Regulament
Bloguri
Toata viata mea am auzittongueai barbatul trebuie sa se dea la ea.Pai el trebuie sa o caute.Pai el trebuie sa o sune.Pai el treebuie sa o invite in oras.Pai el trebuie sa plateasca.Pai el trebuie sa o conduca .Pai el trebuie sa aibe initiativa .Pai el trebuie sa o ceara.Pai el trebuie sa aiba grija de ea.Pai trebuie sa o apere.Pai trebuie sa o protejeze.Pai el trebuie sa-i cumpere cadou.Pai el trebuie sa o scoata in oras.Pai el trebuie sa o ajute cu roata de la masina sau cu mutatul mobilei.Pai el trebuie sa duca plasele.Pai el trebuie sa-i cumpere flori.Pai el trebuie sa ii deschida usa.Pai el trebuie sa-i ceara iertare,daca ea se "simteeee"singura,neglijata,suparata,intristata,nervoasa,iritata,etc,etc.etc.PAI EL TREBUIE SA REZOLVE SITUATIILE. o tipa spunea tongueai asa e frumos.-E frumos pt. tine.Tu ai face asa.-Nu cum sa fac eu asta.DOAR EL TREEBUIE SA FACA ASTEA SI inca multe altele. Vorbesc de inceputul uneilegaturi.As vrea sa aud de ce credeti voi ca e asa.Dar fara explicatia ca asta e treaba barbatului Sau asa e lasat de la natura.O explicatie am ca evorba de putere .Cel puternic sta si celalalt vine la el cu capul plecat,si cu caciule in mina sau cu o floare in mina si se roaga de cel puternic.:Nu vrei asa?Sau altfel?Ce sa fac ca sa fi multumita stapina?Ce ai mai vrea.?Iartama ca esti suparata.etc.etc.etc. Deci eu zic ca e vorba de putere,,,,chiar daca mai tirziu situatia se schimba ,se echilibreaza sau apare revansa sau corectia.E vorba de putere sau de altceva??//??? Ce zic femeile ?Dar barbatii?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca era ceva siropos erau mai multe
matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
E interesant ce putine femei isi spun parerea la un articol asa de radical si taios.
matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pt. femei .Sa stiti ca si la barbatilor le place sa fie cautati,curtati,invitati, sa primeasca cadouri, ca ea sa aiba initiativa ,ca ea sa fie indrazneata..Daca ii intrebati pe cei de linga voi o sa vedeti cit de doritori sunt dupa asta si cite frustrari au daca nu primesc iar ei au facut asta.De cind cu miscarea feminista,si cu emanciparea femei ,si cu egalitatea intre sexe lucrurile sau mai schimbat.Eu nu mai cred ca barbatul trebuie sa fie partea activa iar femeia partea pasiva.
matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da ,Am exagerat .Sigur ca exista si varianta cealalta pe care o zice Elenac. Ceea ce zice ea se intimpla ,dupa casatorie ,dupa ceva anii.Cunosc mai multi barbati care la douazeci de ani spuneau catre jumatatea lor:Lasa ca o sa ajungi tu la 40 de ani si o sa vina si rindul meu.Am iscutat mult cu femei care sustineau ca ce a fost inainte de casatorie e altceva ,nu ar trebui sa se puna ,ca acum ,dupa ,situatia e alta .Iar barbatii nu vroau sa accepte asta.sa fie altceva. O tipa spunea.:In prima faza barbatii sunt pe bune dar apoi devin ticalosi.Sigur ca sunt si barbati ticalosi .In orice caz cred ca femeile se sacrifica pt. casa si pt. copii dar in nici un caz pt. sot.Oricum .De fiecare data ma minunez cum barbatii si femeile au pareri atit de diferite in aceasta privinta.nu incetez sa ma minunez cum femele spun ca barbatii sunt mai avantajati si barbatii spun ca femeile sunt mai avantajate . .Se pare ca e valabil aia : Depinde pe cine intrebi.
matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu stiu daca au o minte mai diabolica.Poate ca puterea unuia sta in slabiciunea altuia.Dar interesant ca femeile nu isi dau cu parerea,.