Regulament
Bloguri

Surprize

Ajungi la un moment in care trebuie sa te reculegi. Dupa ce ai fost dat de cateva ori cu fundul de pamant... incepi sa iti pui intrebari. Se pare ca femeia nu este chiar asa cum vrea ea sa creada, sau sa crezi tu. Am citit multe descrieri pe aici, la diferite femei. Si am observat un numitor comun: barbatii sunt criticati. Sunt mitocani, aventurieri, badarani, obsedati de sex, lipsiti de tandrete, inculti s.a.m.d. Interesant. Sa ma anuntati si pe mine cand gasiti unul fara niciun defect. Eu, in relatiile mele, am dorit in afara de iubire un singur lucru: INCREDERE. Eu nu am cautat femeia perfecta. Insa nu am gasit ... nici macar aceste 2 calitati. La aceeasi femeie.
Dupa ce ai luat atatea palme, iti este teama chiar si de o simpla ... mangaiere.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza SebuKan

SebuKan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu ma refeream la modul meu de cautare. Dupa cateva relatii, pot spune lejer de lunga durata... am ajuns in acelasi punct. Nu se punea problema de sex... ci de cu totul altceva. Femeile din viata mea mi-au inselat increderea. Una, doua, trei...
Stateam si citeam ce ai scris, ictin... ai scris cu totul altceva decat subiectul meu, sau ideea ce o aveam in cap ... insa, daca stau sa ma gandesc putin, ar fi o abordare interesanta. Desi sunt genul care, daca nu-mi place o femeie, nu ma culc cu ea.
Chiar zilele trecute am intalnit o draguta, o superbitate... cand a inceput sa vorbeasca am cazut pe spate. Nu mai intru in detalii.
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu am fost asa stupid, si cred ca inca sunt datorita unei inerti psihologice. Adica credeam ca intai e nevoie de dragoste si apoi de sex, si asta e calea "adevarata". Greu mi-am dat seama ca e o mare minciuna. Dar pana la urma, mai bine mai tarziu decat niciodata. Acum trebuie sa mai scap de inertie, si gata sunt ca nou big grin