Regulament
Bloguri

blogu-miu!

ce cool, nu stiu daca fac bine ceea ce fac (ma refer la setari), dar sa speram ca da. asadar o dau inainte.
pai hai sa facem cunostinta:
sunt un betiv cu inclinatii artistice sau un artist cu inclinatii alcoolice, inca nu am realizat - iar voi nu va aruncati incacu pareri. asteptati, poate prima impresie este gresita.
oarecum blogul stiu cu ce se mananca, nu am urmarit multe dintre ele la viata mea si actual sunt abonat la unul singur - nu am sa spun care.
am deja un blog unde sunt destul de putin activ pentru ca este despre fotografie si imi pare ca trebuie sa spun/scriu lucruri interesante despre acest subiect, ceea ce gasesc ca fiind foarte greu.
tot timpul mi-am dorit un spatiu de refulare, niciodata nu l-am gasit. azi se pare ca vad o luminita. nu stiu daca directia este buna, dar am s-o urmez.
mi-am propus sa fiu eu insumi, ca atare am sa scriu ca si cum as vorbi cu mine.
am o exprimare care este categorisita deseori ca fiind obscena, personal sunt de cu totul alta parere.
asadar, cei ce stiu "sensibili" va rog sa treceti pe urmatoarea pagina.
sunt matur, autodidact si nu ma cenzurez in fata voastra. am vazut ca totusi unele cuvinte-mi sunt schimbate cu "*", ati prins ideea, am sa fac cumva sa ocolesc acest obstacol.
imi place ca sa le spun lucrurilor pe nume, sau macar sa cred ca asta fac.
revenind... cateva cuvinte despre mine: sunt de aproape zece ani in strainatate, de multi intr-o tara de c acat. da, daca nu v-ati imaginat ca se poate ca in vest sa fie una mai rea, este. daca ati stiut... sa stiti ca eu nu! de cand am plecat nu am mai dat niciodata pe acasa, nu am avut de ce: parintii sunt divortati iar amicii si-au tras toti familii si plozi si traiesc mai mult sau mai putin fericiti. asadar... nu este timp pentru a ne intercala. sunt singur pt ca asa am ales. poate ca am ales asta pt ca nu am fost suficient de atras de cineva care sa-mi schimbe parerea. judecati voi daca este bine sau nu, eu deocamdata ma simt bine in pielea mea. am treiejopt de ani iar cu aceasta ocazie va rog sa nu va luati vreodata de gramatica/scrisul/exprimarea mea, sunt singur si-s camionagiu. gresit, de luni sunt tirist. multumesc, sper sa se numeasca progres. lumea-mi spune ca-s pesimist, eu cred ca-s realist. ma rog... fiecare cu parerea lui, eu ma dau intr-un fel, voi luati-ma cum credeti ca-s. mmm.. ce as mai avea de adaugat? da, faptul ca momentan visez la o ferma la tara si faptul ca este posibil ca saptamana viitoare sa am alte vise. atat acum, cand am sa mai am idei, am sa adaug, de asemenea am sa incerc sa raspund la intrebarile voastre, asta in caz ca aveti. inca ceva important cred, in general nu mint, dar spun adevarul cumva, sa te fac pe tine cititorule sa crezi ca mint winking. a... si inca ceva: sunt o javra!
acum ma duc la un dus ca-s mizerabil si pare-se ca nu e o solutie sa te parfumezi doar, trebuie sa te si speli (doar ce am intrat acum o ora in casa - e scuzabil, nu?).
ps: fotografia e o pasiune si urasc feisbucu.

ps2: mi-am recitit blogul, e greu de urmat, foarte greu. insa nu e greseala mea, dau vina pe "formatarea" paginii. am sa fiu data viitoare atent la "asezarea in pagina". am sa incerc de asemenea sa nu corectez, cu alte cuvinte: ceea ce e scris, e scris!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

_Viorela_

  • Publicat Acum peste 2 luni
ingenium, reciteste!
matrimoniale - membru fara poza

ingenium

  • Publicat Acum peste 2 luni
vezi tu accente, tu esti un tampit!
rog moderatorii sa nu se impacienteze pentru ca am ceva de dovedit, anume:
conform dex-ului online:
TÂMPÍT, -Ă, tâmpiți, -te, adj. 1. (Adesea substantivat) Prost, idiot; nerod, stupid, tâmp (1). ♦ Buimăcit, năucit, amețit, zăpăcit. 2. (Înv.) Tâmp (2). – V. tâmpi.
m-ai facut taran, ceea ce nu e delog grav, taranul e extraordinar, dar tu ai accentual pe latura negativa ceea ce nu ma deranjeaza.
ma deranjeaza faptul ca de citeai vedeai ca AM O OCUPATIE. am scris clar ca-s CAMIONAGIU, si de luni tirist. ureaza-mi succes, merci! si tu?!?!?! tu ce faci? ma faci pierde vara fara ocupatie... e clar ca ceva e defect in caputu tau..
ca sa nu mai spun ca in miezu' zilei pe emill l-ai pus in noaptea mintii!
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
te juri ca nu ai mai fost niciodata pe matrimoniale.ro?...
matrimoniale - membru fara poza

ingenium

  • Publicat Acum peste 2 luni
citeste de jos in sus winking
matrimoniale - membru fara poza

ingenium

  • Publicat Acum peste 2 luni
ps: credeam pentru inceput ca primesc comentarii de genul: "bine ai venit!", pentru ca asta am facut, am venit catre voi, m-am descris si probabil am sa si scriu.
va multumesc pentru primire, este placerea mea!

