Regulament
Bloguri
Avem o lista cu tipuri de barbati pe care ar trebui sa-i eviti, daca vrei o relatie serioasa. Te intereseaza? Ia un pix si o bucata de hartie si noteaza!

Burlacul toxic

Acesta este unul dintre tipurile de barbati pe care ar trebui sa-i eviti. El este foarte istet, incantator si manierat, care te poate cuceri cu vorbe dulci. Iti va spune mereu ca nu a gasit inca persoana potrivita, ceea ce iti va da sperante. Este tipul care nu te va prezenta prietenilor si familiei sale, pentru ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa.

Tipul care inca nu a uitat-o pe fosta prietena

Acesta este alt gen de barbat cu care nu ar trebui sa te intalnesti. Inca nu a uitat relatia trecuta si fiecare femeie pe care o intalneste nu va intrece ultimul standard. Poate ca de aceea nu se va casatori cu tine, pentru ca inca o mai cauta pe fosta.

Romanticul etern

Spre deosebire de burlac, care fuge de angajamente, romanticul etern este de acord cu casatoria. Iubeste romantismul in esenta lui, dar odata ce fluturii dispar, va disparea si el. Intalnirea cu el ar fi ca o luna de miere, mai mult, fii atenta ca acest barbat se uita mai mult la ambalaj decat la continut.

Caut mereu ceva mai bun!

Se intreaba constant daca exista undeva femeia potrivita pentru el si isi pastreaza aceleasi idei, astfel fiind predispus monotoniei.

Barbatul de cariera

Acest gen inca mai incearca sa afle ce vrea de la cariera lui. Poate ca de aceea se va concentra mai mult pe acest lucru decat pe relatia voastra, pentru ca asta este prioritatea lui numarul 1.

Baiatul mamei

Acesta este barbatul care are o relatie foarte stransa cu mama sa. Desi ii pasa, iubeste si intelege, influenta mamei lui nu ii va afecta doar cariera, ci si deciziile, sau viata amoroasa. Deci, daca vrei vreodata sa-l faci sa aleaga intre voi doua, ar trebui sa fi pregatita pentru un raspuns care nu-ti va placea.

Barbatul Peter Pan

Sindromul Peter Pan este vazut deseori la barbatii de 30 sau 40 de ani, care se comporta ca niste baieti de scoala si nu le place barbatul care ar trebui sa fie. In ciuda faptului ca este distractiv si spontan, cand ai nevoie de o decizie serioasa, poate ca nu va fi prin preajma sa te ajute.

Ciudatul posesiv

Se poate sa-ti ofere protectie la inceput, oricum, ar putea ajunge sa te sufoce, pentru ca vrea sa iti stie programul si tot ce vrei sa faci la fiecare pas.

Sursa: Revista Yve
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
sin65cu, te iei pre in serios pentru o bombonica de blog...
poza sin65cu

