Regulament
Bloguri
Un amic imi spune:Femeile vor sa fie mintite.Daca eprea urita sau prea grasa ea ea totusi nu se combina decit cu cine ii zice ce frumoasa este sau ce bine arata.
Cunosc barbati care se poarta frumos cu cite o femeiesi totusi ea il lasa ca sa se combine cu unul care are 3 copii si e casatorit.desi ea spune ca vrea sa se cassatoreasca.
Sau il lasa pe un bnaiat bun ca sa se combine cu un golan.Sau il lasa pe el cel bun pt. unul cu 15 ani mai mare .
Sau il lasa pe cel bun pt. unul cu 7 anii mai mic.
Trasatura comuna la aceste exemple este ca el, celalalt,o minte grosolan,evident,incontinuu,.
Nu poate spune ca nu a stiut ca ala o minte.Doar face pe proasta.
Deci e clar ca vrea sa fie mintita.
Am intrebat un Don Juan autodeclarat :Mai, dar ce faci tu ,ce spui tu ,de toate se culca cu tine imediat si altii saracii se zbat aiurea.-Simplu :Le spun ca ma insor cu ele.-Si te cred toate.-Unele cred altele nu cred .Multe nu au nici o pretentie ,ele doar au nevoie de un motiv ca sa o faca.De o scuza.
Vorbeam odata cu o tipa si-i spun :Ce mai faci?Cum iti merge.?
-Bine,M-am despartit de Gica.-Pai de ce?Dupa 7 anii de zile.?-Pai credeam ca ne casatorim.Dar m-a mintit.
Mai femeia,el era cu 9 ani mai mare ca tine,avea nevasta si 3 copii,.Numai in filme vezi tu de-astea.Era evident ,Toti din jur stiau si au spus asta,mai mult sau mai putin.
Cea mai tare chestie la asta e ca femeile spun :ca nu vor sa fie mintite,ca nu le plac mincinosii,Dar totusi ele se combina cu cei care le mint cel mai bine.
Ca in politica.;Se spune ca cei mai buni poloticieni sunt cei care mint cel mai bine ,cel mai convingator.
La fel :Cei care au cel mai mare succes cu femeile sunt cei care mintr cel mai bine cel mai convingator.
Pina aici nu ar fi nici o problema.problema este ca femeile sunt revoltate dar se combina tot cu aia care mint mai frumos.Eclar,e evident,toti din jur vad ,stiu.
Si totusi ea zice ca nu a stiut, ca a pacalit-o,ca a inselat-o,ca a mintit-o,.De fapt cine minte,cine e mai marre mincinos.
Deci, vor femeile sau nu vor sa fie mintite?????
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
In urma cu vreo 20 de anii eram f. nedumerit si ii spuneam unui prieten.Eram tinar si aveam in cap idei de egalitate,dreptate,reciprocitate.Deci spuneam:eu nu stiu ce este cu femeile astea ,nu mai inteleg.Eu sunt sincer,corect,nu mint si ele se combina cu altii .Astea nu apreciaza de loc sinceritatea,corectitudinea.
El a raspuns :Ba da ele te apreciaza ca esti sincer dar prefera sa se combine cu altul.
Iar mai multe femei mi-au spus de-a lungul aniilor:Niciodata o femeie nu o sa dea unui barbat atit cit primeste.Sau.Nu exista egalitate intre femei si barbati ,cel putin in prima perioada.Sau n.De unde pina unde sa fie un barbat egal cu mine.Sau .Nu ai nici o sansa sa cuceresti o femeie daca pornesti de la ideea ca esti egal cu ea.va trebui sa faci mult mai multe pt.ea,decit face ea pt. tine.