Adevar.Eu, Urasc minciuna, Urasc Tradarea si Pe Toti Tradatorii de Neam de tara si pe tradatorii de Famili.Sunt Mare Razbunator Pe Toti Vrajmasii Mei Si pe Vrajmasii Poporului Meu. Cat si Pe Toti Tradatorii Tarii Mele si Pe Toti-Conducatorii Poporului meu Crestin, De La Cei mai Mari Pana la Cei Mai Mici. Iubesc Tara, Femeile de Mare Suflet si de Daruire Totala, Si Pe Femeile Acelea Care Sunt Gata de Sacrifiici pentru aproapele nostru. Si Tot Eu, Sunt Acela, Care mai Iubesc Pe Copilasii Crestini Ai Tarii Mele. Iubesc Natura, Caii,Muntii, Pistoalele si Pustile Mitraliere. Sunt Gata oricand Sami Dau Viata pentru Poporul meu, Pentru Tara mea Si pentru Femeiea Adevarului si pentru Copilasii Tarii Mele. Eu, Urasc de Moarte si Pina Dincolo de Cerurile Lui Dumnezeu,Pe Toata Securitatea Romana. Care , iata. Ca,Timp de peste 47 de ani,A Condus si Conduce si Azi cu Putere tara Romanesca.Si mai Ales pe Cei Care In 1989, Ei- Incatalatii Astia, AU DAT LOVITURA DE STAT, MI-AU UCIS FAMILIA MEA SI M-AU ALUNGAT DIN TARA PE MINE, DE FRICA , CA, EU, CA UN-MARE OFITER DE POLITIE MILITARA ,DE RANG INALT, SA NU MA RAZBUN PE EI.
SI DE RETINUT. ESTE FAPTUL ACESTA. < Ca, Eu, Nu Fac Politica, Dar Pentru Ca, Eu, Iubesc Adevarul Si Dreptatea Lui Dumnezeu,Eu Sunt Gata Si Am si cu Ce, Sa Culc toata Romania La Pamant in numai 22 de minute. Caci, Atuncea Cand Ei -Conducatorii Tarii,Mi-au Ucis 12 Membri din Familia mea.
Si Cand Eu,Iata Ca, Nu M-am Temut Nici atuncea ,Cand eram copil de 13ni de Ei si Nici Dupa 1989.Mai ales, Atuncea Cand Ei, Iata , Ca, Mi-au Luat Tot ce am avuteu- Mai scump pe Lum ;Pe Parintii mei si pe fratii mei si Cand Tot ei, Mi-au Aruncat Casa in Aer Si multe , alte, alte Criminale Fapte rele si Foarte Grave- fapte Criminale si Rasiste Mi-au Facut Mie Ei, Am Tot Dreptul Si Toate Motivele din Lume, ( Arza-i Focul Lui Ilie si Urgiea Pamantului Pe ei Pe Toti si Pe Toata Sementia Lor si Pana La Al 40- a neam al lor Cu Case cu Tot si cu Cine I-a Fatat pe ei..Amin! ).Si Cand Ei, Criminalii Astia Au Jefuit Tara Romana In Lung si-N lat.. Si Cand Tot Ei, Adunati Doar In Haitede Lupi si de Sacali si de -Iata LEGIUNI SATANICE- DAR PE CARE EI, aPOI-lE-AU NUMIT- PARTIDE POLITICE SI- "JUSTITIE- DEMONN-CRATA- SATANICA SI INCATALATA "SI CARE SA-I APERE NUMAI PE EI.SUB PUTEREA-DIRECTA A LEGIUNILOR-SATANICE , PE CARE SI VOI DEJA I-ATI VAZUT DEJA SI-I STITI PE FIECARE DINTRE EI ,CAT SI PE FAMILILE LOR DRAGILE MELE. ADICA PE ACESTI -TOTI -TRADATORII SI PE TOTI-RASISTII DE CONDUCATORI,DE SECURISTI SI DE TURNATORI. CARE SAU INCATALATI SPRE MAREA LOR MANINN-****RE SI CU MULTIMEA DE -DE ZIARISTI SI POSTURI INTREGI