Regulament
Bloguri

Sex,sex,sex....

Un tip imi spune: Pt. mine sexul nu e pe primul loc intr-o relatie.Si am observat ca o tipa cind vrea sa se dea la mine recurge la sex.Ea crede ca asta e cel mai important....fetelor nu sexul e cel mai important....mai sunt si alte lucruri,mai ales cind ai ceva anii la activ.
Uneori am impresia ca unele sunt proaste.Nu sunt in stare,nu sunt capabile sa faca altceva decit sa se ofere,sa bata apropouri,sa faca reprosuri.
Eu zic: Si totusi iti place sa se dea la tine?
El:Imi place cind una se da la mine.Dar cind sunt la inceputul unei relatii,sau chiar la mijlocul unei relatii si singurul mod in care ea incearca sa fie bine e sa se ofere sau sa faca reprosuri cu privire la sex am impresia ca nu are prea mult in cap....Fetelor mai sunt si alte moduri de a face placere unui barbat,sau de a te intelege bine cu cineva,sau de a avea o viata mai buna.Sunt atitea moduri de a petrece timpul impreuna.Sigur ca sexul nu trebuie sa lipseasca .Dar sa crezi ca,cu sexul rezolvi totul e o mare greseala.La fel ca si cind crezi ca daca el te iubeste face chiar orice.
Eu:Se pare ca sunt unii care chiar fac orice,chiar orice pt. sex sau pt. ca iubesc pe cineva .Si sunt si barbati si femei care fac asta.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii