poza membru
Regulament
Bloguri
Solutii ? Daca aveam deja o fundatie caritabila era mai simplu dar asa am cautat solutii care sa fie aplicate cu succes si apoi sa constitui poate si aceasta fundatie.
Din ce am citit in comentarii spuneti ca trebuie sa se implice autoritati precum:
Primaria ? Asociatii ale minoritatii turce? Fundatii ?
Pai copilul si mama lui traiau din ajutor social de 350 lei. Cum sa ajute primaria care timp de 8 ani nici macar un raspuns nu i-a dat la cererea pentru o locuinta sociala dar stia sa o cheme pe mama sa lucreze pentru acest ajutor social ? Iar de a lucra cu contract de munca era un vis deoarece peste tot i se spunea acelasi lucru ca nu o pot angaja fara o calificare sau macar cateva clase de scoala!!
Cei de la social erau si sunt indiferenti la nevoile mamei si copilului dar foarte activi si vioi cand cand faceau vizitele de evaluare sau cand mama a nascut al doilea copil si s-au dus la spital si i-au luat copilul si l-au dat in adoptie pentru ca mama "nu are conditii sa-l creasca"?
Dar cand a fost sa-i acorde asistenta mamei ca sa i se scoata suruburile de la tija din gamba nu au fost tot asa de saritori. Asa ca uite care au fost solutiile aplicate in doar 100 de zile.
I-am data mamei o proteza auditiva din cauza unei deficiente din nastere, am insotit mama ca martor sa poata semna acte si am dus-o sa i se faca radiografie la gamba unde am aflat ca durerea provenea de la surubul care trebuie scos la 6 luni de la operatie si nu acum dupa 6 ani. De la doctorul de familie am obtinut trimitere la spital pentru evaluare si operatie dar doctorul care a operat-o nu mai lucra acolo dar am aflat asta doar dupa ce am scos din arhiva actele de atunci si am revenit cu ele la alta evaluare. Dar dupa multe peripetii si acte suplimentare cerute ca mama este inregistrata la social altfel trebuie sa plateasca operatia am ajuns sa fie si operata dar dupa refacerea prelungita a ramas si fara ajutorul social.
In acest rastimp deja copilul putea invata mai comod la o lampa solara adusa de mine pe care ziua o incarca la soare si a primit si o minge de fotbal. Apoi copilul fiind muscat de un caine a trebuit sa il duc pentru tratament zile la rand ba la doctorul de familie ba la injectii si la schimbat pansamentul cu unul steril la fel ca si al mamei dupa operatia la gamba.
Etapa a doua cu solutiile a fost sa gasesc un servici chiar sezonier dar ca mama sa aiba prima ei carte de munca asa ca am gasit si negociat angajarea pe un post de camerista cu toate drepturile de rigoare si sa isi asigure singura din banii castigati toate cheltuielile fara sa mai accepte ajutorul social.
Din acel moment altfel a fost privita in societate si acea mama si copilul ei asa ca acum se lupta singura sa gaseasca un servicu permanent dupa ce se termina sezonul.
Etapa a treia a solutiei a fost si ramane scoala asa ca am intocmit dosarele pentru amandoi si am inscris-o pe mama la o scoala prin programul a doua sansa si va incepe sa mearga din toamna la scoala si daca continua o sa obtina dupa 6 ani diploma de absolvire a 10 clase. Pe copil l-am inregistrat la aceeasi scoala sa urmeze clasa a 2a tot acolo.
Etapa a patra a solutiei este locuinta asa ca am obtinut promisiunea ca dupa luna august sa primeasca macar un raspuns privint solicitarea ei depusa acum 8 ani. Daca raspunsul o sa fie negativ va inchiria o garsoniera pe care sa o achite din salariu.
Acum sa vad ce fapte bune apar la iveala dar macar una pe zi si tot e bine.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bubulino, se numeste simbolic: lipsa educatiei secsuale, si dezinteresul total pt viitorul familiei. La care adaugam rezolvarea instinctelor primare ale barbatului, oricand si in orice situatie. Cumulat cu lipsa educatiei secsuale....iote plodu' cum apare. Simplu.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ammo, vezi ca ai bagata setarea pt noaptehappy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si inca ceva, prezenta pe site a userilor, din varii motive ,este strict o problema personala,si nu ar trebui sa intereseze pe nimeni
Nu suntem complet de judecata, si avem libertatea de a alege cu cine socializam
O zi frumoasa
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Carpe_Diem

Te-as ruga mult ,mult de tot, sa incerci sa nu minimalizezi sectiunea bloguri
Exista subiecte diverse ,iar daca domnia ta nu a fost prezenta cand au fost postate, nu este vina nimanui
La fel cum,nu este oblugatoriu ca toti sa rezonam la comun ,pe acelasi subiect .
Suntem diversi, si este bine sa fie asa.
Este perioada de concedii,multi useri sunt plecati , este drept ca sectiunea este mai saraca in postari ,insa nici inspiratia nu sta pe noi ca zapada pe casa.
Daca nu esti de acord cu un subiect, ignora-l/ocoleste-l, sau exprima o parere personala ,particularizand.
Daca sectiunea nu este gradina cu flori pe care o doreai ,te asteptam cu interes cu subiecte de angajament
Multumesc