la naiba... primul text pe care l-am scris era genial...

si inca ceva, pt ca acum am vazut: foarte urat emill ca mi-ai sters comentariile. sincer nu stiu care din ele, stiu doar ca aseara erau toate in regula, si-s convins ca n-am fost mitocan ci doar realist!
matrimoniale - membru fara poza

ingenium

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu sunt clona, nu am mai fost pe matrimoniale punct ro niciodata.
nu stiu motivul pentru care sunt aici, dar cred ca lipsa de socializare si gugalu' probabil ca m-au facut sa va descopar.
nu sunt aici sa ma insor sau sa-mi caut sufletul pereche.
asadar: panselutele, trandafirii, regina noptii, floricele in general, stelutele, panglicutele, vorbele dulci, mierea si altele va rog sa le cautati in alta parte.
am sa incerc aici sa fiu in zilele proaste sau bune, dar o sa vedem ce ne rezerva viitorul.
iar acest blog, sa fie clar, nu se vrea despre mine.
matrimoniale - membru fara poza

ingenium

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu accept link-uri aici, pune-le la mamicuta ta pe site, de esti aici fii "on topic". accept link-uri care spun ceva, ca urmatorul unde se vorbeste despre demnitate, curaj, onoare : https:*****//****.youtube.com/watch?v=C9Y_flM4ZNw.
cine nu a vazut filmul, il recomand (scent of a woman)!
de la inceput am fost clar si am spus: CUMVA CREZI CA VEI FI JIGNIT, TRECI PE ALTA PAGINA, NU OBLIG PE NIMENI SA-SI DEA CU PAREREA! o mai zic o data: SIMTI CA TE DEPASESTE SITUATIA? CARA-TE!
suntem toti majori cred, si nu suntem la doctor sa vorbim despre vagin, penis sau coitus, aici sper sa vorbesc liber sa sa va expun lucrurile exact cum sunt.
ex: daca viata mea e de c acat, exact asta am sa scriu, nu am sa zic ca am o viata ingropata in fecale, sau ca viata mi-i pe apa sambetei pentru ca ar deforma realitatea. apropos: viata mea nu e chiar asa...
matrimoniale - membru fara poza

ingenium

  • Publicat Acum peste 2 luni
stiu ca exprimarea mea nu este fluenta si incerc sa imi tin ortografia la un nivel peste minim.
da! cei care nu au notiuni de baza despre ce vorbeam mai sus sa se abtina sau sa caute online sa se corecteze inainte de a posta.
da! fac greseli, si nu-s aici sa corectez pe nimeni. totusi cand un gunoi se baga in seama cu mine la modul dur macar sa o faca caligrafic - exceptie fac greselile de tastatura (cel putin asa le numesc eu, ma gandesc ca stiti despre ce vorbesc).
si da! se pare ca e greu sa inveti oamenii sa scrie corect ca atare am inceput sa iertam si agramatii iar dex-ul accepta mai nou ceea ce era de neacceptat cand eram eu la scoala.
am inceput asa-zisul blog cu o descriere, sa ma introduc cumva voua, cititorilor mei, sa stiti cu cine aveti de a face.
intrebarile de genul: cat de javra esti, sau compara-ti nivelul de javra cu cineva nu au sens. este totul subiectiv.
matrimoniale - membru fara poza

ingenium

  • Publicat Acum peste 2 luni
mda...
am sa scriu din nou, incerc sa fiu calm pentru ca tocmai ce am pierdut o povestioara de mai mult de 1000 de caractere, care se pare ca nu poate fi adaugata ca si comentariu din cauza lungimii.
m-am trezit sau sculat sau ridicat din pat dupa ce am avut un bine meritat cred, somn.
ideea mea despre un format de blog este cu totul alta. aici imi pare ca nici macar nu este un forum ci un fel de "anunturi":
cumva eu va scriu ca mi-a murit motanu' si voi ma consolati prin "comentarii". ceea ce este gresit - ca format vorbesc.
nu sunt DOMNU, sunt EU. sa zicem ca ma cheama gheorghe, asadar adreseaza-te cu: TU, BA, GHIO nu cu DUMNEAVOASTRA sau DOMNU. te rog in schimb sa ma lasi sa cred ca eu sunt moderator aici pentru ca este pagina mea.
acum: la scoala in clasa a 8-a am avut numai note de 5 la gramatica, cea mai mica nota a mea, asta in conditiile in care notele mi-au fost mediocre, cred acum ca profesorii m-au subpunctat intotdeauna.
matrimoniale - membru fara poza

_Viorela_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Wow! Au sosit ajutoarele? Cand m-ai facut mincinoasa, Emil, nu ti-am reprosat ca mi-ai raspuns mitocaneste, nu-i asa? Tie cine iti da acest drept? Ca rezisti sau nu, la mitocanii, e mai putin important pentru unii dintre noi. Esti unul asemeni noua si....atat. Care-i ideea gresita la blogul de mai sus?