Regulament
Bloguri

Acelasi sentiment...

...ma incearca si pe mine ca pe colegii mei care au facut anterior asta....diferenta e ca eu am facut-o mai demult si treptat...asa ca,cel putin pentru o perioada,si eu ma voi numara printre cei care nu vor mai posta bloguri...a fost frumos,placut si interesant...dar acum ceva lipseste...acel "ceva"....nu e efect de turma precum ar crede unii ci consider ca daca deja numarul persoanelor care fac asta se inmulteste inseamna ca intr-adevar este ceva (cand doi iti zic ca esti beat,te duci sa te culci)...asta ca sa-i raspund lui Dord si comentariului sau de pe un alt blog de mai jos...inca mai sunt oameni placuti si interesanti aici...putini dar mai sunt... de aceea nutresc speranta ca intr-o zi isi va reveni aceasta sectiune....un singur motiv mai imi tine contul aici...hai va pupa,Jean!...s-aveti grija de voi!winking
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza sin65cu

sin65cu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dord dragul meu,
Ce sa zici si tu acuma...ca doar nu vrei sa inciti spiritele aparand cauza stim-noi-cui de pe acest site.
Era vorba despre "Software technologies", dragul meu....nu stiu ce-i dai tu inainte cu hardware-ul tau...Cine stie la ce nivel sunteti de ma iei cu hardware-ul si ti se pare site-ul acesta o frumusete...in fine.
Pe urma...site-ul acela este in constructie, iar despre oameni...uite asa s-a construit si America (SUA), draga Dord si uite unde au ajuns ei acum!!! Este? Mai vorbim peste vreo 6 luni, bine? Atunci o sa-ti dau mai multe motive sa comentezi. Un Craciun fericit!!!
happy
poza sin65cu

sin65cu

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ Al3ssa
M-ati zgandarit, draga doamna si nu stiu de ce. Cred ca nu asta conteaza, cati isi mai fac si dincolo un cont. Eu lucrez in development in IT.Daca doriti o parere, ca lucrez web development de multi ani, va pot spune o gramada de chestii care ar putea fi imbunatatite aici. Dar in loc sa fiti curioasa, oare ce-o fi vrut sa spuna omul acela, ca poate orice observatie conteaza, ma faceti de fapt un las. Este? Daca doriti, va pot spune mai multe despre aceste razboaie chiar decat credeti.
O sa-mi spuneti draga doamna, ca faceti benevol munca aici pe site si ca accesul userilor este free. Nu sunteti primul loc unde munca se face pe baza de voluntariat. Dar sa stiti...in alte parti, chiar daca este voluntariat, munca are un scop si se face cu multa raspundere! Faceti bine treaba, daca o faceti!
Daca va uitati ce tehnologii se folosesc aici si ce tehnologii pe celalalt site, asa, de curiozitate, pentru ca oricine poate avea acces acolo, va veti da seama ca am fost dragut considerand ca ei va fac numai concurenta.
E vorba de fapt de un site foarte modern si nu vreau sa mai adaug prea mult. happy Nu este site-ul meu, eu sunt doar un observator!Apropos! Ma bucur mult ca ati ales pe Angel_Angel39 moderator. Va fi pe aici mult mai des decat am vazut ca o faceti dumneavoastra! Si Angel mai are o calitate in plus: stie sa interactioneze cu participantii!!! Asa ca eu nu pot decat sa ma bucur ca ea este aici! Sper sa nu stergeti comentariul. Am fost cat se poate de elegant. Cu multa stima!!!happy
poza sin65cu

sin65cu

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ Al3ssa Stiu foarte bine cum v-am raspuns. Cand va veti numi aici Alessa o sa ma adresez...Alessei. Deocamdata numele care vi l-ati pus...nu e ceea ce insistati sa corectati...in fine.Am sa va spun ceva draga doamna, referitor la modul extraordinar in care ati reusit nu numai sa moderati, dar si sa permiteti atatea chestii intamplate pe aici. Sunt doar de cateva luni aici la voi pe site. Mai mult observator, dupa cum se vede. Nu intervin daca nu am ceva de spus.
Mi-a fost dat sa vad cum ati tolerat tot felul de lucruri care au facut rusine acestui site. Eleganta cu mine, dar inexistenta atunci cand altii improasca efectiv cu noroi in cei eleganti. Cum vine asta? In loc sa opriti pe cine trebuie, sa nu lasati sa posteze tot felul de oameni certati cu buna cuviinta, ati acceptat bataia de joc ..."la liber".
Ati acceptat de tot felul: reactii ale tinerilor fata de cei mai in varsta, femei impotriva barbatilor si invers. Dialogurile au fost duse pana la extrem, mai ca nu se injurau, desi aveati un regulament, zic eu, bine pus la punct. Ma refer dupa cum v-ati dat seama la aceste bloguri. ---voi continua
poza sin65cu

sin65cu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dragilor, si in special lui Al3ssa,
Concurenta ar trebui sa va dea de gandit! Ca poate mai puteti imbunatati si voi pe ici pe colo...nu crezi?happy
Credeti ca totul este extraordinar aici?happy
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
alessa,eu n-am cont nicaieri....sa-ti fie clar...
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daniela...ce țepoasă ești !!!
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dordel,te rog să enumeri pozițiile...de sforăit !!
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am glumit..
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina, obosită fiind de taclale,
Moş Ene-a prins a-ți da târcoale,
Cum și cănd să afli de avertisment,
De tu sforăi ...vehement !!