poza membru
Regulament
Bloguri

Urări făcute cu interes

Bună și o zi superba și plină de fericire va doresc tuturor!
Poi și ca sa întru iarăși puțin mai netuns pe aici pe la dumneavoastră ca doar vorba aceea vin sărbătorile azi mâine, și am hotărât sa va previn...
Știți dumneavoastră persoanele acelea care făceau parte din viata dumneavoastră care aveau mereu telefonul pe silențios, și asteptau foarte tare plimbarea cu cățelul care odată scos la plimbare era nebăgat în seamă deoarece stăpânul animalului era ocupat cu telefonul, în convorbiri și mesaje.
Mai știți dumnevoastră persoanele acelea care, deschideau ușa și erau ață cu berea în mână la televizor întinși și pe canapea, mai știți dumneavoastră personale acelea care se plimbau des la baie și trăgeau apa cu zgomot fără sa se așeze pe tualeta doar ca să provoace impresia ca ei sunt bolnavi dar ei erau cu cineva în discuții, mai știți dumneavoastră personale acelea perfecte din relația imperfecta în care va aflați, și la care ați renunțat pentru a va fi mai bine?
Poi uite ca acele persoane au regrete și cauta prilej de discuții pe motiv știi : te - am visat asta noapte.
Și încep prin a scrie un mesaj : poi cum esti?
Asa de rău te-am visat ! Ești bine?
Dar tu când erai în relație cu acea persoana și puneai întâmplător întrebarea: ce ai visat asta noapte ți se răspundea : eu nu țin minte visele! Acele persoane vin la ziua ta cu urări de la mulți ani pe telefon, vin cu urări de Crăciun de revelion cu speranța că poate, poate va mai pot prosti o dată. Și sa nu uitam ca acești oameni peste puțin timp vor trece prin telefonul dumneavoastră cu CRISTOȘELUL ( adică cu vestea de paste) bine înțeles ca tot cu ideea de a mai câștiga odată ceva!
O vor face decât ori va fi o ocazie sau un prilej.
Dar știți vb aceea : păstrează ceea ce ai ca altfel e vaaai de tine.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Zora..
Ce să le faci și lor...
Atâta pot, atâta fac!
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Neata!Mai incearca si ei marea cu deștul.Si la cat de des imi schimb eu nr de telefon chiar nu astept urari de complezenta din partea anonimilor!happy
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, chiar! Ca tot ai adus vorba: mi-e dor de Cocidius!
Coci....unde esti? Asa tare te-ai suparat pe noi? Hello? Ai pierdut cheia de la poarta??? thinkingsigh
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bluelris...
Eu mai fac câte o pauza noaptea când circul ( ca am obligația conform programului taho.. Sa fac la maxim 4 ore și 30 o pauza de minim 45 de minute.) și ca să nu mă prindă somnul din urma mai întru pe câte o rețea de socializare.
Și ma mai trezesc cu mesaje de genul : de ce nu dormi?
Te-am visat! Ești bine?
Și bine înțeles ca nu răspund la persoane care sunt la timpul trecut, care încercăm să cred că sunt o valoare pentru mine și ele și-au pus eticheta de preț redus.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bună și o seară superbă și plină de fericire! happy

Mie nu îmi (mai) scrie nimeni din trecut.