Regulament
Bloguri
Daca stiam ca unii bloggeri sunt atat de atasati de subiectele blogurilor lor, nu mai postam ceva la acesti stimabili. Desigur ca un umor stenic va fi luat drept afront de catre oamenii incapabili sa-si faca uneori autocritica sau sa se autoironizeze, apanaj dealtfel ce nu ii caracterizeaza, acesta fiind caracteristic unui spirit mai vivace. Singurul meu amendament a fost acela ca ar fi normal si de bun simt sa mai lasi spatiu si altora sa-si spuna parerile si sa primeasca feedback. Drept urmare m-am ales cu un potop de jigniri, la care constat cu uimire ca unii useri, (chiar distinse doamne), se simt datori nu doar a-l aprecia intr-un fel sau altul, ci chiar se simt datori sa comenteze mereu si mereu aceste bloguri, dand astfel apa la moara unor discutii pe care cu siguranta nu le-ar initia si nu le-ar purta in realitate in cercurile in care socializeaza, ba chiar ar ignora sau condamna un astfel de comportament.
Cu siguranta ca mai exista oameni care au reusit si au stiut sa recepteze o ironie sau autoironie fina, un umor stenic si punctul pe i, astfel ca sper ca in drumul meu sa-i recunosc de acum incolo. Cu speranta ca vom reusi sa ne dam seama ca adevaratii prieteni sunt cei care iti arata drumul drept si nu cei care iti vopsesc gardul (e o metafora), o sa inchei aici mica mea disertatie si va doresc sa aveti parte de o viata mai buna.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tin sa precizez, eu nu mi-am ascutit unghiutele pe sufletul niciunui baiat, eu doar am postat bloguri si am comentat cand am considerat necesar. Daca stiam ca il doare spiritul meu ascutit de observatie, zau ca nu-i scriam nimic. Eu credeam ca se distreaza cu blogurile dar se pare ca el le ia foarte in serios. Eh, diferenta de perceptie.Si asa mai imi poarta sambetele un alt "baiat" de pe aici, care tot, barbateste, imi adreseaza indirect, pe la spate, cuvinte "frumoase" si demne de un domn scolit, cum se pretinde. Sincera sa fiu, de la barbatsimplu ma asteptam la mai mult. Dar asta e.
Va rog sa observati ca zana lui este desculta in paradis si nicidecum eu, asa ca reflectorul si coronita de premii pe dumneai. Eu o sa ma retrag discret.
Justin, daca mai vii si ma intrebi ceva, jar mananci.
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
"Timpul e prea scurt pentru cei ce asteapta, prea iute pentru cei ce se tem, prea lung pentru cei ce se vaita, prea scurt pentru cei care-l lauda, dar pentru cei ce iubesc, timpul este vesnicie!" Henri Van Dyke
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
P.S. Am un voinic frumos de 188 cm si 100 de kile la profilul meu...asa ca aveti grija care va mai luati de mine, ha ha. Si asta e o gluma fratilor...so, ne mai auzim cand ne mai vedem...pe aici sau pe aiurea...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ivladi, eu nu am nicio problema pe aici, sincer, altii au...happy

Sufletmare, nu am interzis nimanui nimic, dealtfel cum as putea, nu sunt eu administrator aici si contrar asteptarilor nu l-am sesizat de vreun blog...

Kadin, asta cu diferenta se pare ca la tine ar putea justifica si gestul unuia care vine sa-ti dea in cap...deh, e doar diferit, mno...

SilevrDream, multumesc frumos de sfaturi, o sa tin seama de ele,...asemenea si din partea meahappy

Amedeux, asa este precum spui, dar nu-s suparata, de ce as fi, aveam si eu un drept la replica. O sa dau paginile blogurilor cu zambetul pe buze, dar cu grija, sa nu iau ceva antrax pe degete, ...ha ha.

Katerine, ca de obicei, calda si sensibila...perfect de acord cu tine...

Attitude, tu citesti cu cravata?, ca nu-ti vad ochii in poza...

Justin, am sters comentariile mele, pentru ca, barbateste, autorul blogului m-a blocat si apoi a inceput sa aduca tot felul de jigniri la adresa mea, interpretand dupa bunul sau plac acele comentarii.
Personal, nu am nimic cu autorul blogului, nici bune, nici rele.

Acum ma opresc din a mai discuta acest subiect si va doresc o seara minunata. Ma duc sa-mi fac unghiile. Bye bye.
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
e ceva de cearta pe aici? sa stiu daca citesc sau nu
matrimoniale - membru fara poza

Rubin14

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Amedeux, ca mi-ai amintit. happy Multe si profunde mai zicea Forest Gump ala!