barbat fara poza, barbati online
Albume (3)
coperta album matrimoniale
JUST ME (9)
Actualizat pe 09/06/2019
coperta album matrimoniale
„Îndoieşte-te de toate. Găseşte-ţi pro… (13)
Actualizat pe 21/06/2019
coperta album matrimoniale
" Sa nu uiti ca orice asteptare e… (16)
Actualizat pe 24/10/2018
Filme (11)
  • Punctaj: 2.96 Voturi: 23
  • Vizualizari: 5099
  • Blocheaza
  • Ultima data pe site: Acum 18 ore

Comentarii


matrimoniale - membru fara poza

Alexescu

  • Publicat Acum peste 2 luni
...Speranța se hrănește din pasivitatea ta, ea este așteptarea inertă a ceva care ar trebui să se întâmple, fără participarea ta. Adică, să vină de undeva, ca un miracol....Și înțelegi, târziu, că nu întotdeauna celui care s-a rătăcit i se oferă șansa de găsi drumul spre... ACASĂ.
matrimoniale - membru fara poza

Alexescu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dansează ca și cum nu te-ar vedea nimeni, iubește ca și cum nu ai fi fost niciodată rănit, cântă ca și cum nu te-ar auzi nimeni, trăiește ca și cum azi ar fi ultima zi din viața ta, căci drumul care se numește "Mai târziu" duce spre țara care se numește "Niciodată"!
matrimoniale - membru fara poza

Alexescu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Toți suntem nebuni. Cel mai important este să găsești omul cu același fel de nebunie ca tine și să-l păstrezi alături

Când viața devine o monotonie plictisitoare, o transformăm în nebunie. Iar nebunia merge mână în mână cu dragostea. Atunci când fluturii din stomac provoacă bătăi tot mai dese de inimă, căutăm cu cine să împărțim fericirea și singurătatea. Și cafeaua băută la 7 dimineața. Și-o piesă de Joe Cocker. Și-un pat. Căutăm motive să ne încredințăm sufletul în mâinile cuiva. Și inima în brațele cuiva. Căutăm să potrivim nebunia noastră cu nebunia altuia, fricile noastre cu fricile omului drag, tăcerile lui cu momentele noastre de tăcere. Căutăm să combinăm jumătăți de nebunie, jumătăți de dragoste, jumătăți de singurătate.

Toți suntem nebuni. Nebuni în dragoste și nebuni în lipsa ei. N-am fi avut niciodată nevoie de Freud să ne spună asta, e suficient să ne privim în oglindă și-n ochii celuilalt. În momentele noastre de extaz și deznădejde. De dragoste și de suferință. Iar în viață noi mereu am trăit momente fie de dragoste, fie de suferință. Și de căutare. Nebuni suntem în căutarea și construirea fericirii noastre. La un moment dat înțelegem că nebunia unei vieți trăită singur e sinucidere curată și doar alături de cineva putem fi mai buni. Și mai fericiți. Devenim mai buni în momentul în care vedem nebunia omului drag ca un fapt bun, când ne deprindem cu cineva, cu poftele și dorințele lui. Nimeni nu a anulat dragostea neîmpărtășită, dar poate și ăsta este secretul fericirii: să cauți dragoste până la reciprocitate.

Toți suntem nebuni. Și doar alături de cineva putem fi nebuni de fericire. Nebuni de dragoste. Nebuni de dorul ei. Nebuni de dorința de a face totul corect. Doar celor cărora le lipsește o doză de nebunie le va lipsi și dorința de a risca, de a face imposibilul, de a demonstra frumos. Iar fără risc și demonstrație dragostea cade, cât de frumoasă nu ar fi ea. Asta o știi tu și o știe și omul de alături. Omul de lângă e reflecția dorințelor noastre, deci și a nebuniei noastre.
Vezi toate comentariile
articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Facebook si divorturile

Facebook a devenit o cauza principala in cazurile de divort.Un studiu recent a descoperit o legatura intre sanatatea unei relatii si folosirea Facebook, legatura ce ar trebui sa determine mai multi oameni sa lase deoparte computerul sau telefonul pentru a acorda in schimb mai multa atentie p…
Mai mult
articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Noi studii incearca sa inteleaga prejudecatile legate de diferenta de varsta din cupluri.Esti atras de cineva considerabil mai in varsta sau mai tanar decat tine? Cum privesc oamenii din jur relatia voastra? Esti adesea subiectul unor priviri ciudate / comentarii rautacioase?Sau esti tu cel ca…
Mai mult
 Matrimoniale Marea Britanie Femei Marea Britanie Barbati Marea Britanie