Regulament
Bloguri

Atentie la escroci !!!

In ultimele zile am dezactivat mai multe conturi de escroci care au incercat sa practice cunoscutul "dating scam" pe matrimoniale.ro Atentie la mesajele pe care le primiti de la persoane in general din strainatate, scrise in engleza sau intr-o romana stricata. Exemplu de mesaj pe care userul jennylove24 l-a trimis catorva zeci de utilizatori:
"Bună, eu sunt Jenny!
Vă rugăm cum esti, sper eşti bine şi în perfectă stare de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi sa interesat în ea, vă rugăm, dacă nu te superi i se va dori să-mi scrie pe acest ID (jennyskd24 @ yahoo.ca) sper sa aud de la tine mai repede, şi voi fi de aşteptare pentru dvs. de mail, deoarece am FOARTE ceva important sa-ti spun. O mulţime de dragoste Jenny!"
Daca primiti astfel de mesaje cel mai bine ar fi sa le ignorati. Utilizatorii care practica aceste escrocherii sunt depistati repede si conturile le sunt sterse dar de obicei au timp sa contacteze un numar destul de mare de persoane.
Mai multe despre "dating scam" (in engleza) gasiti pe http://en.wikipedia.org/wiki/Romance_sca … _scam
Un articol despre cativa romani arestati pentru astfel de activitati: http://www.frontnews.ro/social-si-econom … 14256

Later Edit: daca sunteti notificati pe email ca ati primit un mesaj privat dar nu-l gasiti cand va logati pe site, probabil este un mesaj trimis de un scammer al carui cont a fost suspendat intre timp.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Este doar un mesaj de test la un blog din 2010!!!

Cu dedicatie speciala pt sug3stiv ! laughing
poza admin
Admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ambele conturi au fost anulate de mine. Nu au fost create de la acelasi IP.