Regulament
Bloguri

100 000 membri

Salut,
vroiam sa va anunt ca ieri matri a depasit pragul de 100 000 membri (apropo am cumparat si domeniul matri.ro ca tot se vorbea aici doar de matri). Am facut putina curatenie pe site zilele trecute, au fost eliminate peste 100 de conturi. De asemenea au fost cenzurate peste 1000 numere de telefon din descrierile membrilor si operatiunea continua (nu este permisa postarea de numere de tel conform termenilor si conditiilor siteului). Astept idei de imbunatatire a siteului.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza admin
Admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Cybele: Ok, am marit nr de caractere permise intr-un blog de la 15 000 la 30 000, nr de caract din comentariile la bloguri de la 1000 la 2000 si nr de caract din mesajele private de la 750 la 1500. O sa am in vedere si clelalte sugestii.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna,
Pot face cateva sugestii legat de anumite probleme de care m-am lovit eu... nu stiu daca sunt realizabile.
Un chat care sa functioneze mai bine - mesajele dispar uneori la refresh sau pur si simplu nu apar la celalalt. Un numar mai mare de cuvinte permise in mesaje.
Pentru bloguri: un regulament afisat la vedere pentru toata lumea (cel pe care l-am scris acum cateva luni ar trebui modificat, l-as face mai permisiv happy ). Asa s-ar evita nenumaratele discutii cu moderatorii...

Momentan atat. Felicitari happy
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
- impunerea unei decente a fotografiilor
sau
- sectiune separata "fotofrafii indecente"

felicitari pentru curatenie! de sarbatori sa colindam in casa luminoasa!:happy
poza admin
Admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Comentati doar legat de blog, altfel comentariile vor fi sterse.