Regulament
Bloguri
Macacul
http://referentiel.nouvelobs.com/wsfile/ … 1.jpg

Nu are multe trairi, nici multe ganduri si nici nu stie sa le exprime in scris. Dar, cu siguranta, incearca. Si incearca. Si incearca. Cuvintele se impiedica unele de altele, literele cad peste cratime, DEX-ul isi acopera privirea oripilat. Dar macacul zambeste incantat: iaca blogul! N-are subiect, n-are logica, n-are treaba cu limba romana... “Ce bueeiii, tre sa stii carte ca sa te imperechezi? Ce tot v-a da-ti voi rotunzii ca stie sa scriti? Nu m-ai avem loc de voi astiea fitzoshii! Huooo!!!”

Bovina

http://cdn1.sbnation.com/imported_assets … w.jpg

Nu stie sa scrie prea multe, dar vrea sa o vada lumea. Mai posteaza un comentariu anost, mai baga un copy/paste. Ii place sa se hlizeasca aiurea si sa mugeasca fara rost. N-ai ce-i face, ii dai o mana de fan, mai strangi mizeria lasata in urma... in rest, ignorare.

Sarpele imbarligat

http://1.bp.blogspot.com/_T1Y8IWbbvbk/TA … d.JPG

Scoate din palarie o mana de cuvinte (de preferat mai pretentioase), le arunca si ce iese se cheama blog. Zici ca n-are logica sau inteles? Pai e clar, tu esti nepriceput, limitat, incult si nu poti patrunde sensul abscons al pretioaselor cuvinte. Pana la urma serpisorul e talent recunoscut, a luat si un premiu special in clasa a II-a pentru compunerea “Prima zi de scoala”.

Cainele pierdut
http://i1.ytimg.com/vi/Xw1C5T-fH2Y/maxre … t.jpg

Daca a avut nevasta, l-a parasit pentru altul. Vreo amanta? I-a dat papucii ca n-are bani destui. Iubita? S-a plictisit de el. El e un tip ok, sincer, cinstit, baiat bun, dar femeile e curve, materialiste, mincinoase si neserioase, vrea ca barbatul sa le scoata la un cico si sa le mai ia si o gogoasa. Nimic nu-i merge, viata e grea, intunecata si intotdeauna cu o lacrima in coltul ochiului. E dispus sa mai incerce totusi, numai sa-l vrea cineva. Oricine. Va rog?

Lemurul
http://vaillantmartien.files.wordpress.c … 3D584

A trecut o zi fara un blog? Nenorocire! Sa scriem! Despre ce? Ce conteaza, ce-o fi, bagam acolo 2 randuri, 3 smiley si mai vedem... socializam,facem caterinca, ne bagam in seama. Despre cum a aterizat o musca pe pervaz, cum si-a ratacit papucii de dimineata, ce a scris in pagina 87 din Click sau cum ceaiul de rostopasca imbunatateste viata sexuala. Cam mult, dar macar e vesel.

Motanul
http://dumpaday.com/wp-content/uploads/2 … t.jpg

Blana atragatoare, priviri galese, zambet strengaresc si torsul profund masculin si erotic. Vesnic in calduri. Are una oficiala acasa, 2-3 sezoniere cu care jongleaza, cateva rezerve imprastiate prin lume (cine stie cand se intersecteaza) dar oricum vrajeste din obisnuinta tot ce are o gaura disponibila si tzazte, indiferent daca il atrage sau nu, poate pica ceva de-o gustare. Vrea sa fie mangaiat, scarpinat, rasfatat, hranit, calarit ... treaba lor ce fac cand sare pe alt acoperis. Totusi merita bifat.

Marele broscoi
http://savingcase.com/wp-content/uploads … o.jpg

Tanar, dar are studii ultra-avansate plus doctorat in scoala vietii, te ghiceste ce fel de animal esti dupa ce tastezi numai 2 cuvinte. Mandru de statutul lui, prefera bloguri pline de substanta prin care sa arate cat de sus sta pe scaunel. E scarbit de 99,9 % din restul faunei, rade cu superioritate si uita ca si el si-a facut cont pe matri, ca sta pe bloguri in rand cu totii si ca mana dreapta ii e prietena buna. E ok daca il desumfla cineva pana la dimensiunile reale.

Bufnitoiul
http://funnyjunksite.com/pictures/funnyp … 5.jpg

Sta pe craca lui privind serios adunatura de animale si animalute. Are o experienta vasta de viata, da sfaturi binevoitor, stie totul despre orice (iar daca nu, sigur stie google) dar nu bu-hu-hu-ie decat la subiecte demne de statutul lui.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Un_om_ca_tine

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ai uitat de Soparla - exemplar masculin cu o concentratie indoielnica de testosteron, care abordeaza alti masculi pe site-uri de matrimoniale, initial pentru a-i potopi cu laude la adresa inteligentei, coeficientului afisat de barbatie, frumusetii fizice (si spirituale), orice e necesar si potrivit pentru a se baga in seama.
Daca nefericitul abordat pica in plasa si raspunde, este invitat la un suc/cafea, asa, ca "intre baieti".
Daca, Doamne fereste, refuza (nu chiar toti masculii au orientarea indoielnica, sunt metrosexuali sau doresc sa experimenteze si alte placeri dosnice), este blagoslovit cu tot ce ii pica Soparlei pe mana, pardon, labe...

Soparla se adapteaza tipului de interlocutor abordat. Este fie caterincos, fie smecher, fie "de treaba" sau intelectual finut, in functie de "prada" si de tipul potrivit de momeala.

P.S. Mare e gradina si multe creaturi sar gardul....
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tu, doar un omulet, io nu inteleg nimic daaah... io scriu asa, neintelegatoare si neinteleasa, poate iese ceva... Da'ma bucur ca nu ti-e rusine cu mine, chiar daca nu-nteleg nimic olling on the floor
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu a fost?

http://momenteinviata.ro/121/
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu, e site-ul copy-paste.ro
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
N-am avut timp de toate creaturile happy)) E nevoie de episodul 2, 3,4 olling on the floor Fiecare o ia cum ii convine, daca nu se lasa cu suparare, ca da dureri de ficat tongue