Regulament
Bloguri
...ca atunci cand alegem ce-i mai bun si...lasam la urma !? thinking De ce? De ce nu incepem cu desertul, daca ne plac dulciurile, de ce nu incepem cu ce ne dorim, daca cei carora le daruiam au plecat de langa noi si, mai ales... de ce nu incepem cu scrisoarea catre “Iepurash”, ci cu achizitionarea produselor pentru curatenia generala!? tongue Cel mai adesea cred ca primesti rugaminti de indeplinirea unor preferinte materiale si/sau implinirea unor visuri!? thinking Eu nu mai cred in partea materiala a vietii, decat cat sa-mi asigure un confort practic si pragmatic, in concordanta cu secolul in care traim. happy "Si atunci, ce vrea si "asta" de la mine... de ma face sa-mi pierd timpul cu misiva lui ? " thinking Raspuns: “Nu vreau nimic pentru mine, dar imi doresc... de dragul tuturor acelora care pretuiesc si cred in TINE si in spirutul tau... sa ramai NEMURITOR, sa aduci bucurie, zambete si armonie in vietile tuturor!! Sa fi darnic, iertator si omniprezent si, mai ales...sa nu-ti alegi niciodata o singura tara ca “resedinta”, pentru ca TU nu poti fi "confiscat"... te-ai nascut liber, desi nu-ti apartii, esti al tuturor si... al nimanui!!"
Bucuria vine din lucruri marunte , linistea vine din suflet , lumina vine din inima fiecaruia … Intr-un cuvant gasim ceea ce vrem sa intelegem, intr-o privire intelegem ceea ce cautam in sufletul celuilalt, in noi cautam ceea ce nu gasim … Visurile noastre trebuie sa fie mai puternice decat amintirile noastre . Este mai bine sa fim trasi de visuri decat impinsi de amintiri .
Dragii mei, va urez un sincer " Paste fericit! " Si in avans, pentru duminica: “ Hristos a Inviat! ” happy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Psyche

  • Publicat Acum peste 2 luni
Crăciunul e o sărbătoare cu denotaţie creştină şi conotaţie mai curând socială/familială. Vicisitudinile iernii sunt compensate de miticul Moş Nicolae/Crăciun, ce împarte cu generozitate (im)previzibile daruri tuturor celor ce scriu/sendează o (i)reală scrisoare. Fiind o sărbătoare a întrupării, darurile de Crăciun sunt concrete/materiale, similare darurilor aniversare (onomastice/natale). Darurile hărăzite de Crăciun au un expeditor (meta)fizic. Credibilitatea expeditorului e suficient de controversată, dar fără expeditor, darul n-ar exista.
În contextul Crăciunului, expeditorul sau darul are relevanţă?
Ce s-ar întâmpla dacă nu ar mai exista Moş Nicolae/Crăciun?
Probabil, iarna ar fi mai tristă/complicată.

Sărbătoarea pascală are o denotaţie (pre)creştină şi o conotaţie... personală. Fiind o sărbătoare a transcenderii, darurile de Paşte sunt mai curând imateriale/metafizice. Daruri de/din suflet şi daruri pentru suflet. Credibilitatea expeditorului rămâne controversată, dar fără expeditor darurile n-ar exista.
Darul... inefabil al sărbătorii pascale constă în „ceva” ce ar urma după sfârşitul imanent/iminent.
Indiferent ce definire/definiţie i-am da.
Existenţa acestui dar inefabil pare a fi condiţionată de acceptare.
Raţional, e de preferat să accepţi „ceva” în locul „nimicului”.
Indiferent ce am câştiga, cert nu avem ce pierde.

Sărbători generoase!