Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
1. Iti da siguranta

Nu are nimic de-a face cu marimea bratelor sale. Nu e nevoie sa-ti fie garda de corp. E doar sentimentul pe care ti-l da. Te simti sigura.

2. Este ambitios

Si te incurajeaza sa-ti urmezi si tu aspiratiile.

3. Rade cand faci glume

Este intotdeauna un semn bun.

4. Te asculta

Cand povestesti nu se lasa distras de alte lucruri, te asculta cu calm pentru ca doreste sincer sa afle cum ti-a fost ziua si ce vei face la sfarsitul saptamanii.

5. E mereu sincer

Nu te intrebi niciodata daca ar putea fi o alta varianta corecta. Sau daca nu-ti spune tot adevarul.

6. Crezi ca-i poti spune totul si el nu te va judeca

Nu conteaza cum te simti sau ce gandesti, nu ai niciun dubiu ca poti impartasi tot ce-ti trece prin minte cu el. Te va asculta fara sa te judece.

7. Daca esti trista, va face totul pentru a te inveseli

Cand incepi sa plangi, el nu se ascunde in alta camera pana cand vei fi terminat, ci se implica sa facand tot posibilul pentru a te vedea ca zambesti.

8. Iti da libertate

Iesi sa dansezi cu prietenele tale? Nu te preocupa, nu-ti va trimite mesaje din ora in ora intrebandu-te ce faci. Va merge sa doarma, sau sa bea o bere cu prietenii sai. Poate dupa doua beri iti va trimite o inimioara, dar in rest te va lasa in pace sa povestesti si sa dansezi cu fetele.

9. E mereu el insusi

Nu incearca niciodata sa para altcineva, nu-si modifica comportamentul cand sunteti impreuna. Cunosti o singura versiune a lui, dar nici nu ai nevoie de alte versiuni pentru ca aceasta este suficient de frumoasa.

Comentarii


petri10sor

  • Publicat Acum 14 zile
Nu exista barbatul ideal, cum nici femeia ideală. ....toți avem defecte

dreamcatcher1

  • Publicat Acum 2 saptamani
Sorry dar articolul asta e o mare tampenie... sintagma "barbatul ideal" e subiectiva doi la mana lista asta nu descrie un om ci pe cineva fara personalitate caracter inteligenta si nu mai zic ca nu are rost....
matrimoniale - membru fara poza

VivaMan

  • Publicat Acum 2 saptamani
Barbatul ideal este o iluzie.laughing
matrimoniale - membru fara poza

SaraThomas

  • Publicat Acum 2 saptamani
Asta e un bărbat normal, nu ideal.

sue_ellen70

  • Publicat Acum 2 saptamani
Barbatul ideal este cel care ti se potriveste, cu care devii un duet, aproape in toate! Nu trebuie sa aibe toate calitatile din lume, ci doar pe acelea care te fac sa nu ii vezi( sau sa ii accepti cu iubire, intelegere) asa zisele defecte.
cod de securitate