Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Imi dau seama, la fel ca tine, ca exista varietati infinite de oameni care intra in on-line dating din diverse motive. Eu voi prezenta doar unele tipuri de barbati pe care eu i-am intalnit pe-aici. Asta nu inseamna ca unii nu se pot incadra in mai multe categorii, sau ca nu ar fi mai multe categorii. E clar si ca unele tipuri sunt mai raspandite decat altele.

Barbatul care este in cautare. Este acel barbat care are fantezii despre o frumoasa viata amoroasa, dar are prea multa anxietate pentru a-si putea permite sa paraseasca ecranul computerului sau protector. Exista o multitudine de motive pentru care el nu paraseste mediul on-line, dar la baza, el nu este pregatit sau capabil sa se angajeze intr-o relatie reala, indiferent de ce spune profilul lui. Mai degraba el se misca de la o conexiune on-line la alta, sau inainte si inapoi intre multe conexiuni, si abia daca iese vreodata din casa pentru o socializare in viata reala. Internet dating-ul ii permite sa nu se angajeze intr-un mod semnificativ. Din mai multe motive, este dificil pentru el sa iasa in real life pentru a-si indeplini fanteziile, dorintele. Nu va sfatuiesc sa aveti de-a face cu astfel de barbati. Cere-i o intalnire in parc, si daca este evaziv sau refuza, pune punct dialogului.

Barbatul cu ochii mari, distras. Este tanarul intre 20 si 30 de ani, incantat de posibilitatea de a-si  extinde orizonturile si a  cunoaste oameni noi. El este indraznet, tolerant, deschis si gata de a explora tot ceea ce dating-ul online are de oferit. Pentru ca internet dating-ul face parte din experienta generatiei lui, el se comporta degajat , confortabil cu el, ca un mod normal de comunicare si intalnire intre oameni, si in general este cel mai deschis la procesul de socializare si experienta pe care il ofera. Prin urmare , atunci cand el se conecteaza isi face si planuri de viitor, pe care le va urma mai devreme sau mai tarziu. Oricum, spre deosebire de primul tip enumerat, acesta a avut probabil experiente matrimoniale negative tinzand spre zero, astfel incat poate fi deschis imediat sau intr-un timp scurt la o relatie serioasa, autentica. Cu toate acestea, avand in vedere varsta sa si alti factori potentiali, cum ar fi modul in care este distras usor, odata ce descopera cate variante are online-ul, el poate deveni mai putin interesat sa se angajeze, si mai interesat in a continua sa se uite in jur. Asa ca fetelor, daca sunteti in cautarea unei perechi pentru distractie pe o perioada scurta, nu cautati mai departe, aruncati-va asupra lui. Si, nu este exclus sa descoperiti ca relatia poate sa continue mult, mult mai mult timp decat v-ati fi putut inchipui la inceput!

Barbatul experimentator. Este barbatul care crede ca femeile mai  in varsta decat el «stiu ce vor». El este de obicei intre 20 si 30 de ani, si crede ca o femeie mai in varsta are multe sa-l invete intim, iar aceasta perspectiva il excita. El isi da seama ca cel mai simplu mod de a accesa femei mai in varsta este online. Este de obicei la varsta descoperirii propriilor senzatii intime si isi imagineaza ca femeile mature sunt nu doar mai experimentate si ispititoare, dar si mai disponibile. Acest lucru poate fi o situatie dificila si provocatoare in acelasi timp, pentru toate partile implicate, astfel incat trebuie procedat cu prudenta. Cele mai multe ipoteze cu privire la modul in care el va conduce relatia cu tine pot parea initial simplu de configurat.

