Regulament
Bloguri
Draga noastra,big hug

Sper ca inca ne citesti, si ca toate gandurile noastre , dintre cele mai sincere si pozitive, vor ajunge la tine
Matriland ul se uneste, cu mic, cu mare, sa te sarbatoreasca!
Suntem cei cu care ai impartasit frumosul, carora le-ai adus zambetul pe buze, pe care ne-ai facut sa visam, ne-ai informat, ne-ai purtat pe aripile povestilor de iubire sau de viata, pe care, uneori, ne-ai pus la incercare, cu spiritu-ti jucaus, sau cu ale caror limite ai cochhetat, si aici ma refer la mine si la stii tu cetongue.
Ai fost liant, in momente cand simteam ca ne indepartam unii de altii, ai adaugat un strop de condiment, cand siroposeniile ne amenintau glicemiile, ne-ai tinut aproape , ne-ai facut sa ne simtitm parte din bucuria ta cotidiana! Dar niciodata, niciodata nu ne-ai plictisit!
Iti dorim sa fii sanatoasa, si la fel si mica leoaica, iar aducerea ei pe lume sa decurga firesc si cat mai usor!good luck Stiu ca va fi un prunc norocos, iubit si fericit!
Sa ai parte de zile senine, de sarbatoare, norii sa te ocoleasca si toate incercarile, ce se vor ivi in drumul tau, sa le treci cu bine, alaturi de iubirea ta, ce-ti va fi arma si scut!
Sa mergeti mana in mana pe drumul vietii, sa nu abandonati, sa va sprijiniti, cand aveti mai multa nevoie, sa fiti un tot , indestructibil. Sa nu lasati pe nimeni sa zgarie perfectiunea trairilor voastre, si nici macar pe voi insiva! Sa va fiti mereu aproape, privire in privire, mana in mana, suflet langa suflet! good luck

La multi ani, Miss! partydance]
Imi lipsesti!big huglove struck

bottleglassesfireworks
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Miso worried
bottleglassesfireworks
matrimoniale - membru fara poza

Vant_primavaratic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa fii bine in tot si in toate, Missuko san! Toate gandurile si cuvintele ce mi le-ai transmis vreodata sa ti se intoarca inmiit! big hug kiss party rose good luck

... mama si fiica ... in armonie divina! day dreaming https://youtube.com/watch?v=dXe8D7KVMWo
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
angel....să înțeleg că îți plăceau minciunile ei !!???happy