Regulament
Bloguri

Perle la prima intalnire

La prima intalnire, care au fost cele mai mari "perle" cu care v-ati servit partenera/partenerul de rendez-vous? Cat de mare a fost "porumbelul" scos?

Pentru mine, cele mai "interesante" abordari au fost:

- La scurt timp dupa ce am implinit 18 ani, am avut o prima (si ultima) intalnire cu o fata deosebita. Inteligenta, cu mult bun simt, finuta, frumoasa, intr-un cuvant, perfecta. Din pacate, la primele fraze, i-am spus ca sper sa nu tina prea mult intalnirea pentru ca trebuie sa ma intalnesc cu o alta fata. "Cealalta fata" era, de fapt, o colega de la sedintele de meditatie pentru admiterea la facultate, care trebuia sa imi aduca niste carti. Explicatiile insa, in contextul de mai inainte, nu au mai contat happy

- Dupa 2 ani, la facultate, prima intalnire cu o domnisoara care, culmea, ea fusese cea care insistase sa ne vedem. Pentru ca ne vazusem prima oara in compania unui amic comun, cunoscut a frecventa "damele de consumatie", la debutul intalnirii, am avut o introducere cu stil, spunandu-i ca nu am de gand sa platesc pentru sex si ca nu vreau sa scot la un suc "damele de companie". De fapt, ea era fata cuminte, serioasa, n-avea nicio legatura cu sexul platit, culmea, era si colega de facultate (din fericire, la alta sectie happy. Evident ca aventura s-a terminat inainte de a incepe.

- Timpul trece si, dupa cativa ani, merg la o intalnire aranjata de catre un coleg de serviciu. Pentru ca, in timpul conversatiei, partenera de discutie parea pornita, in general, pe barbati, ma ia gura pe dinainte si ii dau replica spunand ca are opinii de femeie proaspat divortata. Din pacate, tocmai cu o saptamana inainte, femeia divortase de sotul cu care fusese casatorita de la 18 ani. Sfarsit de poveste happy

Inchei, inainte de a da prea multe din casa. E randul vostru happy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Un_om_ca_tine

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ forever_young Perla ta au comis-o multi, 4 amici de-ai mei s-au trezit sa-si intrebe prietenele (unul la prima intalnire, in clasa a 8-a, ceilalti trei la stadii mai avansate) daca le fac onoarea de a incepe "viata" cu ei... S-au confesat in cercul de amici, ne-am amuzat, am tras lectii de viata (unii dintre noi happy.

@caprice Poti sa intelegi ce doresti happy Nu sunt perfect, nu am pretentia de a fi; imi place, insa, sa cred, ca sunt un om matur si, cat de cat, normal, daca am ajuns sa ma amuz si sa si invat din pataniile trecutului.

O zi frumoasa happy