Barbatul care incearca sa treaca peste Ex. Acesta are inima zdrente si este pe dating pentru a evita sa fie singur, dupa o despartire chinuitoare. Desi deseori recunoaste ca foloseste online-ul ca diversiune, cu rabdare si tarie poti dezvolta cu el o relatie de exceptie. La urma urmei, a experimentat dragostea inainte, motiv pentru care ii este inima franta, si tu il poti intalni online acum. Cu toate acestea, este la fel de posibil ca el sa ramana evaziv atunci cand este in continuare inchis in durerea lui, asa ca trebuie sa te implici cu prudenta in relatie si trebuie sa mergi lent in continuare, dar satisfactiile s-ar putea sa-ti depaseasca toate previziunile.

Barbatul deja luat. El vrea sa stie ce alte variante exista, dar nu va actiona in mod necesar sau poate ca o va face. Oricum nu intentioneaza sa paraseasca relatia sa actuala, dar simte ca este ocolit de ceva. Sau poate ceva esential  lipseste in relatia sa  si vrea sa-si reaminteasca sau sa se asigure ca exista viata dincolo de limitele sale actuale. Indiferent de ceea ce doreste, acest barbat face parte dintr-o categorie de oameni care nu poate oferi unei alte femei o relatie serioasa, consecventa. Internet dating-ul este o piata de desfacere pentru el si nu intentioneaza sa-si paraseasca partenera curand, sau vreodata. De ocolit un astfel de barbat, sau poti face pasul spre el numai pe raspunderea ta, cu suferinta si concesiile de asteptat.

Barbatul pierdut in Fantasy. Pe cate profile nu vezi o lista intreaga cu lucruri dorite de la partenera perfecta, cum ar fi: frumoasa, inteligenta, studii superioare, eventual doctorat, tanara, cu un job bine platit, cu casa, masina, umor si multe alte criterii, singura care poate indeplini toate sperantele si visurile sale, el dorindu-si tot ce nu a putut avea in relatiile anterioare. Aceasta categorie poate include, de asemenea, dorinta de a actiona in fantezii si fetisuri care nu au putut fi realizate in prealabil. Interesant este ca fantezia lui poate fi atat de puternica incat atunci cand realitatea nu reuseste sa o satisfaca, el gaseste modalitati de a disparea. Cu toate acestea ar putea fi posibil sa treaca de la fantezie la realitate, acum sau cu timpul, cand isi va da seama ca trebuie sa faca unele concesii daca vrea sa aiba un partener real.

Barbatul mincinos. Minciuna este atat de bine plasata in profil si sustinuta pe parcursul dialogului, incat si el incepe sa creada in ea, si la o adica, se minte atat de bine si pe sine, incat va fi socat si va suferi cand va descoperi ca o relatie care parea ca ii satisface toate dorintele, se sparge ca o bula de sapun la mutarea ei in real. Cel mai des se utilizeaza minciuna la completarea rubricilor: varsta, stare civila, studii, greutate. E clar ca nici o relatie bazata pe minciuna nu are viitor. Asa ca, fetelor, fiti precaute! Orice profil poate contine minciuni. Folositi-va inteligenta pentru a le descoperi inainte de a trai socul vietii voastre.

Barbatul ocupat. Da, exista si un el cu timpul prea dramuit, dedicat profesiei, si cu timpul liber calculat la secunda, care nu poate avea o idila in realitate si care se conecteaza din cand in cand pentru a o gasi online. Pentru multi din acesti barbati, munca, rutina sau chiar copiii pot compensa orice sentiment de urgenta sau de angajament in procesul vietii matrimoniale reale. Esti o norocoasa daca dai peste un asfel de barbat liber. De obicei este barbatul realizat profesional, matur, cu experienta de viata si plin de iubire, care iti poate oferi cea mai romantica si implinita viata amoroasa.

Barbatul cu succes la femei. Cu ceva timp in urma acesta poate sa fi fost intimidat de femei, dar a avut intotdeauna un creier mare si o multime de ambitii.  Destul de sigur acum in viata lui, datorita ambitiei, a reusit sa-si indeplineasca toate dorintele, obtinand tot ceea ce visa. Este omul plin de succes, de obicei intre 30 si 5O de ani si poate fi divortat sau singur. Oricum a ajuns sa inteleaga, spre surprinderea lui, ca poate avea acum pe orice dating site, cate femei doresc inima, mintea si muschiul lui, fiind cel mai norocos barbat din lume. Acum se simte ca un copil intr-un magazin de dulciuri.  Acest tip de barbat considera ca poate doar intinde mana si alege orice fata, neintelegand de ce el ar trebui sa flirteze, sa faca o curte plina de romantism. El incepe de obicei orice dialog online cu intrebarea de genul «esti goala pentru mine?», dar sigur mult mai fara perdea! Depinde ce-ti doresti tu in relatia pe care o cauti, stiind ca el nu poate fi gata sa se angajeze in ceva stabil in curand sau vreodata.

Barbatul pradator. El displace profund femeile si cauta oportunitati sa le umileasca, sa le controleze, sa le faca sa sufere, in mod tipic, ca raspuns la unele experiente anterioare dureroase din propria sa viata, sau pur si simplu asa este el construit. Mare atentie, de cele mai multe ori acesta nu este usor de detectat. Nu se poate controla pe sine si prin urmare doreste sa controleeze alte persoane, prin orice metoda poate. Daca intalniti un astfel de om, cel mai bine ar fi sa-l blocati si sa  avertizati cumva conducerea site-ului, pentru ca alte femei sa nu fie deranjate de un astfel de barbat.

Barbatul partener, iubitor, autentic. El este barbatul care cauta partenerul sau egal in dragoste si in viata. Sincer, poate veni cu un pic de bagaj, dar majoritatea vine asa intr-o noua relatie. Este realist in asteptarile sale, este sincer si serios. Este autentic si nu este de obicei distras de numarul de optiuni disponibile pentru el odata ce te-a gasit. Intrebarea este acum, tu esti gata?

Trebuie sa recunoastem ca este un proces dureros si frustrant de a intalni toate aceste tipuri de barbati in matriland. Este suficient sa introduci in memoria-ti  aceste categorii de barbati, ca sa poti recunoaste si alege ceea ce-ti doresti cu adevarat. Prin utilizarea dating-ului online, pentru a ne satisface propriile nevoi, trebuie sa tinem seama de persoana care se afla dincolo de ecran.

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

popilinca

  • Publicat Acum peste 2 luni
Barbatul disperat, barbatul plictisit, barbatul departe de familie, barbatul care crede ca merita mai mult decat ii ofera actuala relatie si barbatul in cautare continua. Barbatul dezamagit, barbatul urat, barbatul sarac, barbatul satul de singuratate si barbatul care se joaca. Naiv si copilaros . Dur si frustrat. Posibilitatile sunt nelimitate exact ca in viata reala.
matrimoniale - membru fara poza

mireille48

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bravo mari cunoscatori si mari cunoscatoare ai firii umane. Ce cauta oamenii pe site-uri? Iluzii. Da ati auzit bine. Iluzii. Daca facem o statistica o sa vedeti ca de fapt o relatie adevarata nu se gaseste aici in mediul virtual. Online toata lumea este ok. nu are defecte, nu are vicii, nu are nimic de fapt. Aici toul este de parada.Dar lumea nu mai are timp sa socializeze, sa iasa la plimbare etc. Munceste ca prostul de dimineata pana seara si printre picaturi gaseste o refulare aici.
poza fotocofetar