DE TELEVIZIUNI. NUMITA SI MASSMEDIA-DICTATORIALA A-ZISEI LIBERTATI DE (MOCRRA-TIEI INMOCIRLATA SI PLINA DE RASISM SI DE VENINUL UCIGAS AL MORTT.) DAR CU O MARE PUTERE DE MANINN-****RTE, A POPORULUI,PRIN TELEVIZINILE LOR. CAR,E DEJA TIMP DE32.ani,NE-AU TRAS PAIUL PRINGURA,CA LA "MISTRETI de Guyti, Guity si P...in Curr-Tea Lor. Ca La Caprele de Lemn."dar au facut poporul sa Beheeeeie Meru de Foame si de Frig. Si Asa Au Reusit Ei,Sa Distruga Peste 9, 10-Milioane de Famili.CAT SI PE POPORUL CRESTIN. ASA DAR ,DIN ACESTE TOATE -CRIMINALE FAPTE ALE LOR.. EU AM TOT DREPTUL SI TOATE MOTIVELE DIN LUME -AZI,CA NICI MACAR-COPILUL NEFATAT IN -BURTA LUI MASA. SA NU-L MAI LAS EU, NE MANTUIT SI IN VIATA. !
- IATA CA, EI- L-AU BAGAT IN TOTALUL GENOCID AL MORTII CU BUNA STINTA, ACESTI CALAI RASISTI SI RASIALI,PE POPORUL NOSTRU -CRESTIN." IAR ATUNCEA CAND UN OM CA MINE PERDE TOTUL SI NU MAI AM- NIMICA DE PIERDUT,ATUNCEA EU,AM TOATE MOTIVELE DIN LUME,REPET ,SA DUC LUPTA-CU EI PANA LA CAPAT SI SA I CUPRINDA -FRICA MORTI PE TOT. MAI TARE DECAT SA INTAMPLAT CU "HIROSYMA SI LA NAGASAKY. "La data de 6 august 1945 si la 9 august 1945.*
Drept Care Si Mai ales -Cu Orice Pret, Eu, Trebuie Sa Duc Lupta Pana La Capat.
ATENTIE! Ca,Rasismul,Uura, Minciuna,Lacomiea lor si Dorinta lor de Putere, Dorinta de a se Imbogatii ei Si Satana Banului,Cat si Crima,Mandria, Aroganta si Inganfarea Lor, Au devenit si sunt Mai Criminale si Mai Ucigase Decat Orice COVID-19,Al Acestor Groaznice Vremuri Grele. Pentru, ca toate Acestea, Au Inlocuit si Inlocuiesc Totdeauna .Dragostea,Iubirea, Fratia, Credinta ,Si Sperantele si magaierele Oamenilor si pe cele ale Aproapelui Nostru."Daca Azi Un copilasi Sau O fata, o femeie Vaduva,Vrea si Cere Ajuorul Cuiva ,sau al Autoritatilor romane" Are Vad Sansa, Sa Primeasca ,Doar un Pumn In fata, O Cizma sau un Bocanc In piept. sau, Chear sa fie -Violati si aruncati in Groapa Morti". Zicand La Presa apoi.. Ca, Au Murit de COVID-19. Oare Aceasta Mai este tara mea si Poporul Nostru?
-Am vazut Multe la Viata mea si Am Vorbit direct fata In fata, Cu peste 75.000 de mii de femei, de fete , de Copii si de Oameni, cu tot felul de Suferite si de Grave Nedreptati, si de Groaznice Chinuri.eu ,am vorbit cu toti si cu Toate acestea In Ultimi- 24 de ani. DE CE EU ? Pentru Ca, Tot Eu, Cel ce Iubesc Femeile si pe Copilasii tarii, Mai Sunt si Cel ce UNESC PE OAMENI SI CEL CE IMPAC PE TATA CU FIU SI PE FICA CU MAMA. Adica, LA NEVOIE SI LA PREGATIRA MEA- Eu, Pot sa-Ti Fiu si Duhovnicul tau si al multora, asa Cum Multe dintre voi Mati vazut pe mine la TV -sau multe dintreVoi Ati Fost la Mine acasa. DA DA EU SPUN ADEVARUL SI EXZISTA FILME SI DOVEZI. CACI, AM SALVAT FOARTE MULTE FETE SI FEMEI DE LA MOARTE CAT SI PE BATANI SI PE -COPILASII TARII MELE.
{ Caci Iata . Eu, Zic Voua. Ca. : Dragostea si iubirea, daruirea Totala si Sacrificiul.NU ESTE si NU TREBUIE SA FIE SI SA INSEMNEZE SCUPELE MELE DRAGI, Numai sexul si numai Bacatul Pu... In Piz.. femeii.. ) Cer iertare si Zic Voua , Ca , Acestea Sunt cu Mult Mai Mult decat atata si Cu Mult Mai Mult Mai Importante, mai de Valoare - Intr-o Relatie de Familie. SI MAI MULT DECAT O BUNA SI ADEVARAT PRIETENIE. CEL PUTIN ASA VAD EU -ADEVARUL SI DREPTATEA, IN MATERIE DE O VITOARE PRIETENIE, SAU INTRO RELATIE MICA SAU MARE INTRO FAMILIE ." Voi ce ziceti Am Dreptate ? A POI, IATA, EU, MAI SUNT TOTAL MAHNIT SI NEMULTUMIT PENTRU MULTE DINTRE VOI FEMEILE DE PE ACESTE SITURI - LEGATE DE MINE. CACI, ORICE V-ASI SPUNE EU VOUA PE ACI, MULTE DINTRE VOI TOATE, NU MA CREDETI PE MINE SI VOI NU TINETI CONT DE MINE, DE SFATURILE MELE. Nici de pe aceste situri si nici dupa alte situri. SI PACAT CA, DUPA CIRCA 17 ANI , EU, TOT AICI VA GASESC SINGURE SI NEMARITATE, DAR PLINE DE VISE SI DE MARI DORINTE, DAR APROAPE TOATE PLINSE ZICAND LUI DUMNEZEU : " Of , Doamne Dumnezeule. IATA . CA, EU,NU AM AVUT NICIODAT- N O R O C I N D R A G O S T E SI NICi IN I U B I R E.
Si Acuma Iata si Aceste Declaratii si Marturisiri , pentru Voi.
Eu, sunt Barbat Inalt Brunet, oichii Caprui , Singur, Niciodata Casatorit,Fost Mare Sportiv si Culturist.
1,79 cm , 72 kg, Port Barba. Si Iubesc Femeia, Doar Dupa Sufletul Ei si Dupa Fapte si Sacrificii, cu Daruirea Ei, Totala.si Nu dupa lte Criterii si nici dupa anii ei, nici dupa culoarea pieli Sau dupa Religia Sa.Eu, Nu sunt -Judecatorul Nimanui. Pretuiesc Sanatatea si Viata si Pretuiesc Femeia, La Adevarata Ei Valoare si Pretuire data De Dumnezeu ei. Nu sunt un Om Bogat. Dar Sufletul meu si Faptele Mele -Sunt Mai presus decat Orice Bogatie sau aur. Apoi, Tot Aici, Va marturisesc Ca, Nu Am Adresa de Facebook Si In Prezent In Afara de Telefon Simplu si de Email, NU Am alte mijloace de Comunicare deocamdata-Din Cauza SRI, Ce Controleaza Totu.Situri si Tv si Telefoanele.
( Cititi si Voi Toate, PROTOCOALELE DE LA TORONTO si LUPTA IMPOTRIVA CRESTINISMULUI .Scritor SI Ziarist Canadian SERGHEE MONASTE" Impuscat de sevicele secrete Americane.1991,) Ca sa vedeti si voi si sa stiti -In ce Lume traiti Voi din 1982 Incoace si Va mai fii.}
-Apoi La Placeri si Preferinte .Eu , Prefer Muzica Sarbeasca si Muzica Veche Buna.
