Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Fetele sunt foarte emoţionate înainte de o primă întâlnire cu un tip nou. Sunt câteva ponturi pe care le pot citi pentru a fi mai încrezătoare şi a avea o întâlnire minunantă. Cine ştie, acesta ar putea fi începutul unei minunate noi relaţii.
1. Atunci când un bărbat trebuie să te vâneze şi nu te poate obţine atât de uşor precum se aşteaptă, te găseşte mai atractivă. Majoritatea bărbaţilor adoră să fie în urmărirea femeii pe care o plac. Ei simt că femeia are o aură aproape misterioasă cu privire la persoana sa. Ar putea dura o vreme ca un bărbat să se apropie de tine dar merită cu adevărat aşteptarea.
2. Lasă bărbatul să preia controlul întâlnirii. Aceasta va acţiona dintr-un imbold pentru orgoliul său ceea ce va ajuta să vă relaxati unul în preajma celuilalt. Ia aminte că bărbatul vrea să te facă să te simţi specială, prin urmare trebuie să îi dai oportunitatea de a prelua controlul situaţiei. În orice caz, nu uita să îţi dai cu părerea atunci când este necesar.
3. Anumite femei creează foarte uşor legături cu bărbaţii de vreme ce înţeleg ce aşteaptă aceştia de la ele şi se poartă în concordanţă. Un bărbat adoră ca partenera sa să fie veselă, cu un zâmbet pe buze, fără ca aceasta să aibă aere sau să se prefacă.
4. Trebuie să reţii că scopul întâlnirii nu este acela de  a-ţi forma păreri cu privire la personalitatea lui sau dacă este un potenţial mire. Întâlnirea este pentru a vă cunoaşte unul pe celălalt mai bine şi pentru a vă distra. Este esenţial să vă simţiţi bine în acest caz.
5. Trebuie să realizezi că orice ar face partenerul tău, el depune efort pentru a face seara mai plăcută. Trebuie să îi recunoşti încercările şi să nu uiţi să îţi exprimi aprecierea. Rareori fac femeile complimente partenerilor lor, deşi acestea fac un bărbat să se simtă bine.
6. În loc să vorbeşti despre tine tot timpul, fii atentă şi la ce are el de spus. Lasă-l să vorbească şi ascultă cu atenţie. Pune-i întrebări şi lasă-l să povestească despre interesele sale. Se va simţi important datorită atenţiei pe care i-o dai.
7. Multe fete au tendinţa de a fi extrem de sincere chiar de la prima întâlnire şi ajung să vorbească despre detaliile neplăcute ale relaţiilor lor trecute. Deşi este corect să fii sincer, ar fi de preferat să aştepţi momentul potrivit pentru a îţi discuta trecutul cu el. Trecutul tău este mai bine să rămână secret până te întreabă.
8. Telefoanele trebuie oprite în timpul întâlnirii. Dacă aştepţi un telefon important spune-i dinainte pentru a fi pregătit mental pentru asta. În orice caz, dacă vorbeşti la telefon în mod constant va simţi în cele din urmă că nu eşti interesată de întâlnire.
9. Fii foarte atentă la cheltuielile pe care le faci. Un adevărat domn nu şi-ar lăsa niciodată partenera măcar să îşi atingă poşeta când vine vorba de plătit şi astfel el ar fi cel ce ar plăti pentru tot ce doreşti pe parcursul zilei. Nu fi modestă până la extreme dar de asemenea nu cheltui pe luxuri pe care de regulă le-ai evita dacă ai ieşi singură.
10. E probabil ca partenerul tău să fi lucrat foarte mult pentru a pregăti toate detaliile întâlnirii cu tine. Te rog, mulţumeşte-i imediat după aceasta. Nu uita să îi spui că te-ai simţit minunat cu el şi că ţi-a plăcut tot ce a făcut pentru tine. Nu se termină aici. Trebuie să îl suni sau să îi trimiţi un mesaj a doua zi doar pentru a îi mulţumi. Este un gest frumos ce îi arată bărbatului că i-ai apreciat acţiunile.
Nu te îngrijora aşa de mult. Chiar şi el va fi emoţionat în timpul primei întâlniri. Fii tu însăţi şi bucură-te de întâlnire.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate