Regulament
Bloguri

Virtual si realitate

Ce anume ii impinge pe oameni sa interactioneze in mediul virtual? De ce nu o fac (mai mult?) in realitate?

Ce anume te determina sa contactezi pe cineva, in mediul virtual, ghidat doar de o poza si cateva randuri? Curiozitatea? Speranta? Nevoia de a interactiona, de a schimba o vorba cu cineva? Tentatia apropierii anonime de altcineva? Singuratatea?

De ce nu te-ai apropia, ca barbat, de o femeie, in realitate si ai incepe sa discuti, sa va cunoasteti? De ce nu ai intreba, ca femeie, un barbat sa iti tina companie? Care ar fi diferenta perceputa dintre mediul virtual si realitate?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Faptul ca viata sociala scartaie, ca ajungi uneori sa fii inconjurat doar de cupluri, ca nu vrei sa stai doar in compania celor de la munca si a prietenilor vechi si dragi... Faptul ca stii ca lumea e mai mare de-atat, iar internetul e o poarta spre ea.
matrimoniale - membru fara poza

InVinoVeritas

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iarta-ma..subiectul e serios insa am gasit..asta pe internet si m-am amuzat teribil..Te invit si pe tine ,,sa gusti'' ...
http://youtu.be/1vCHn9S9x04
matrimoniale - membru fara poza

Un_om_ca_tine

  • Publicat Acum peste 2 luni
@barbatsimplu, ironia sortii face ca, in mediul virtual de acum 15 ani, discutiile sa fie mult mai interesante, cu bun-simt, frumoase, in comparatie cu prezentul. Aceea a fost era pre-Mirc. Mirc-ul a vulgarizat atat Internetul, cat si chatul sau forumurile virtuale.
E adevarat ca erau multe discutii gen a/s/l pls, dar si discutii ce solicitau intens neuronii happy

P.S. Si atunci gaseai bunici si bunicele pe net, amuzanti, intelectuali; e drept, nu orice avea net atunci happy