Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
1. Iti da siguranta

Nu are nimic de-a face cu marimea bratelor sale. Nu e nevoie sa-ti fie garda de corp. E doar sentimentul pe care ti-l da. Te simti sigura.

2. Este ambitios

Si te incurajeaza sa-ti urmezi si tu aspiratiile.

3. Rade cand faci glume

Este intotdeauna un semn bun.

4. Te asculta

Cand povestesti nu se lasa distras de alte lucruri, te asculta cu calm pentru ca doreste sincer sa afle cum ti-a fost ziua si ce vei face la sfarsitul saptamanii.

5. E mereu sincer

Nu te intrebi niciodata daca ar putea fi o alta varianta corecta. Sau daca nu-ti spune tot adevarul.

6. Crezi ca-i poti spune totul si el nu te va judeca

Nu conteaza cum te simti sau ce gandesti, nu ai niciun dubiu ca poti impartasi tot ce-ti trece prin minte cu el. Te va asculta fara sa te judece.

7. Daca esti trista, va face totul pentru a te inveseli

Cand incepi sa plangi, el nu se ascunde in alta camera pana cand vei fi terminat, ci se implica sa facand tot posibilul pentru a te vedea ca zambesti.

8. Iti da libertate

Iesi sa dansezi cu prietenele tale? Nu te preocupa, nu-ti va trimite mesaje din ora in ora intrebandu-te ce faci. Va merge sa doarma, sau sa bea o bere cu prietenii sai. Poate dupa doua beri iti va trimite o inimioara, dar in rest te va lasa in pace sa povestesti si sa dansezi cu fetele.

9. E mereu el insusi

Nu incearca niciodata sa para altcineva, nu-si modifica comportamentul cand sunteti impreuna. Cunosti o singura versiune a lui, dar nici nu ai nevoie de alte versiuni pentru ca aceasta este suficient de frumoasa.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza petri10sor

petri10sor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu exista barbatul ideal, cum nici femeia ideală. ....toți avem defecte
cod de securitate