Regulament
Bloguri

Fara limbaj injurios

Astazi am anulat contul membrului "verite" care, desi a fost avertizat in trecut, a continuat sa jicneasca alti membri ai siteului de aceasta data pe blogul personal. Va rugam sa folositi un limbaj decent pe bloguri sau in comentarii. De asemenea sa ne raportati persoanele care va trimit mesaje private in care folosesc un limbaj necorespunzator (sunt destule conturi anulate din acest motiv).
O alta categorie de membri care vor avea conturile anulate fara vreun preaviz sunt cei care-si exprima public parerile legate de inutilitatea acestui site (pe care si-au creat cont, desi e inutil)...cazul utilizatoarei "ramo".
Serviciul Matrimoniale.ro este complet gratuit asa ca nu suntem datori fata de nimeni cu explicatii in cazul anularii contului. 99% nu le vor primi in caz ca le vor solicita ulterior.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza admin
Admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
@smarandutza_b : aveti dreptate, nu-l observasem...contul a fost anulat.
poza vasymar

vasymar

  • Publicat Acum peste 2 luni
fara suparare credeti ca doar un imb......poate vb urit o hai sa-i zicem femeie nu o face ?? poate nu aici dar eu am intilnit o pers care vai si amar de gindire si limbaj PACAT nu destul ca traim intr-o lume si asa destul de nesigura si ........