Regulament
Bloguri
Asa cum doamna Katherine arata in articolul Cipurile RFID si monitorizarea totala, se urmareste cu obstinatie introducerea cipurilor atat in orice obiect: produse comerciale, bani, acte de identitate (deja in Romania exista in pasapoarte si in viitorul apropiat vor fi introduse in buletine), automobile, cat si in fiinte fie ele animale sau oameni. Aceasta ultima varianta este promovata cu promisiunea ca va inlocui cardurile bancare, momeala fiind chipurile imposibilitatea pierderii sau furtului, asa cum este cazul cardurilor de plastic actuale.

Orice om inteligent, indiferent carei religii apartine, trebuie sa recunoasca faptul ca aceasta situatie seamana surprinzator de mult cu profetia din Apocalipsa lui Ioan 13:16-18:

"Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei ****i şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase."

Mai ramane doar de stabilit daca acest cip poate fi identificat cu "Semnul Fiarei". In cazul codurilor de bare care marcheazã nu oameni, ci produsele comerciale pe care le cumparam zilnic din magazine, acest lucru a devenit evident si verificabil de catre oricine. Codul de bare contine specificat intotdeauna numãrul 666. In codificarea acestor bare cifra 6 este simbolizata de doua linii negre subtiri || care sunt folosite si ca separatori la marginea si in mijlocul codului de bare, in total 3 separatori ||, adica de 3 ori 6, adica 666.

Katerine Albreght, o femeie foarte inteligenta, care prezinta in filmuletele de mai jos, informatii uimitoare despre acest subiect.

Sursa depindedenoi.ro

http://youtu.be/o_HfBPQvZAc

http://youtu.be/imJJtdz1I_0
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sfatul meu este sa vizionati filmuletele daca va intereseaza subiectul, si in mod normal ar trebui sa intereseze pe orice om.
barbatsimplu, explicatia este data in filmulete.
33ion, de asemenea te rog sa vizionezi filmuletele integral si apoi sa-ti dai cu parerea.
Intotdeauna se spune ca doar cine are urechi de auzit aude cu adevarat, deci se pare ca nu e suficient sa ai doar urechi.
Blogul e postat doar ca informatie si nu ca subiect de discutii.
O zi buna va doresc.