poza Amarodimontenegro

Amarodimontenegro

Varsta:
48 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Daca stau si ma gandesc, imi doresc o femeie neadevarata : sa fie loiala (si cand spun loiala nu ma refer la a-ti cumpara pantofi de doua ori din acelasi loc...), Imi doresc o femeie care sa nu-si faca griji ca se inchide mall-ul prea devreme. I-as spune, ca si maine este o zi! Imi doresc o femeie care sa se bucure de mirosul cafelei de dimineata, o femeie care sa se bucure de sarutul meu furat . O femeie care sa ma atraga intr-atat de mult incat sa imi doresc sa ajung cat mai repede acasa sau sa ma faca sa-mi doresc sa nu mai plec.O femeie draguta, isteata.O femeie in parul careia sa ma joc si care sa ma lase s-o sarut pe ceafa de oricate ori ma ispiteste cu pielea si mirosul ei. O femeie careia sa-i placa sa-mi adoarma-n brate si destul de obraznica incat sa-mi ceara sa facem dragoste chiar daca suntem in vizita la prieteni.Imi doresc o femeie care fara pic de rusine sa bage mana pe sub masa si sa-mi mangaie piciorul soptindu-mi in ureche..."ahh, daca n-ar fi mama aici de fatza, doamne ce ti-as face"...Imi doresc o femeie care sa ma certe atunci cand gresesc si sa ma iubeasca pt tot ceea ce fac bun. Imi doresc o femeie alaturi de care sa plang si sa rad stiind ca sunt acolo doar pt ea.
Imi cer scuze daca am suparat cu ceva …..
Vreau s-o iubesc atat de mult incat sa ma induioseseze chiar si papucii ei de casa.
Dumnezeule, te rog eu...din tot sufletelul meu si din toata inimioara mea, fa o minune!...
Lasa tableta aia si.... FA O MINUNE, n-auzi!...
Va doresc o zi sau o seara frumoasa si bafta in cautarea acelui barbat considerat de dumneavoastra de nota 10!
Barbat invizibil,caut femeie transparenta,pentru a forma un cuplu nemaivazut!
daca nu lupti pentru ceea ce vrei,atunci meriti ceea ce ai!
p.s. dincolo de cuvinte exista un suflet....

"Această viaţă este a ta. Profită de puterea de a alege ce vrei să faci, şi fă bine acest lucru. Profită de puterea de a iubi ceea ce vrei în viaţă şi iubeşte cinstit. Profită de puterea de a te plimba în pădure şi de a fi parte din natură. Profită de puterea de a- ţi controla propria viaţă. Nimeni altcineva nu poate să facă asta pentru tine. Profită de puterea de a a- ţi face viaţa fericită.

Nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu posedă pe nimeni. Asta e adevărata experienţă a libertăţii: să ai lucrul cel mai important din lume, fără a-l poseda."
Paulo Coelho
poza TenuMarian

TenuMarian

Varsta:
45 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Barlad,
Germania 
Salutare si bine v am gasit.Sint o persoana muncitoare momentan domiciliat in Germania divortat de 1 an de zile si dupa cum se poate intelege caut pe cineva sa mi fie alaturi . Nu beau deloc dar in schimb fumez iar alte vicii nu am