Regulament
Bloguri
Intrucat a fost stabilit un regulament pentru bloguri, rog toti bloggerii, inclusiv moderatorii sa tina cont de acesta. Am selectat unele conditii ale regulamentului pentru a le readuce in memoria tuturor, intrucat dupa opinia mea, au cam fost incalcate.

d) Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste, xenofobe sau discriminatorii la adresa nici unei categorii umane. Mesajele agresive vor fi sterse si/sau utilizatorul avertizat, sau, in cazuri mai grave, banat.
e) Nu se combat persoane, ci idei. Nu se impun parerile personale tuturor. Avand in vedere ca nu toata lumea poate fi de acord, discutiile nu trebuie sa duca la suparare, chiar daca sunt in contradictoriu. Pastrati un “ton” civilizat, incercand sa combateti cu argumente valabile, nu cu presupuneri si “ascultati” si parerea celorlalti.
g) Se accepta diversitatea subiectelor postate, fie ele de natura sociala, politica, economica, stiinta, relatii inter-umane (inclusiv sex), literatura (inclusiv subiecte cu scrieri proprii ce nu propun un subiect de discutie) etc, atata vreme cat este respectat un limbaj decent.
i) Daca mesajele denota un atac la persoana explicit, utilizatorul va fi avertizat.
j) Nu publicati mesaje de interes limitat – de genul celor adresate unui singur user. Daca subiectul devine strict personal, folositi comunicarea prin intermediul mesajelor private sau a chatului. Subiectele de genul vor fi sterse.
q) Daca exista nelamuriri si plangeri se poate folosi mesageria privata sau optiunea “contacteaza-ne” din josul paginii, explicand in mod clar, concis si obiectiv ce anume v-a nemultumit. Nu se accepta exploziile emotionale si analiza de text ce insista pe fiecare virgula (despicarea firului in 4). De asemenea, nu va erijati in avocatul altora – fiecare membru poate reclama o problema, nu are nevoie de ajutor. Deciziile moderatorilor si administratorilor trebuie respectate; nu se comenteaza pe bloguri – daca cineva o face in mod repetat se considera ca se incita la scandal si blogul va fi sters, iar utilizatorul avertizat.
s) Moderatorii si administratorii trebuie sa dea dovada de toleranta fata de utilizatori si sa nu antreneze dispute cu acestia. Totusi, moderatorii sunt si utilizatori si au dreptul sa posteze ca atare, precizand cand este vorba de moderare.
u) Moderatorii trebuie sa intervina atunci cand discutiile degenereaza, pentru a aplana conflictele.
v) Blogurile care au in continut numele altor utilizatori vor fi editate/sterse doar in cazul in care aceia vizati se simt lezati si isi exprima nemultumirea (printr-un mesaj catre moderator(i) ).
w) Pot sterge comentarii/bloguri cand se incalca flagrant regulamentul, mergand pana la sergerea conturilor anumitor utilizatori. Au obligatia de a explica clar si argumentat prin mesaj privat decizia, atunci cand este cazul.
x) Atat moderatorii cat si admistratorii trebuie sa aiba o atitudine obiectiva si echidistanta fata de membrii comunitatii. Deciziile luate de ei sunt definitive si reflecta politica acestui site. Trebuie luat in considerare faptul ca desi se incearca o moderare cat mai atenta a blogurilor, matrimoniale.ro nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii, cu atat mai mult cu cat postarile apar in timp real, lucru ce face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
justin, eh, sper ca pe cele viitoare....happy
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am mancat asta vara prima data la mare la noi, piure de stevie...foarte bun, chiar m-am mirat ce gust bun are...am inteles ca e si sanatoasa stevia, asa ca pe langa gustul bun se pare ca are si proprietati medicinale. Ciorba de loboda am mancat si eu cand eram mica la bunici, din pacate cu stilul asta de viata de la oras nu mai prea apuci sa mananci sanatos. Eu zic ca e bine ca esti preocupat de o mancare buna si sanatoasa, chiar poti sa fii fericit ca ai posibilitatea sa poti manca ceea ce cultivi si gatesti tu singur, pentru ca e mult mai sanatos. Deh, Amedeux, se pare ca o sa ne ingropi pe toti...hi hi.
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ciprian, de ce te-ai inflamat asa? Am repostat un regulament pe care l-au facut altii si nu eu, si oricum chiar ca e un regulament relaxat. Cu ce ti-am gresit de sari asa la mine? Cum sa bata vantul mai ca se posteaza zilnic bloguri? Posteaza si tu daca bate vantul. Si oricum nu sunt eu campioana la bloguri postate. Daca ai ceva cu barbatsimplu ia-te de el si nu de mine, sau asa abordezi tu femeile?...cu un ricoseu de dreapta...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ca sa vezi, asta e deja istoria blogurilor. Nici macar nu indraznesc sa cer reteta de la domnul respectiv ca risc sa-mi dea cu ea in cap. Cred ca supa de stevie e foarte interesanta, pe aia chiar ca as vrea sa o incerc. O s-o gatesc si eu.
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sunt lacto-vegetariana, sa nu exageram, totusi...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cine e Menotaurele?
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Amedeux, doar daca sunt fara carne, si la alea cred ca nu te prea pricepi...ce sa zic, eu m-am milostivit de animalutele de pe planeta asta si le-am dat o sansa in plus sa se bucure si ele de viata.
Tavaleala era in sens de eufemism, si ma bucur ca te-ai prins, dar ma gandesc oare te pricepi si la varza murata...aia chiar ca imi place de mor...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
A, era sa uit, multumesc 33ion, pentru felicitari...
Am vazut filmul recomandat de tine mai demult, este intr-adevar un film deosebit, romantic si cu un aer nostalgic...
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga cumva, eu consider ca attitude si-a spus clar si raspicat parerea, desi a fost poate un picut cam dur. Nu l-am socotit un razbel, ci doar un schimb de replici mai dur asa ca intre doi oameni cu personalitate. Nu am sa-l blochez niciodata pentru ca desi are tonul acesta cel putin combate idei, aduce argumente si chiar daca jigneste un pic pe alocuri are atuurile lui. Ca dovada ca eu nu fac discriminari pe simpatii si antipatii ci doar ma rezum la ideile dezbatute e liber sa posteze pe orice blog al meu cand doreste.
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
barbatsimplu, pai da cand ti-am sters eu tie vreun comentariu?...aoleu, am facut-o? inseamna ca nu apucasem sa-ti cunosc stilul...nu mai fac, zau asa...