Regulament
Bloguri

Adio draga Robin :(

O incercare timida de a pune intr-un text o parte din magistralul aport, pe care acest actor exeptional, l-a adus in casa celei de-a saptea arte:

Despre Robin Williams, “Fatza de dragoste”(2013) este ca “Un tata in plus”(1997). Pentru “Bunul Will (Hunting)”(1997), adevarata “Revenire la viata”(1990) a fost cand a intalnit-o pe “D-na Doubtfire”(1993). “O iubire fara sfarsit”(1998) ii transforma in “Roboti”(2005) daca nu-si asculta “Majordomul”(2013) “Jack”(1996) si hotarau sa-si uneasca destinele. Cand “Nunta cu peripetii”(2013) s-a incheiat, s-au urcat in “Cadillac (Man)”(1990) si au plecat in luna de miere in “Jumanji”(1995). Dupa “Noua luni”(1995) s-a nascut si micutul “Hook”(1991). Si-a trait viata din plin, precum “Aventurile Baronului Munchausen”(1988), pacat ca “Insomnia”(2002) si un gest disperat, l-au trimis direct in “Societatea poetilor morti”(1989). Si acolo, ajunsi mai devreme sau mai tarziu, ii vom auzi toti salutul inconfundabil:
“Good morning, Vietnam”(1987)
Robin, Dumnezeu sa te ierte si fie-ti tarana usoara! sad
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Your_Dream

  • Publicat Acum peste 2 luni
barbatsingur: Iti recomand si Good Will Hunting happy Si acesta nu este pt sentimentalii de pe matri happy)
matrimoniale - membru fara poza

Your_Dream

  • Publicat Acum peste 2 luni
@deceneu: recunoscator pentru adresa postata, nu am vazut emisiunea pana acum. Respect pentru convingerile tale si as adauga, dar poate incepand din invatamantul prescolar, gimnazial (in concordanta cu varsta) notiuni despre igiena, educatie rutiera, civica, prim ajutor... Dar cine sa gandeasca aceste module? Ministresa psd-ista se gandise sa vina elevii sa faca sport sambata. Poti sa-i ceri mai mult, daca asta este masura gandirii ei strategice in scoaterea invatamantului din impas? Eu, unul.... sunt lamurit sad