Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Ar putea fi greu pentru un barbat sa rosteasca efectiv acele cuvinte ...

Daca as fi primit un banut pentru fiecare data cand m-am intrebat „oare ma place?”, as avea acum un cont gras in banca. Ar trebui sa fie simplu ca buna ziua sa iti dai seama daca un tip te place sau nu, sau mai ales daca un tip timid te place sau nu.

Si totusi, iata-ma la varsta de 33 de ani chinuindu-ma inca sa-mi dau seama daca tipii pe care ii plac au si ei aceleasi sentimente pentru mine. Mai exact, vorbesc despre atractia fizica. Aceea pe care o simti de la talie in jos...

In acest moment, cred ca ma pricep destul de bine sa imi dau seama daca un tip ma considera atragatoare sau nu. Dar exista totusi un tip de barbat ale carui intentii sunt aproape imposibil de descifrat. Si aici ma refer la tipul de barbat tacut. Stiti voi, barbatul puternic, atragator, dar tacut.

Este uimitor ca tot ce trebuie sa faca un tip pentru a fi considerat misterios este sa nu vorbeasca. Dar care sunt semnele ca un tip timid te place? Este oare timid sau misterios? Ma place oare sau i se pare ca sunt exagerat de vorbareata?

Din fericire, am descoperit cateva lucruri care ma ajuta sa imi dau seama daca un tip timid ma place sau daca un tip tacut vrea ceea ce am eu de oferit. Care sunt semnele care iti arata ca un tip timid te place?

Pune-ti urmatoarele trei intrebari:

1. Nu conteaza ce spune el, intrebarea e ce face?

Spun asta mereu prietenelor mele. Nu doar pentru ca imi place sa ma aud vorbind, ci pentru ca este un lucru absolut adevarat. Daca vrei sa stii daca te place, fii foarte atenta la ceea ce FACE el.

Stiu ca vorbesc mult si fara oprire, chiar si despre chestii incomode, cum ar fi sentimentele, asa ca atunci cand sunt cu un tip care nu vorbeste la fel de mult ca mine, poate fi greu sa imi dau seama ce gandeste sau ce simte el. De aceea, trebuie sa te opresti, sa respiri si sa te regrupezi.


Nu toata lumea isi exprima emotiile prin cuvinte, de aceea trebuie sa fii foarte atenta la ceea ce face tipul tau, daca vrei sa stii daca te place sau nu. Tine usa deschisa pentru tine? Vine la intalnire cu o mica surpriza pentru tine? Se ofera sa plateasca el cina? El iti spune astfel ca te place, chiar daca nu rosteste efectiv aceste cuvinte.

Si nu e vorba doar de gesturile obisnuite. Mai demult am iesit cu un pictor caruia ii era foarte greu sa-si exprime emotiile. Nu stiam unde ma aflu cu tipul respectiv. Apoi, intr-o buna zi, m-a invitat sa stau cu el in timp ce picta. Mi-am dat seama ca, desi ii era foarte greu sa-si exprime sentimentele pentru mine, prin faptul ca m-a lasat sa stau in studioul lui in timp ce lucra mi-a aratat cat de mult ma placea si cata incredere avea in mine.


2. Cum te atinge cand sunteti singuri?

Cand incerci sa-ti dai seama ce simte un tip tacut pentru tine, este tentant sa analizezi orice lucru mic pe care-l spune sau il face cu sau pentru tine. Dar ai grija sa nu confunzi felul in care se poarta cu tine in prezenta altora cu felul in care se comporta cu tine atunci cand sunteti doar voi doi.

Timiditatea este usor de confundat cu raceala. Chiar si un tip care este innebunit dupa tine s-ar putea sa nu se simta 100% confortabil sa isi arate sentimentele pentru tine in public. Nu-i interpreta prea mult comportamentul daca este fizic distant in public.

Abia daca atunci cand sunteti doar voi doi singuri, el este in continuare distant fizic, e un semn clar ca nu se simte la fel de atras de tine pe cat esti tu atrasa de el. Dar, in general,  nu e deloc surprinzator ca domnul „rece” din public sa devina domnul „fierbinte” in intimitate.

3. Iese din zona lui de confort pentru a fi cu tine?

Tipii tacuti sunt tipi foarte timizi. Cand esti o persoana timida sau introvertita, e greu sa iti parasesti zona de confort, pentru ca te simti extrem de incomod. Stiu despre ce vorbesc. Sunt introvertita si timida si pot sa spun ca orice zi in care trebuie plec de acasa ca sa vorbesc cu oamenii este o adevarata provocare.

Daca partenerul tau tacut accepta sa te insoteasca la ziua de nastere a celei mai bune prietene a ta sau sa participe la o noapte de trivia cu tine si colegii tai, el incearca sa-ti demonstreze ca face eforturi pentru a fi cu tine. Nu este un gest constient de genul „uita-te ce pot face”, e pur si simplu dorinta lui de a-si petrece timpul cu tine, invingandu-si chiar si cea mai profunda nesiguranta. Daca nici acesta nu este un semn clar ca te place, atunci nu stiu care mai este.

Am stiut ca un astfel de tip dur, dar tacut si timid ma place cand a venit sa-mi cunoasca prietenii pentru prima oara, desi avea gripa! Vorbim despre dragoste, nu?
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate