Regulament
Bloguri

Intrebare

Ma intreb ce cauta pe aceste bloguri in ultimul timp tot mai des titluri cu litere de-o schioapa care contin numarul fiarei, si de ce trebuie ca eu sa citesc vrand nevrand acest numar foarte des? In calitate de crestin ortodox imi simt lezate valorile spirituale. Asadar fac un apel public sa fie respectate termenii si conditiile acestui site care precizeaza ca nu ai dreptul sa lezezi in mod public valorile altor membri de pe site. Ma mira faptul ca persoane care pretind ca sunt crestine comenteaza de zor la aceste bloguri dand apa la moara unor asemenea postari sub un astfel de titlu...e o petitie publica, nu e un atac la persoana...suntem pe un site matrimonial nu pe un forum de discutii, deci pur si simplu atat username-ul cat si titlurile blogurilor exced de departe subiectului acestui site.
Multumesc.

Capitolul 13
1. Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.
2. Şi fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi balaurul i-a dat ei puterea lui şi scaunul lui şi stăpânire mare.
3. Şi unul din capetele fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecată şi tot pământul s-a minunat mergând după fiară.
4. Şi s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; şi s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?
5. Şi i s-a dat ei gură să grăiască semeţii şi hule şi i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci şi două de luni.
6. Şi şi-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui şi cortul Lui şi pe cei ce locuiesc în cer.
7. Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.
8. Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.
9. Dacă are cineva urechi - să audă!
10. Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei ****i şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
203 .
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stu, bine ca mai poti articula si alte numere ca incepusem sa-mi fac griji pentru tine, ca ti s-a ingustat vocabularul ca sa nu zic orizontul...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
jane, eu credeam ca ai intrat pe acest site ca sa te mariti nu ca sa te certi cu mine....big grin...din cate imi amintesc asa zisul tau comentariu nu era de fapt un comentariu ci o lista in care repetai de foarte multe ori numele unui anumit user, care sta pitit ca de obicei dupa fusta doamnelor...
pe de alta parte chiar nu inteleg de ce esti asa de rautacioasa cu mine....ramasesem cu impresia ca esti o persoana delicata...
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
200 .
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Jane, daca eram simpatica doar la un comentariu distanta....ma lipsesc de asa o simpatie...in rest toate bune...
poza Mikaelson

Mikaelson

  • Publicat Acum peste 2 luni
"We are each our own devil, and we make this world our hell."

Religia e inventia unor oameni inteligenti, pentru a dobandi putere si influenta asupra celorlati.
Preot : "Eu reprezint pe dumnezeu, deci tu tre sa ma asculti, tre sa-mi faci donatii, tre sa vii la mine pentru nunti, botezuri si decese. Daca nu, te trazneste fulgeru'... si tre sa stai o eternitate in iad."

I rolled 666 and beat the devil at dice.
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deci ori mor ori ma bagă la nebuni ca pe eminescu laughing
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Meera...dacă nici eu , ca simplu cetățean, nu am avut parte, în Romănica, de momente de cotitură, schimbări majore, alegeri dificile, sau situații foarte grele !!???...apoi cine !!????crying
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Măcar atăt am realizat și eu în viață : am trăit mai mult ca Isus, fiul Domnului !! happy...bașca în condiții mai vitrege : în anonimat , în Romănia !!loserlaughing
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
mie imi pare ca vine de la varsta ta ! 33 de ani happy