poza membru
Regulament
Bloguri

Diferente+ ce-i iubirea !?

Mi-a picat fisa! Iar asta imi vine in cap dupa ce am renuntat sa mai urmaresc/citesc blog-urile unei persoane care mi-a fost foarte draga aproape c-am iubit-o! ( nu este vb de blog-urile de pe matri)

Cata dreptate are Osho cand spune : Iubirea nu inseamna posesie, inseamna apreciere!

Am renuntat sa mai citesc blogul unei fete pentru ca in ultimul postat, a fost unul foarte sumbru, dezamagitor, mani****tor si repugnant! M-am simtit ca si cum as fi fost intr-o relatie si totul s-a terminat, iar de aici am o revelatie : exact cum e vorba aia, "e plina balta de peste" doar trebuie sa cauti si sa gandesti pozitiv exact ca un proton, sa faci in asa fel sa nu traiesti din trecut prezentul. Sunt sute de blog-uri care-mi pot atrage toata atentia doar trebuie sa caut si voi gasi, exact cum ar fi in realitate o relatie, dupa ce te-ai despartit cauti alta si faci tot posibilul sa treci peste. Viata merge inainte! Let her go happy

Morala : Cand iubesti profund pe cineva, nu neaparat o fiinta umana, un obiect, un lucru s.a.m.d... Totul se rezuma la apreciereeeee. Nu trebuie sa posedezi ceea ce iubesti, asta nu se mai cheama iubire se cheama obsesie, si inca o chestie pe care o simt, cateodata unele persoane care sunt la sute de km departare de mine ma fac sa ma simt si-mi da o liniste sufleteasca mai mare decat unele persoane care sunt exact langa mine.
PS: Ceea ce am scris e foarte usor interpretabil, asadar, fiecare cum il duce... happy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii