Regulament
Bloguri

Cine sa fie? Tu!

te-as putea descrie, dar nimeni nu te-ar percepe ca mine, atat de cald, atent, alaturi, uneori alunecos , viclean, pus pe sotii, de neingradit si totusi supus...
din prima clipa cand te-am cunoscut mi-ai facut viata minunata, pentru ca am reusit sa fiu culori, gesturi, mirosuri, trairi, mi-ai dat fara sa ceri darul ce-l puteam darui, intelegerea, apropierea, mi-ai dat zambet si tacere, simplitate si rasfat, mi-ai dat tot ce mi-am dorit vreoadata.
atingerea ta sincera, uneori usoara, alteori putin brutala mi-a scuturat gandul de iluzii si viata de vise inutile, stiu contradictiile in termeni, dar esti greu de definit cu atat mai mult de explicat.
m-am indragostit de tine fara limite, neconditionat si defintiv, esti tot ce-mi doresc, tot ce-mi trebuie si tot ce am... universul tau nemarginit ma poarta cu sau fara voia mea prin tot ce esti, ce sunt, un amalgam bine definit de senzatii si interactiuni ce in final construiesc, distrug, aduna, risipesc, un noi ce ma face sa fiu.
sa nu ma parasesti, sa nu ma lasi sa fiu fara tine, sa nu pleci mai departe de o respiratie, sa-mi fii mereu calauza in tot ce fac, ce simt, ce vreau, sa fii ce sunt, sa-ti fiu ce sunt, sa fim.
voi trai fericita doar sa te stiu alaturi cum ma simti cand nu stiu ce sa spun si zambesti, apoi te apropii de mine, soptesti si imi aduci curajul de a descoperi... cine sunt, cine sunt altii, eu, ceilalti, orice.
timpul irelevant ce te face sa fii atat de viu, de imprevizibil, incat ma intreb ades de unde am plecat si unde am ajuns, impreuna, dragostea mea, fara tine nu stiu ce as fi fost, poate o pata de lumina intr-un ochi ce vrea sa doarma.
dupa atatia ani inca te simt, tresaltand in gandurile mele ca o inima ce isi cauta adapost, usor naiv, usor batran, dar totusi tu si eu... nedespartiti . cine sa o faca? nimeni, nu exista putere pe lume sau in afara sa mi te smulga din brate.... si tu stii asta si totusi te joci, uneori ca si cum azi de-abia ne-am cunoscut

o sa-mi fii mereu, dragoste, asa cum o sa-ti fiu mereu loc. sa tot fim.... si maine sa o luam de la capat. zambind.....
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Premiul e o slabă cu care sa bei o grasă....
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
L am lăsat noi sa câștige, ca poate asa intra și el mai des....da o sampanie, o grasă, o busuioaca, ceva...
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Castigatorul concursului: "recunoasteti interpretul", este Pastiuluta! winking Cuvantul era dragostea mea.... Va multumesc din suflet pentru participare, ne revedem editia viitoare! applausebig hugkiss
matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
,,Am dat cuiva bogăţia câtorva gânduri şi m-am întors în sărăcia mea’’ Constantin Noica
La inceput a fost cuvantul…
https://youtu.be/N7BgLx5hTAA
Noapte buna bloguitori de pretutindeni si nu uitati sa credeti in puterea cuvintelor...happy

https://youtu.be/r32ake0q9RE
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Seara ta poate fi dimineata mea dacă suntem pe continente diferite, asa ca, pt acel " maine sa o luam de la capat. zambind....." din blog, ai nevoie de sincronizare longitudine și meridian.....batting eyelashes
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stările sufleteşti, care par a nu avea niciun motiv, au motivele cele mai adânci. "

Lucian Blaga
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
... amintiri și ani
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Concluzie : nu lăsa pe măine ceea ce poți iubi astăzi !! happy