Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
   Vom incerca sa dezbatem o chestiune spinoasa: banii intr-un raport de cuplu. De fapt, in timpul primei intalniri: aperitiv, cina si cinema...dar cine trebuie sa plateasca? Este intotdeauna barbatul cel care trebuie sa scoata portofelul sau de-acum o pot face si femeile? Plecand de la supozitia ca pentru o prima intalnire romantica nu e nevoie de o rezervare la un restaurant de lux, credem ca daca un barbat va invita sa iesiti e normal sa plateasca el. In mod clar depinde si de seara: daca el va invita la restaurant si insista sa plateasca,  nu va reprosati ca ati incercat sa va sustrageti de la plata! Fiti istete: propuneti-i un cocktail dupa cina, pe care evident il oferiti voi!
   Cand soseste nota de plata nu va faceti ca ploua: oferiti-va sa platiti chiar daca el (sa speram) n-o sa va permita! Consideram ca egalitatea, chiar si economica intr-un cuplu este fundamentala: daca platitul nemteste nu va pare prea romantic, platiti alternativ.    Sfatuim de asemenea unele doamne sa nu ramana putin interzise daca barbatul, la prima intalnire, le cere sa-si plateasca aperitivul.
   Daca unul din cei doi are mai multe diponibilitati economice, fie el barbatul sau femeia, si are placerea de a oferi o cina in plus...care e problema? Evident exista femei care pretind ca totul sa le fie oferit: de la aperitiv la cina, de la cafea la vacanta. Un comportament pe care un barbat cat de cat inteligent il observa repede si care il poate face sa fuga in secunda 2.
   Amintiti-va ca nu e important sa mergeti intr-un local (restaurant) exclusivist: o seara intr-un pub de exemplu poate fi chiar mult mai romantica de o cina intr-un restaurant scump si exclusivist...importanta e compania.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
cine invita
cod de securitate