poza membru
Regulament
Bloguri

Dragoste la prima vedere

Dragoste la prima vedere.Credeti in asa ceva?
Acel sentiment, senzatie cand vezi pe cineva prima data si simti ca ceva in interiorul tau se schimba, simti cum parca aerul in plamani e mai usor, parca inima bate ceva mai tare dar in acelasi timp placut in piept, glandele salivare parca se schimba si totul e din alta lume si simti o atractie irezistibila pentru acea persoana.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
@sorinetcsorin daca citeai blogul bine ai fi stiut.
@katerine ai dreptate!
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
@mgm noi suntem diferiti cred ca aici si diferenta de perceptie a unui moment.
@Q s-a aliat cu mgm
@Meerkat ca de obicei ma bucur ca vii cu comentarii completatoare la tema blogului foarte fain scris.
@dord legat de orgasme la capitolul asta stau bine happy)
@aida ii lasam pe "domniii profesori in dragoste" sa comenteze si ei.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si da, cine nu a simtit dragostea la prima vedere...mai are timp sa incerce trairea unica a unui astfel de momenthappy
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cum se spune: daca stii sa "inciti/stimulezi" talamusul este de bine si poate iesi ceva bun - biologic vorbind. Da, nucleul amigdalian are multa treaba, sunt de acord! daca ii mai pui si o pitiutara pe cap...
Subconstientul este accesat permanent in deciziile luate in mod constient, in frici, traume si multe altele; de asta creierul lucreaza mai mult cand dormim dacat atunci cand suntem activi. Undele gamma fac legatura intre constient si subconstient; atunci visam si structuram sau restructuram tot ce am perceput in ziua sau zilele precedente sau chiar si in anii precedenti; atunci se fac transformarile de personalitate.
Dar, apare un element nou, care se pare ca are 7-9 grame, tehnic vorbind; e ce dispare cand cineva cu adevarat, biologic moare. Este faza aia de "nu stiu de ce, dar asta simt!" se cheama rezonanta, ca de asta unii ne plac de la bu inceput, altii nu, pentru altii suntem rezervati, si ca dovada lumea virtuala cand simtim, circumspect daca cineva ne place sau nu. Nu intru in filosofii sau energii astrale interne ca nu stiu cati ar aprecia subiectul.
Dar exista iubirea in care fiecare fibra rationala iti "striga" faptul ca nu e bine, dar nu te poti abtine sa nu iti placa de cineva.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
In mod biologic este o atractie fizica la prima vedere. Forme, feromoni, simetrie etc. Nu te gandesti cand vezi un san frumos cum ar arata acel san cand iti hraneste copilul. Nu te gandesti cand vezi un fund sau o talie subtire la feminitate sau la placerea de a iesi cu ea pe strada.
Pe de alta parte se mai intampla sa privesti pe cineva si poate sa ii surprinzi un zambet, un gest, o sclipire in ochi, o arnjare de par, niste degete fine, o vivacitate sau mai stiu eu ce; nu poti musai spune ca te-ai indragostit dar nu este exclus sa iti doresti sa ai acea persoana langa tine sau sa te gandesti "fericit va fi barbatul cu care va fi!". Am spus perspectiva personala, ca barbat.
Acum, cum gandesc femeile...e altceva....tot ce stiu este ca se uita si gandesc: uite ce burta plata sau muschi are pe el, sau uite ce fund bombat si tare are, sau mai stiu eu ce. Nu pot emite decat presupuneri.
Q, am spus cate ceva relativ la aritmii; poate iti va fi util ca experienta.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
mgm puteai sa nu comentezi "gica contra"? happy)