sin65cu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Of, Doamne!!! Iar o sa-mi spuna Simpaticuta ca sunt prea serios!
Draga Annemarrie(adica Ana+Maria...2 intr-una), ce pot sa zic despre ce ai scris pe aici? Nu stiam eu cum s-au nascut ghicitoarele in cafea, cititorele in astre si credulele in ale zodiilor.
Sau poate datul in carti sa fie mai aproape de realitate!! Ce zici?
Stii ce ma face pe mine sa zambesc? Dati uneori ca sursa te miri ce nenorocire de revista despre care nici nu s-a auzit...
La acea revista, la departamentul "hai sa le mai vindem gogosi", probabil vreo femeie cu multe calitati(vezi ce politicos sunt, nu?) a fost pusa sa scrie ceva aberatii ca sa umple ultima pagina, ca da urat ochiului sa vezi o revista cu pagina neterminata!
Asa ca...cine cumpara/citeste asa ceva? Cititorii in stele! Ca tot ai zis pe aici si te citez..."mai auzi o idee buna, mai o experienta de viata", nu?. Voi chiar inghititi ce vi se ofera?! Succes la povestiri nemuritoare!!!
Referitor la lista ta despre barbati, mai trebuie adaugita si...ajustata. Asteptam acest blog de la Simpaticuta, dar probabil ca nu a avut timp...Barbatul de cariera pe lista!!! Hmmm!!! Tu uiti ca ne mai dam unul dupa celalalt, ca numai asa putem forma acel "cuplu"? Un barbat de cariera trebuie sustinut de catre o femeie care sa inteleaga ce inseamna cariera. Iar barbatul respectiv trebuie sa inteleaga ce este iubirea. Atat!
Coana Ari, jos cu palaria inca o data!!! Ai avut remarci inteligente! Acum chiar imi pare rau ca nu prea-ti citesc blogurile, Ari!
Dar daca gasesti subiecte interesante si nu te aventurezi in discutii interminabile din care nu iese nu stiu ce rezultat, m-as bucura sa intru si pe blogurile tale, Ari sa citesc!
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ioneleolling on the floor
Cred ca de la caciula ti se trageolling on the floorolling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daniela, si eu ziceam ca nu are importanta zodia, si cand iubesti asa si este sau asa ar trebui sa fie, dar, poate e bine sa tii cont si de anumite potriviri sa zicem, cu cealalta persoana pentru o relatie pe termen lung, asa ca uite am inceput sa reflectez si la subiectul acesta. Femeile din zodia balantei sunt sensibile si afectuoase si fiind zodie de aer, eu stiu, poate ne trebuie un barbat dintr-o zodie de pamant, sa ne ancoreze in siguranta langa sufletul lui.
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asa e CoanaAri, dar aici discutam si noi, stii cum e, mai auzi o idee buna, mai o experienta de viata...nu a zis nimeni acuma ca trebuie sa fugi de dragoste doar ca celalalt nu este in zodia potrivita.
Din cate am inteles eu, hellen se referea la barbatii din zodia taurului ca sunt fixisti. Si eu mi-am exprimat o parere, puneam doar in discutie o tendinta sau alta, doamne fereste sa pretind eu ca a mea e perfecta. Mi-ar placea sa fiu in stare sa iau acele decizii care sa ma faca fericita pe termen lung. Asta era ideea mea.
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hellen, te referi la barbatii din zodia taurului?...hmmm...nu am cunoscut recunosc....poate totusi sa fie vreunul zodia taurului cu ascedent si descendent potrivite cu ale mele....deci trebuie o combinatie perfecta...deja devine prea complicat...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
CoanaAri, pai acum vorbim de relatie serioasa eventual casatorie, nu doar de momente...ca pe alea le stim si noi...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu cred ca e bine sa iei in calcul orice sfat sau informatie, si sa le aplici desigur cu discernamant in propria existenta. Ce ne-ar putea strica sa tinem cont de anumite indicii, din moment ce oricum s-a dovedit ca daca nu tii seama de ele tot nu ajungi unde trebuie.Deci hai sa vedem si fateta cealalta a existentei in care tinem seama de aceste indicii, sa vedem, o fi mai bine? Deci am dat sfoara in tara, caut un barbat in zodia taurului....hi hi.
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Coana?
Tu nu esuasi in nicio relatie?
Si cine zice ca-si conduce viata dupa asa ceva?
Ce,daca citesc despre chirurgie pe creier,maine ma apuc sa o pun in practica?thinkingthinking Ce naiba!?
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
La fel ca si Ascendentul, Descendentul este de o importanta deosebita in astrologie. De ce? El ne pune la dispozitie indicii despre modalitatea in care o persoana percepe parteneriatele de viata, anumite informatii despre viata romantica a persoanei respective. Descendentul este cel care iti raporteaza imaginea de sine la ceilalti, cel care traseaza relatiile cu ceilalti. Descendentul este cel care proiecteaza asupra partenerului acele calitati pe care ti le-ai dori la tine insati sau spre care aspiri in subconstientul tau. Totodata, Descendentul descrie acele calitati ale persoanelor de care esti atrasa, tipul de partener spre care ai tendinta sa gravitezi, pasiunile, relatiile sexuale, anumite aspecte ale iubirilor tale si ale potentialelor casnicii.

Detalii aici > http://horoscop.garbo.ro/articole/7548/D … TJgTI