Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Singur şi nefericit? Ei bine, ar fi timpul să schimbi nefericirea în fericire. Este timpul să te bucuri de statutul tău de burlac şi să te simţi mândru de el. Sunt destule lucruri pe care tu, ca burlac, le poţi face, iar cei ce sunt într-o relaţie serioasă nu. Iată câteva avantaje în a fi singur:

1.    Mai mult timp petrecut cu prietenii şi familia
Să fii într-o relaţie necesită mult din timpul şi angajamentul tău. Uneori devine foarte dificil să faci faţă presiunilor din partea familiei, prietenilor şi iubitei tale. Este o problemă pe care o experimentează toţi prietenii tăi. Nu eşti bucuros că eşti burlac?

2.    Să fii burlac este mai economic
Să ieşi la întâlniri şi să cumperi cadouri celor iubiţi este scump. Ca şi cum zilele de naştere şi aniversările n-ar fi suficiente, acum avem ocazii precum Sfântul Valentin pentru a săpa această gaură imensă şi ireparabilă în buzunarele noastre. Când eşti singur cheltuielile sunt mult mai mici. Îţi poţi permite să cheltuieşti pentru nimeni altul în afară de tine.

3.    Să fii burlac înseamnă mai multă libertate
Fiind singur nu trebuie să răspunzi în faţa nimănui. Nu trebuie să mulţumeşti pe nimeni în afară de tine. Nu trebuie să inventezi poveşti stupide pentru a vedea un meci de fotbal sau pentru a petrece o seară bârfind cu prietenii tăi. Poţi face orice vrei tu fără a trebui să ceri opinia partenerului tău.

4.    Burlacii au mai multe oportunităţi
Sunt destui peşti în ocean, aşadar de ce să rămâi doar cu unul? Faptul că eşti burlac îşi dă şansa să ieşi la pescuit după oportunităţi mai bune.

5.    Burlacii au mai mult spaţiu
Poţi respira în pace. Uneori e grozav să petreci ceva timp cu tine însuţi. Te ajută să te gândeşti la viaţa ta şi să analizezi mai bine. Atunci când eşti într-o relaţie, acest lucru nu este mereu posibil.

6.    Burlacii nu suferă de inimă frântă
De vreme ce nu eşti îndrăgostit de nimeni, evident că nu există nici un risc de a te confrunta cu o inimă rănită.

7.    Burlacii se pot concentra asupra carierei
Atunci când eşti singur te poţi concentra în totalitate asupra carierei tale fără ca nimeni să te distragă. Ca rezultat, ai o şansă mai mare de a avea mai mult succes în caţiva ani.

8.    Burlacii nu poartă un bagaj emoţional
Ca burlac nu ai pe nimeni care să îţi aplice lovituri emoţionale, obosindu-te. Poţi face ce vrei şi nimeni nu e rănit emoţional.

9.    Burlacii nu trebuie să facă compromisuri
Fie că trebuie să tolerezi sforăitul prietenului tău sau să cari plasele de cumpărături ale prietenei tale, tu nu trebuie să treci prin asta. Eşti singur şi ai totala libertate de a accepta ce îţi place şi a respinge ceva ce nu îţi place.

10.    Burlacii au spontaneitate
Îţi poţi permite să fii spontan. Poţi face şi respinge planuri în ultimul minut fără a trebui să îţi faci griji că cineva s-ar supăra pe tine. Eşti singurul conducător al vieţii tale.
Acestea sunt zece avantaje ale vieţii ca burlac. În timp util vei realiza că mai sunt multe altele. Atunci când va trebui să te îndrăgosteşti se va întâmpla. Până atunci bucură-te de statutul de burlac.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza marian1204

marian1204

  • Publicat Acum peste 2 luni
ca sa o completez pe clara... sunt barbat.. si acum sunt un barbat burlac!!! prin simplul fapt ca sunt pe acest site ar trebui sa va dati cu totii seama ca burlacia DOARE!!! sufletul are nevoie de mangaiere, cere sa iubeasca si sa fie iubit!!! deci.. terminati cu aceste aberatii in 10 pcte!!! ce citesc acolo ma face sa ma gandesc doar materialist!!! pana la urma ce este mai important ptr un om (barbat sau femeie)? independenta financiara si cat mai mult timp liber? sau un SUFLET PERECHE???
cod de securitate