Regulament
Bloguri
Chiar daca mai toata lumea se gandeste la sufletul pereche ca la cineva care iti umple viata numai de bucurie sufletul pereche este de fapt acel cineva care pur si simplu te completeaza si oricine are nevoie de cineva care sa il ajute sa devina cea mai buna varianta a sa, iar cateodata acest proces este unul mai putin placut. E greu sa treci peste anumite limite mentale si sa depasesti bariere pe care singur ti le-ai pus de-a lungul anilor, dar asta contribuie la dezvoltare.
Cateodata este posibil chiar sa nu fiti atrase fizic de jumatatea voastra, cel putin nu de la inceput, dar veti simti ca o forta inexplicabila care cumva va impinge unul catre celalalt si face ca drumurile voastre sa se intersecteze din ce in ce mai des si asta va va face sa va dati seama ca este persoana potrivita.
Chiar daca v-ati facut deja o lista ale calitatilor lui Mister Perfect sau nu, indicat ar fi sa nu deveniti prea pretentioase, treceti peste ceea ce credeti ca va doriti si ascultati-va sufletul. In plus, ghidati-va dupa urmatoarele indicii pentru a vedea daca nu cumva l-ati intalnit deja.

11 semne sacre ale sufletului pereche

1. Pur si simplu veti sti
Veti simti in adancul sufletului ca este persoana potrivita si inima voastra nu va mai avea nevoie de alte argumente. Cel mai puternic atribut pe care il avem ca oameni este intuitia asa ca merita sa o ascultati.

2. Caile voastre s-au mai intersectat
Se spune ca sufletele pereche au impartasit un trecut impreuna. Chiar daca atunci nu ati avut mari legaturi, macar ati fost in acelasi timp intr-un loc anume, v-ati mai vazut intr-o viata anterioara.

3. Va intalniti atunci cand este momentul cel mai potrivit
In ceea ce priveste sufletele pereche, ambii parteneri trebuie sa fie pregatiti din toate punctele de vedere sa isi intalneasca jumatatea. Acest moment poate veni mai devreme sau mai tarziu in viata unui om, iar intalnirea necesita tarie de caracter. Este posibil ca pana la persoana potrivita sa aveti multe relatii defectuoase, unele dintre ele sa va lase cu un gust amar sau inima franta, insa toate acestea va pregatesc pentru momentul magic si va formeaza ca om.

4. Sunteti impacate cu propria persoana
In timp ce unele relatii au nevoie de tot felul de artificii ca sa mearga, a voastra va fi lina si nu va avea nevoie decat de sentimentul de armonie dintre voi doi atunci cand va sorbiti din priviri. Oriunde ati fi va veti putea bucura de clipele de tacere dintre voi si nu le veti simti ca pe o povara.

5. Stiti la ce se gandeste partenerul
Cu sufletul pereche veti avea un limbaj nonverbal doar al vostru si intre voi nu va fi nevoie de o conversatie inutila care sa umple golul. Nu veti avea nevoie mereu de cuvinte pentru a sti la ce se gandeste cel de langa voi.

6. Sunteti empatici
Sufletele pereche simt cand celalalt are o problema si fie ca e nevoie de un telefon pentru a alina partenerul fie va duceti doar cu gandul la el, durerea si problemele lui vor parea mai usoare atunci cand gandurile vi se vor intersecta. Veti simti impreuna momentele de tristete si de bucurie, starea de spirit este contagioasa.

7. Va iubiti asa cum sunteti
Voi va acceptati atat cu bune cat si cu rele si nu incercati sa va schimbati unul pe celalalt, pentru ca intelegeti faptul ca perfectiunea nu exista si micile defecte fac de fapt special pe cineva. In plus fiecare are cate ceva negativ si trebuie sa constientizati asta.

8. Aveti teluri comune in viata
Impartasiti aceleasi valori si teluri, aveti aceeasi buna crestere si practic va intelegeti in ceea ce priveste lucrurile importante din viata voastra. S-ar putea sa aveti metode diferite de a ajunge unde va doriti, dar rezultatul este acelasi.

9. Nu va este frica sa spuneti ce ganditi
Ambii intelegeti ca a va exprima nemultumirile si a spune ce probleme aveti atat in viata de zi cu zi, dar mai ales in cea de cuplu nu este un semn de slabiciune ci mai degraba o dovada ca vreti sa va intariti relatia. A avea o discutie serioasa poate fi o adevarata provocare pentru unele persoane, nu insa si pentru sufletele pereche, care stiu ca a comunica este bine si folosesc aceasta unealta intr-un mod pozitiv.

10. Intelegeti ca fiecare are nevoie de timp pentru sine
Toata lumea are nevoie de ceva timp pe care sa-l petreaca de unul singur pentru a se reculege. Sa petreci toata ziua cu cineva poate fi plictisitor sau chiar obositor. Ca fiecare sa isi reincarce energiile si sa-si gaseasca echilibrul este un lucru benefic pentru amandoi.

11. Sa va imbratisati este cel mai bun lucru de pe Pamant
Nimic nu se compara cu pacea pe care o simtiti cand va imbratiseaza. Aveti senzatia ca o imbratisare repara orice problema pe care o aveti. Va umple astfel cu dragoste si simtul ca sunteti in siguranta, in plus va simtiti ACASA acolo unde este el.

Sursa https://kudika.ro/articol/special/46526/ … .html
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kay, sunt o persoana intuitiva...batting eyelashes
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
merci de sfat, pari fum...asa zicea si bunica-mea...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kay te-am auzit de la Brasov, ce mai...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tot fetele dragele de ele pricep intotdeauna mai bine....rose
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Atentie, e unul care pare fum pe aici...o fi fantomas..laughing
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Borealis, pune si tu o camasa pe tine ca uite a venit toamna...big grin
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Annemarrie....eu sunt , deja , complet !!happy...ce mă fac !???happy...eu caut parteneră , asemenea , completă !! happy