Regulament
Bloguri

Elogiu PRO LIFE

Pentru ca timpul nu sta locului, dar putem face atatea cu el…
Intotdeauna sa traiesti mai intens, mai bine si mai frumos decat crezi ca ti-a fost dat; si nu trebuie sa pacalesti nici pe Dumnezeu, nici soarta si nici moartea ca sa faci asta. Sa iei fiecare zi si sa faci din ea tot ce ai visat vreodata ca poti sa faci in viata. Aduna-ti toate gandurile in tample si sa faci ce vrei din ele: vrei sunete din care sa iasa simfonii si ode aduse destinului? Vrei imagini in care sa te muti cu tot trupul si sufletul? Sunt toate in tine, nu conteaza ca esti barbat sau femeie; ai totul in tine si nimeni nu-ti poate lua nimic. Esti stapanul lumii tale…Inchide ochii si zboara, deschide-i si alearga cu propriile-ti forte de motivare, nu te teme de zi sau de noapte, nu te teme de prapastii sau sfarsituri, caci exista un singur sfarsit si acela… vine si(n)gur, nu ti-l alegi tu. Nu poti spune niciodata ca e vinovat vantul de zborul tau, noaptea de oboseala ta sau soarele de durerea ochilor tai.

“Timpul este modalitatea naturii de a face ca sa nu se intample toate lucrurile deodata”, dar “Daca tot astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta” (Woody Allen)
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lancelot, rasistule, nici macar nu mi se deschide link-ul sa vad ce ai pus numa pt ochisorii lui Dream ! Uoooooo ! olling on the floor
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cu dedicatie speciala pentru blogeri !!!!

https://youtube.com/watch?v=U9oaaxGdsOw
matrimoniale - membru fara poza

keno

  • Publicat Acum peste 2 luni
Viata este o tragedie pentru cel care simte si o comedie pentru cel care gandeste. - Jean de La BRUYERE. big grin
matrimoniale - membru fara poza

Your_Dream

  • Publicat Acum peste 2 luni
ma bucur daca ti-am putut fi de ajutor olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
sa-mi bag p*** dupa ce ti-am citit blogul, m-am simtit asa de motivat si de barbat incat am facut 5 seturi de 100 flotari, am rupt o bara de metal, am dat un sut podului basarab de l-am daramat si am terminat noua linie de metrou in doar 5 minute. Feeeeeel the motivation!