Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Dragostea la prima vedere

Ai simtit vreodata asta?

„Cand te-am vazut pentru prima oara, m-am indragostit de tine, iar tu ai zambit pentru ca ai stiut asta”. Este unul dintre cele mai frumoase citate din opera lui William Shakespeare.

Relatiile si intalnirile influenteaza actiunile si dispozitia oamenilor. O relatie iti poate aduce frustrare si exaltare deopotriva, ca atunci cand ai o cearta serioasa dar, in acelasi timp, nu poti ramane suparata pentru ca il iubesti. O relatie are acest efect euforic care te face sa te intrebi daca esti cu adevarat fericita ... sau daca ceea ce simti e doar o pasiune care iti stimuleaza productia de endorfina.

Cand stii sigur ca iubesti cu adevarat persoana cu care esti? Cand se intampla totul? Este dragoste la prima vedere? Ai privit vreodata adanc in ochii acelei persoane si ai stiut ca el e alesul?”

Cum se intampla acest lucru? De ce?

E minunat sa descoperi ca ai o conexiune profunda cu cineva prin simpla conversatie cu acea persoana: cand auzi ca suna telefonul sau cand primesti un mesaj de la acea persoana, inima ta o ia razna si incepi sa simti fluturi in stomac. Aceste sentimente iti pot intari convingerea ca vrei sa fii cu acea persoana si nimeni altcineva. Uneori incepi sa vorbesti cu cineva, ca apoi sa iti zboare gandurile si sa incepi sa te intrebi cum de poti fi atat de norocoasa?

Aceasta este dragostea: dragostea poate scoate la iveala tot ce e mai bun din tine si te poate face sa te simti ca un copil care se bucura pentru prima oara de magia lumii Disneyland, doar ca in fiecare zi. Si ori de cate ori nu sunteti impreuna, nu te poti gandi decat la el. Ori de cate ori sunteti impreuna, timpul trece prea repede si nu apucati sa faceti impreuna tot ce vreti. Ori de cate ori petrec timp cu prietenul meu, ne uitam la filme sau ne plimbam pe plaja, dar tot nu mi se pare ca e destul timp.

Sa fii indragostita e un sentiment minunat. Atunci iti descoperi acea latura suava, pe care nimeni nu o cunostea si care poate sa arate prietenilor si familiei cat de fericita esti. Dragostea poate inspira unii oameni sa faca lucrurile cat pot de bine si sa fie cat pot de buni. Cand esti indragostita, nu vrei ca sentimentul sa dispara. Si cand gasesti pe cineva care te face sa te simti asa, iar sentimentul e reciproc, nu-l lasa sa plece.

In ziua de azi, poate fi extrem de greu sa gasesti o astfel de persoana. Eu mi-am gasit jumatatea cand eram la facultate, in primul semestru... si a fost ceva complet neasteptat. Nu trebuie sa cauti persoana potrivita pentru ca, uneori, ea te va gasi pe tine. O intalnire intamplatoare la biblioteca, in drum spre un curs, la o cafenea chiar – cu siguranta cineva special va aparea in viata ta. Adesea magia se intampla atunci cand te astepti cel mai putin.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza vasi15

vasi15

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna sunt vasile am 42 nu am fost casatorit caut o relatie sau eventual casa torie fete cu vrsta antre 35 si 44
cod de securitate