Regulament
Bloguri

Conversatiile virtuale

Conversatiile virtuale dau dependenta psihica deoarece este foarte usor sa induci stari placute interlocutorului. Mintea lui se modeleaza usor dupa cuvintele tale.

Precum toti stim, cititul dezvolta imaginatia si are un impact mai mare asupra psihicului comparativ cu vizionarea unui clip video spre exemplu. Citind lucruri frumoase creierul asociaza imagini placute persoanei a carei cuvinte le citeste.

Astfel prin arta de a scrie se pot induce tot felul de imagini ireale, utopice la care viseaza partenerul nostru. Se creaza astfel o lume minunata. Fiecare utilizator al acestei lumi virtuale isi poate crea o imagine asa cum isi doreste el, fara ca cineva sa se indoiasca de calitatile acestuia, pentru ca mintii noastre ii place sa fie pacalita, sa creada orbeste in ceea ce isi doreste a fi adevarat.

Infruntand realitatea, intotdeauna vor aparea anumite frustrari, ceci aceste cuvinte cu care ne invaluim partenerul nu vor reusi niciodata sa redea mai mult de 20% din lumea reala.
Descrierea unei privelisti intr-o carte va crea o imagine a acestei privelisti in mintea fiecarui cititor, dar cu siguranta aceste imagini create in mintile cititorilor nu vor semana exact una cu alta.

Mintea umana este dotata cu un sistem complex de perceptie si analiza. In mod inconstient percepem anumite detalii ale vietii si cream tipare pentru tot ce ne inconjoara. In acest fel evoluam, ne facem o baza de date cu tot ce consideram a fi important. Observam tipuri de oameni, vedem ca comportamentul lor este in stransa legatura cu felul lor de a gandi. Pana si aspectul fizic este influentat de felul de a gandi a unei persoane.

In felul acesta, mintea noastra pentru a cunoaste o persoana acorda 60% aspectului fizic si comportamentului unui individ, 20% cuvintelor pe care le rosteste si inca 20% tonului vocii acestuia.

Asa ca, confruntand realitatea, dupa o lunga durata petrecuta in lumea virtuala, realizam ca imaginile formate in aceasta lume sunt mai frumoase decat realitatea si vom dori de indata sa ne intoarcem la tastaturile noastre, visand ca vom gasi acolo orice isi doreste mintea noastra sa obtina.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Pelu

Pelu

  • Publicat Acum peste 2 luni
"blackcoffee" nu am spus nimic legat de: "doresti sa gandeseti o chestie dar creierul prelucreza alta idee" acesta este un atribut personal. Nu toata lumea e la fel. Gandeste-te la marii intelepti stand in meditatie, mintea lor e focalizata doar pe un singur lucru timp de ore intregi.

Cand te culci, incearca sa-ti imaginezi o bila alba, fara imperfectiuni si dupa ce obtii imaginea asta vezi cat timp bila va ramane in mintea ta fara sa se deformeze. Acesta este un exercitiu pentru dobandirea claritatii mintii pe care il stiu dintr-o carte mai batrana ca mine winking

Sunt persoane care dispun de astfel de capacitati si au creier la fel ca si noi. Deci? creierul executa tocmai vice-versa de ce spun eu ? E un atribut universal valabil? winking
matrimoniale - membru fara poza

ontime

  • Publicat Acum peste 2 luni
E Frumos sa cautam sa ne simtim bine, iar daca tot am inventat scrisul Ar fi pacat sa nu-l folosim intr-un mod placut