fotocofetar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai acum 100 de ani nici drept la vot nu aveați, și acuma vreți carieră. V-o tâmpit capitalismul. Sunteți atâta de oarbe și proaste, încât nu vă dați seama, că politica, guvernele și tot ce se-ntâmplă în lumea asta, vrea să întoarcă pe bărbat împotriva femei, pe femeie împotriva bărbatului, pe copii împtriva părinților, iar în final să dezbine familiile și legile naturale, adică bărbat cu femeia împreună. Menirea voastră, pe pământ, e să faceți prunci, să fiți soții iubitoare pentru soții voștri, NU CARIERĂ. Fă-ți carieră în familie și vei fi cea mai fericită ființă.
Hai că deja te-am ocărât destul. Dar dacă te pune necuratu, să-mi dai replică negativă, păi să te ferească Dumnezo, că îți umplu site-ul de vorbe rele și în același timp reale.
poza fotocofetar

fotocofetar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Probabil faci parte din categoria celor care nu se mai pot cântări pe un cântar normal, ci unul care e folosit pentru cântărirea porcilor, vitelor... Cred că ești o vită, care faci parte din categoria „nu-mi ajung doi ochi să te pot cuprinde cu privirea” sau dacă ar vrea cineva să-ți facă o poză, ar trebui să tragă două sau mai multe cadre, că dintr-un singur cadru, n-ar avea șanse să te cuprindă. Cât despre celălalte femei, cred că sunt, aproape toate, tu. Ai citit bine. Cred că ți-ai făcut 100 000 de nick-uri să fi prezentă pe acest site. Și ai văzut că nu am spus toate. Aproape toate. Cum i-ai băgat tu, vita vitelor, pe toți bărbații în aceeași oală.
Iar celelalte care nu sunt tu, nu ș„tiu ce vor. De fapt n-au știut niciodată, și nici nu vor știi. Uită-te la profilul lor!
Altele, vor carieră. Întrebarea e, „Ce caută pe site-ul ăsta?” Dacă vrei carieră intră pe site-uri financiare, nu de matrimoniale.
poza fotocofetar

fotocofetar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ești o mizerieeeeee!
Nu știi nimic despre bărbați și nici n-ai să știi vreodată. Ai avut, probabil, un bărbat la viața ta, și nici ăla n-a vrut să stea cu tine, pentru că ești, cum ți-e nick-ul, TUTĂ. Cine dracu vrea o TUTĂ? Iar dac-ai avut mai mulți ești o curvă și în același timp o proastă la pătrat, deci, o cuvă proastă la pătrat, pentru că nu ai fost în stare să ții de niciunul din ei. Cum să știi să ții de un bărbat dacă ești TUTĂ? Ai catalogat bărbații după cum te-a tăiat pe tine capul de TUTĂ. Cap, vorba vine, neuronu' ăla care-l ai în cap, care și ăla-i sub influența băuturilor alcoolice și se pare că se chinuie, din răsputeri, cu atâtea conexiuni, să te țină-n viață. La ce aberații ai scris, la tine la profil, chiar nu știu ce cauți aici. Ar fi trebuit să auzim de tine în parlamentul european, cel puțin. Poliglotă, limba japoneză.
poza Pelu

Pelu

  • Publicat Acum peste 2 luni
minciuni... legat de "Barbatul cu succes la femei", si el isi doreste o relatie stabila doar ca pana ce gaseste acea fata "deosebita" nu poate fi serios sau romantic cu nici o femeie; e un joc, dar daca una din femei il impresioneaza placut atunci atitudinea lui se schimba winking
poza florincfc

florincfc

  • Publicat Acum peste 2 luni
Helooo, mister gogonealå , aburitor de femei, nu mai copia din cårti sau reviste...
poza florincfc

florincfc

  • Publicat Acum peste 2 luni
Helooo, mister gogonealå , aburitor de femei, nu mai copia din cårti sau reviste...
poza AndreiTeodorescu

AndreiTeodorescu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Auzi tu domnisoara asa ca fapt divers ca vad ca de acum clasifici barbatii pe categorii...asa ca fapt divers cati barbati ai avut pana acum ca daca e sa ma iau cate categorii ai mentionat cred ca ti se potriveste expresia " ****i tot ce prinzi " !!!
poza vizitator71

vizitator71

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mare cunoscator de barbati...
cod de securitate