Regulament
Bloguri
Deplorabil. Într-un cuvânt, nivelul mediu al femeilor de aici este deplorabil.

Probabil există şi excepţii, peste tot există excepţii, dar, fiind nou pe aici, nu am dat de nici una până acum.

În primul rând, majoritatea femeilor vor un bărbat care să le trateze bine, să le respecte, să le iubească. Majoritatea femeilor vor un bărbat cu care să comunice...

Însă când le scrii un mesaj galant, matur, care arată că tratezi femeia ca pe egalul tău, majoritatea nici măcar nu răspund.

Adică... nu aştept osanale. Dacă nu există interes, măcar să scrie la fel de elegant că nu e interesată. Are balta peşte.

Iar acele câteva care totuşi răspund, uită fie să se prezinte, aşa cum tocmai mă prezentasem eu, sau uită să salute - nişte reguli elementare de bună purtare.

Femei de cea mai joasă calitate care nu sunt în stare să recunoască un bărbat bun.

Pentru femeile normale care citesc această postare: demonstraţi-mi că greşesc prin mesajele voastre :-)

Nu comparaţi femeile cu bărbaţii; dacă de la bărbaţi nu am aşteptări, ei fiind făcuţi porci de către Mama Natură, de la voi, dragi femei, AM AŞTEPTĂRI.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Problema e ca pleci de la mai multe presupuneri gresite:
1. Ca femeile vor sa fie tratate ca pe egalul tau. E fals. E o stupiditate introdusa de miscarea feminista fara nici un suport. Vrei o relatie de egalitate, schimbi tabara.
2. Femeile vor un barbat cu care sa comunice si sa le iubeasca si alte aberatii. Fals. Vor un barbat care sa fie barbat, care sa ia ce i se cuvine, nu un pampalau care sa ceara spasit.
3. Crezi ca esti un barbat bun daca tratezi femeile ca pe egali, si vorbesti in mod "matur". Iarasi fals.
4. Crezi ca o femeie normala e cea care se asteapta sa fie tratata cum crezi tu ca e bine si cum descri in blog. Din nou, fals. De fapt o asemenea femeie nu e "normala", din contra, e posibil sa aiba ceva probleme emotionale, o sa i le satisfaci pe moment, si apoi o sa isi dea seama si ea ce vrea, si o sa o sa te lase cautand un barbat adevarat.
5. Fetele pe site-ul asta primesc zeci de mesaje pe zi, si nu prea stau sa faca pe secretara sa raspuna la fiecare.
poza rockonik

rockonik

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bhavacakra,sunt perfect de acord cu tine si nu e vb.doar de acest site. Am conturi pe 3 site.uri diferite. Bate vantul pe toatehappy nu ai cu cine schimba doua vorbe in mod elegant.
poza bhavacakra

bhavacakra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Postarea mea trebuie interpretată stocastic, nu absolut, din moment ce am scris "convingeţi-mă că greşesc" - sper că reiese clar din asta că nu cred că toate-s o apă şi-un pământ. :-)

Şi hai să lăsăm porcii de bărbaţi din discuţie, aici vorbim despre femei care ar trebui să facă un grup mai bun - cum e "grupul utilizatorilor acestui site".