Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Atunci cand intalnesti un barbat care iti place si simti ca ai vrea sa ai o relatie de lunga durata cu el, este important sa incerci sa-i atragi atentia, insa sa fii suficient de abila incat sa i-o si mentii asa, cel putin la inceput. Cheia este sa lasi destul mister in ce te priveste, dar sa nu pari nici neinteresata.

Potrivit lifestyle.msn.com, pentru a reusi acest lucru, poti tine cont de urmatoarele sfaturi:

1. Inspira-te dintr-un vechi sfat de pescuit

Acesta spune ca, daca vrei ca un peste sa muste din momeala, trebuie sa o misti suficient de mult cat sa-i atragi atentia, dar nu prea repede astfel incat sa nu o poata ajunge.

2. Nu dezvalui prea multe secrete

Daca incepi sa povestesti mult despre tine inca de la primele conversatii, partenerul ar putea sa nu mai fie atat de interesat sa iti dea intalniri pentru a descoperi cat mai multe despre cum esti tu, din moment ce tu ii pui totul pe tava.

Desigur, nici sa il minti nu este frumos sau sa omiti ceva important despre tine, dar fii un pic mai retinuta si lasa-l pe el sa intrebe, sa fie curios.

3. Joaca pentru a castiga

Nu fi timida si nu juca pasiv. Implica-te daca vrei sa castigi. Daca simti insa ca ai indoieli si nu esti sigura ca persoana care iti place merita, atunci nu merge mai departe.

4. Fii mai putin disponibila

La inceputul unei relatii, nu este bine sa te arati prea disponibila. Chiar daca nu ai altceva mai bun de facut decat sa iesi la o intalnire nu il lasa si pe el sa stie asta. Ai grija insa si sa nu treci in extrema cealalta, adica sa exagerezi atat de mult incat sa il faci sa simta ca esti distanta si dezinteresata.

5. Fii sexy, dar fara a face sex

Incearca sa fii sexy, atat in gesturi cat si in felul in care te imbraci (fara insa a trece o limita care duce catre vulgar), dar nu i te darui pana cand nu esti sigura ca iti doresti foarte mult si pana cand nu vezi ca si el isi doreste foarte mult si ca vrea o relatie serioasa cu tine.


Sursa: ziare.com
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate