Regulament
Bloguri
Chestia asta e valabila si pt. barbati si pt. femei. Toata lumea greseste ,dar nu toata lumea isi cere iertare.Exista femei si barbati care isi inseala partenerul,il mint,il bat,il umilesc.etc.etc.etc.Dar ciudat de cele mai multe ori,barbatul isi cere iertare.
Nu pot sa uit si sa inteleg barbatii care se duc si se umilesc dupa femeile care l-au inselat si l-au mintitsi tot ei isi cer iertare.Poate ca e cineva care imi poate explica.
Si are impresia ca e ok.si el si ea.
Se zice ca nu exista iertare daca nu iti ceri iertare,daca nu te cobori,daca nu te umilesti.
Uraasc chestia aiatongueai ne-am despartit.-Pai dute si cere-ti iertare.-Eu sa ma duc ?Pai ea a gresit.-Pai da chiar daca ea a gresit tu trebuie sa te duci sa-ti ceri iertare.
Dupa niste anii observ femei si barbati dar mult mai multe femei care spun:Am fost tinara si am facut si greseli.Sau:Nu ar fi trebuit sa ma port asa cu Gica sau cu costica.SAu:Am gresit cu fostul meu.Am avut barbati buni dar nu am stiut sa-i tin.
Pai bine si ce ai facut tongueai l-am cautat o data.Sautongueai l-am sunat o data .Sau .Pai i-am transmis salutari cind m-am intors.
Atit.Numai atit.-Pai ce sa mai fac ,doar el este barbatul....ce frumoasa ar fi viata asa.
DEci :Iarta-ma am gresit dar eu nu recunosc nu fac nimic,nu ma schimb,Deci,hai sa continuam tot asa.
Am observat ca femeile au regrete mai mari ,Chiar daca nu vor,nu vor sa faca ceva.De ce au ele regrete mai mari?Simplu.Pt. ca ele stau ca plantele ,nu fac nimic,asteapta,si asteapta si primesc si primesc,iar in final isi dau seama ce au pierdut.
Pe cind un barbat incearca,incearca,se forteaza si daca nu merge si nu merge renunta si isi spune:eu am incercat,dar daca nu merge nu am ce mai face.
Nu pot sa uit intr-un film o femeie spune.Ce va pasa voua barbatilor,voi mergeti la razboi si noi stam acasa si va asteptam si suferim .Si ii arata pe barbati la razboi ,in transee,bolnavi,frig,noroi,mincau sobolani,raniti,durere,mizerie.
Mereu vad in jurul meu barbati care pling,chiar pling la femei sa nu ii paraseasca,se umilesc,"se sinucid",iarta-ma,am gresit,nu mai fac,stau in ploaie ca sa il bage ea in seama .Sau in soare.Se tirasc,pur si simplu se tirasc,ingenuncheaza,implora,Etc,Etc,Etc,Chiar daca ei gresesc,sau nu,.
Foarte foarte rar vad sau aud femei care sa faca asta.Destul de rar aud femei care isi cer iertare.Chiar daca ele gresesc.Si apoi se mira ca eu nu gasesc pe nimeni.Sau .Pe mine nimeni numa iubeste.Sau.Altele cum au pe cineva si eu nu....Si trec anii si ea nu pricepe ,nu intelege,nu stie de el a parasit-o ,de ce ea e singura,de ce el nu a mai cautat-o.
Stiu o pereche in care ea se mira de ce el nu o cere odata de nevasta desi o iubeste,se vede,toata lumea vede.Iar el se tot intreaba :cum sa o cer eu pe ea de nevasta ,ea care m-a parasit pt.altul si apoi pt. altii si a preferat sa si-o traga cu altii decit cu mine.Iar acum dupa ani vine nu si-a cerut niciodata iertare serios ,imi spune tongueai sa lasam ce a fost si....in continuare sa facem tot asa.Se poate oare asta???
Uneori nu se poate merge mai departe chiar daca mai exista sentimente.
Unii iau prea in usor iertarea.
Asa ca cine credeti voi ca iarta mai mult femeile sau barbatii?????
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii