Regulament
Bloguri
Despre alcool s-au scris multe – atat despre beneficiile consumului moderat al anumitor tipuri de bauturi alcoolice, precum vinul, cat si despre efectele nocive ale excesului. Dar v-ati intrebat oare de ce corpul unei femei reactioneaza altfel la bautura decat cel al barbatului?

de calitate – poate aduce beneficii sanatatii, mai ales de natura cardiovasculara, prea mult alcool strica. Au dovedit-o medicii si a constatat acest lucru aproape fiecare adult care s-a confruntat, pe propria piele sau fata in fata, cu cazuri de excese. Dar cu ce difera consumul de alcool de la femei la barbati si de ce femeile nu pot bea cot la cot cu reprezentantii sexului tare? Iata marile diferente dintre sexe in ceea ce priveste “trasul la masea”!

1. Femeile beau haotic

Spre deosebire de barbati care obisnuiesc, adesea, sa bea cate o bere-doua pe zi, mai ale in sezonul cald, femeile beau mai rar, insa, in acele momente, fac exces. Astfel ca, desi barbatii beau mai des, femeile se imbata mai des, depasind adesea media de sase pahare pline de alcool la o singura ocazie.

2. Femeile nu tolereaza la fel de bine alcoolul

Corpul unei femei tolereaza altfel alcool comparativ cu trupul unui barbat, iar motivele din spatele acestui fapt nu sunt inca pe deplin cunoscute de oamenii de stiinta. Unele ipoteze sustin ca hormonul feminin estrogen interactioneaza cu alcoolul astfel incat creste nivelul de toxicitate asupra ficatului, in timp ce alte ipoteze stiintifice arata ca exista enzime diferinte in stomacul unei femei, fata de cel al barbatului, motiv pentru care reprezentantele sexului frumos nu suporta atat de bine cantitatile mari de alcool. Totodata, mai poate avea legatura si cu faptul ca trupul femeii contine, pe kilogram, mai putina apa decat cel al barbatului, motiv pentru care alcoolul se dilueaza mai greu si mai lent in corpul femeii, spre deosebire de cel al reprezentantului sexului tare. Acest lucru a fost dovedit printr-un simplu alcooltest. Chiar daca o femeie si un barbat beau exact aceeasi cantitate de alcool, alcoolemia ei va fi usor mai mare decat a lui.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
olling on the floor cam ne-studiat subiectul Daniel winking.. de ce scrii despre ce nu cunosti? tongue