PENTRU TINE,PENTRU TOATE FEMEILE SI FETELE,CARE VOR SI DORESC, SA MA CUNOASCA PE VIU SI SA LEGAM CU ADEVARAT ORICE FEL DE RELATIE REALA SI PE VIU, DE PRIETENIE SAU DE O EVENTUALA RELATIE DE FAMILIE ,SI DE VITOR- SINCERA,DESCHISA SI DIRECTA CU MINE, DE ORI UNDE AR FII ACESTE FEMEI. VA ROG SI CA CER-SA AVETI DEPLINA INCREDERE IN MINE SI SA-MI SCRIETI DOAR PRIN ADRESA DE EMAIL. SAU SA MA SUNATI LA ACESTE ADRESA SI TRIMITETI ORICE FEL DE INTREBARE.CACI, EU VA ,GASRANTEZ RASPUNS SICER SI DIRECT CU IUBIRE LA FIECARE IN PARTE. ASA DAR IATA MAI INTAI APEL LA :
*<< ZERO,SAPTE,CINCI,CINCI,TREI,SASE ,TREI,SAPTE,SASE,ZERO- EU, TE IUBESC ,TEPRETUIESC PE TINE ,VESNIC SI -NECONDITIONAT. / SI 2. )Email: < aaurelcai@yahoo.com >>* Eu, Va sarut si Va Iubesc. SA AVETI SANATATE FERICIRE SI IMPLINIRI CU TOT CE VA DORITI VOI FIECARE.
SI NU UITATI. CA, SANATATE SI VIATA OMULUI, ESTE CEL MAI DE PRET DAR AL OMULUI DAT DE DUMNEZEU. VA IUBESC SI VA ASTEPT SA MA SUNATI SAU SA-MI TRIMITETI MESAJELE VOASTRE.
PS. SI CELE CARE DORITI SA AFLATI VITORUL VOSTRU- SAU ALTE SUFERINTE SI PROBLEME DE FAMILE. EU, VA ASTEPT INTREBARILE DOAR LA ADRESA MEA DE AICI !
VA MULTUMESC VOUA SI FIECAREIA DINTE VOI. SI FIE CA DEACUMA- EL, DUMNEZEU SI PREACURATA NOASTRA MAICA SFANTA, " SA VA DEZLEGE LA FIECARE DINTRE VOI- TOATE NODURILE VIETII VOASTRE SI SA VA AJUTE PE FIECARE, SA VA OCROTEASCA PE VOI SI PE FAMILILE VOASTRE ORI UNDE SI PRETUTINDENI! Amin! Amin! >>
Atentie! IATA SI UN MIC SUPLIMET PENTRU VOI-TOATE FEMEILE DE PE ACEST SIT.
-PE FOARTE MULTE DINTRE VOI TOATE,EU VA STIU SI VA CUNOSC DE ANI DE ZILE,CACI V-AM GASIT PE AICI SI PE ALTE SITURI DE PESTE 12 - 16 ani.SI VAD,CA NICI UNA DINTRE VOI-NU V-ATI GASIT VITORUL SOTI-(barbat.) Doar relatii Sexuale sau Aventuri de scurta durata. DE CE ?
Pentru Ca, Pe Aici NU Toti Sunt - Adevarati Barbati.Si mai Ales Oamenii Seiosi Cuminti si mai ales si Buni Crestini. NU Nu sunt Pe Aici Pe Internet.Sau Dus Sa Culeaga DUDE de pe Marginea Santului."
"CEI MAI BUNI BARBATI SI LUPTATORI ADEVARATI -LUATI-LE PE Doamna Senator DIANA SOSOACA,
PE Avc-CODRUTA CERVA-RTV,sunt BUNE SI ADEVARATE MARI LUPTATOARE -PENTRU DREPTURILE ROMANILOR, SI BUNE PRIETENE SI "SURORILE MELE CRESTINE "winking...
( Caci Inteleptii si Viteji tarii si Zmardoiii de cauciuc ai romanie-sunt Infestati de multa vreme..cu wirrusul yama-ciordeala-la-strayna hely hyelyHEUROpe si Pe BanyiHelaPoalaMamyKo..) YA. asta se Intampla -
prea scumpele mele Dragi si Frumoase Fete si Femei Alese -Tocmai In MOCRATIA de la Anul-
2021, secolul 21. / Andrei Marun ..secolul 21-lea .VA FI SAU NU VA FI RELIGIOS.
-Oamenii Lui Bell-Satan Ca Zmoala,din Afara tarii si Din tara Satanici,Lovesc Mereu In Credinta Poporului si In Birerica Ortodoxa Romana.) Iar Ata NU-i deloc Bine.**

Azi mieercuri 18 noiembre- 2020./ EU, TE VREAU IUBIT-O, DACA SI TU MA VREI.Citat de Ioann Fagarasanu.1995. Stuttgart.}

DOAR GANDUL LA TINE
Doar gandul La Tine, ma face sa sper
In drumul acesta ce duce La Cer
De dorul acesta Ce-mi Arde In Piept
Veghez si tresar Iubit-o ...
Si pe Tine, Eu, Te Chem, Te ador..
Si Pe Tine...Eu, Te Astept...Te Astept...
==========================
< aaurelcai@yahoo.com > Zero,Sapte,Cinci,Cinci,Trei,Sase ,Trei,Sapte
si 60. Te iubesc,Te sarut Si Te Astept cu Un Apel macar. si un Email.
Alta Cale-Nu Avem Pana La " VARA LA MUNTE -VINO TE IAU .."2848.cota.*]
Si Doamnea Ajuta Fi Cu Noi, Caci Suntem Toti Copii Tai ! Amin! >>]
Noiembre 19.an 2020. * Aviatorul_Iubitor si Visator.*
Eu,Sunt Cu Voi, daca si Voi Sunteti cu Mine. Psalm 109.)
-------------------------------- ---
Dedicatie Pentu Voi Toate.
-Iar Daca Eu,Sunt Om si Nu Vierme
Sa Spun Ce Iubesc Si Ce NU...
Iar Daca Voi Sunteti Femei Alese
Din Lumea Cea larga si mare..
Zidite din Coasta Lui Adam Si Eva..
Si Duhul Sfant cu Depline Haruri si Daruri
In Voi Fiecare Femeie -Casa Sfanta si-a Facut
Cu Sufletul Plin De Dragoste si Cu marea Iubire
Din Voiea Lui Dumnezeu,Doar Pentru Mine..
Robul Sau Ales..Va Zidit. Amin!
VA IUBESC SI VA PRETUIESC EU, PE FIECARE-
LA ADEVARATA PRETUIRE SI VALOARE, PE CARE TATAL MEU CERESC-
VA DARUITO VOUA, ODATA CU PRIMA SA ZIDIRE DUMNEZEIASCA."
Eu, Va Multumesc la Toate Cele Care Ati Citit Acestea Toate.
Va Iubesc Si Va Sarut Dulce pe Fiecare.
-PS. iar daca aveti pe cineva -bolnavi In familie,sau Aveti Alte feluri de Necazuri,
de Nedreptati si Suferinte..Cautatima si Eu, Cu Maica Lui Dumnezeu Va Ajutam
si Va Scoatem Din Orice Necazuri suferinte si nevoi. O Fac GRATIS Si cu MARE FRATIE! "
Eu, Te Iubesc, Daca Si Tu ma Iubesti Pe Mine.Daca Tu Ma vrei- Si Eu Te Vreau Pe Tine.> AL TAU VESNIC SI NECONDITIONAT.
poza banderasss2001

banderasss2001

Varsta:
45 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
aflati voi daca doriti
poza bazilic74

bazilic74

Varsta:
46 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Tamm,
Germania 
imi place tot ce este frumos si iubitor, urasc minciuna. Doresc o relatie serioasa bazata pe incredere si respect .
erotic24.ro
barbat fara poza

bebeto2014

Varsta:
37 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Targu Mures,
Romania 
170cm brunet constitutie atletica calm intelegator imi plac calatoriile ,muzica lenta si sportul nefumator alcol doar la ocazi festive
poza belogerer

belogerer

Varsta:
45 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
45 ani din bucuresti, nefumator, discret, locuiesc singur, caut o doamna pentru prietenie reciproc avantajoasa. ofertele financiare nu ma intereseaza.
poza Bengean

Bengean

Varsta:
31 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Brasov,
Romania 
Un barbat foarte de treaba( cu cine merita) foarte direct nu imi place sa ma ascund imi place sinceritatea am ochi albastri patratele restul va las sa descoperiti voi
poza Bent

Bent

Varsta:
55 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Braila,
Romania 
Sant interesat de o relatie de lunga durata bazată pe
stimă și respect reciproc.