Regulament
Bloguri
Un tip imi spune: Cele mai placute amtintiri cu femei pt. mine nu au fost cele cu dragostea mea cea mare sau cele cu ""logodnicele"" mele ci cele in care ele au venit la mine si au vrut sa ne combinam,sa ne-o tragem,fara sa imi ceara ceva inainte (nici macar o cafea).Stiu ca au venit pt. ca ma placeau si nu ca sa le ""ajut"" cu ceva si apoi sa ma ""rasplateasca"".
O tipa spune:Imi amintesc cind eram tinara si ma ducea cite unul in oras ,imi platea consumatia,imi deschidea usa ,ma aducea acasa unde eu incepeam sa fac pe rusinoasa.Nu se poate asa .Fiecare trebuie sa-si faca treaba .
Altul:Mor cind aud ca ea trebuie sa se lase greu.Cite relatii nu sau terminat din cauza asta?
Altul:La barbatii nu le place sa umbli dupa ei. S-ar plictisi....Ce aiureala....
Altul:O tipa imi spune:Cum ar fi sa apar eu la usa ta cu flori.?I-am raspuns:M-as simti foarte bine,si m-as purta si eu mai frumos cu tine.
Altul:Ce inseamna cind unul umbla dupa una 6 luni sau 13 luni?Inseamna ca o place tare.Ce inseamna cind una il respinge pe unul 6 luni sau 13 luni?In seamna ca nu-l place deloc.Ce gindeste unul cind una dupa care a umblat 6 sau 13 luni vrea sa se combine cu el?Se gindestebig grinaca nu ma place ,de ce vrea sa ne combinam? E clar,vrea sa mai profite de pe mine.
Altul:Cind ma urc in pat si vad ca ea se intoarce cu spatele asteptind ca eu sa fac prima miscare,sa initiez sexul ,imi dispare tot cheful.
Altul:Ce-mi place cind o aud spunind :as vrea sa ti-o trag.
Altul :Ce-mi place cind o aud spunind:as vrea sa mi-o tragi.
Altul :M-am saturat sa vad ca ea nu face nimic si asteapta ca numai eu sa ma dau la ea.
Eatongueai eu l-am cautat odata....Odata?...Pai fato trebuie sa te straduiesti mai mult .
EAtongueai ce eu nu fac mincare,eu nu fac curat?....Eltongueai asta e tot la ce se rezuma relatia noastra?
El:Mor cind aud pe una zicind:Eu vreau pe unul sa ma protejeze,sa ma ajute....Nu prea imi pare a iubire.
El :Cele mai placute intilniri le-am avut cu femei in occident cind ele si-au platit consumatia si daca a fost ceva mai departe bine,daca nu a fost iara bine.Ceea ce nu pot spune despre cele care au baut si apoi au spus ca nu ne potrivim.
Altul:As vrea sa primesc si eu complimente.
Altulbig grinupa 34 de ani am descoperit ce fain e sa se dea una la mine,Si nu sa astepte sa ma dau eu la ea.
Altul:Una e sa te sune ea"" sa-ti transmita salutari""si alta e sa te invite in oras.Sti o treaba.
Ell:Am inceput sa ma feresc de femeile care imi cer ""ajutorul "'daca vrei ceva fata fa ceva mai clar ,mai evident ca m-am saturat de femei care cer ajutorul (ca vor sau ca nu vor altceva)
Altul:Tragedia nu e ca barbatii nu se poarta frumos cu femeile ci ca femeile ar vrea ca ei sa se poarte ca la 16 anii.hai sa fim seriosi ca nu e normal .Unde e reciprocitatea.Ce viitor poate fi asa?
Eabig grine ce merg barbatii la prostituate,sau la amante?Pt. ca ele vor.
El:E foarte obositor sa tot umbli dupa o femeie.Si costisitor.Si cind reusesti sa o ai ,iti dai seama ca nu a meritat efortul si o lasi balta sau incepi sa recuperezi.Iar ea zice ca el e un ticalos.Dar pur si simplu iti dai seama ca nu merita pretul,nu merita efortu.Bunica mea spuneabig grinaca tot dai fara sa primesti ,se termina si nu ai de unde sa mai dai.
Ea :Multe femei cred ca daca ele stau pe spate e suficient si ca nu mai trebuie sa faca nimic.Si dupa aia se mira de ce sunt parasite.
El :as vrea si eu ca ea sa ma astepte la servici.
El:As vrea si eu ca ea sa ma scoata in oras.
EL:::TOT CE VREAU EU ESTE RECIPROCITATE,nu ca aia se cade ,si aia nu se cade.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un tip spune:Cind am o intilnire si ea intirzie ,se lasa asteptata,nu mai sunt bun de nimic,Sunt de parere ca ea nu are pic de consideratie pt. mine.Si sunt atit de putine femei punctuale.
O tipa spune:Femeile care au cel mai mare succes la barbati sunt cele care se arata disponibile.De acea se intimpla lucruri in concediu sau la petreceri.Deci...e o aiureala ca la barbati le plac femeile care se lasa greu.
El spune:as vrea sa ma sune si ea mai mult ,nu numai sa spuna ca eu nu o sun destul.