barbat fara poza, barbati online
Albume (3)
coperta album matrimoniale
JUST ME (9)
Actualizat pe 28/11/2018
coperta album matrimoniale
„Îndoieşte-te de toate. Găseşte-ţi pro… (12)
Actualizat pe 17/11/2018
coperta album matrimoniale
" Sa nu uiti ca orice asteptare e… (16)
Actualizat pe 24/10/2018
Filme (8)
  • Punctaj: 3.06 Voturi: 17
  • Vizualizari: 2652
  • Blocheaza
  • Ultima data pe site: Acum 4 ore

Comentarii


matrimoniale - membru fara poza

Alexescu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dansează ca și cum nu te-ar vedea nimeni, iubește ca și cum nu ai fi fost niciodată rănit, cântă ca și cum nu te-ar auzi nimeni, trăiește ca și cum azi ar fi ultima zi din viața ta, căci drumul care se numește "Mai târziu" duce spre țara care se numește "Niciodată"!
matrimoniale - membru fara poza

Alexescu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Toți suntem nebuni. Cel mai important este să găsești omul cu același fel de nebunie ca tine și să-l păstrezi alături

Când viața devine o monotonie plictisitoare, o transformăm în nebunie. Iar nebunia merge mână în mână cu dragostea. Atunci când fluturii din stomac provoacă bătăi tot mai dese de inimă, căutăm cu cine să împărțim fericirea și singurătatea. Și cafeaua băută la 7 dimineața. Și-o piesă de Joe Cocker. Și-un pat. Căutăm motive să ne încredințăm sufletul în mâinile cuiva. Și inima în brațele cuiva. Căutăm să potrivim nebunia noastră cu nebunia altuia, fricile noastre cu fricile omului drag, tăcerile lui cu momentele noastre de tăcere. Căutăm să combinăm jumătăți de nebunie, jumătăți de dragoste, jumătăți de singurătate.

Toți suntem nebuni. Nebuni în dragoste și nebuni în lipsa ei. N-am fi avut niciodată nevoie de Freud să ne spună asta, e suficient să ne privim în oglindă și-n ochii celuilalt. În momentele noastre de extaz și deznădejde. De dragoste și de suferință. Iar în viață noi mereu am trăit momente fie de dragoste, fie de suferință. Și de căutare. Nebuni suntem în căutarea și construirea fericirii noastre. La un moment dat înțelegem că nebunia unei vieți trăită singur e sinucidere curată și doar alături de cineva putem fi mai buni. Și mai fericiți. Devenim mai buni în momentul în care vedem nebunia omului drag ca un fapt bun, când ne deprindem cu cineva, cu poftele și dorințele lui. Nimeni nu a anulat dragostea neîmpărtășită, dar poate și ăsta este secretul fericirii: să cauți dragoste până la reciprocitate.

Toți suntem nebuni. Și doar alături de cineva putem fi nebuni de fericire. Nebuni de dragoste. Nebuni de dorul ei. Nebuni de dorința de a face totul corect. Doar celor cărora le lipsește o doză de nebunie le va lipsi și dorința de a risca, de a face imposibilul, de a demonstra frumos. Iar fără risc și demonstrație dragostea cade, cât de frumoasă nu ar fi ea. Asta o știi tu și o știe și omul de alături. Omul de lângă e reflecția dorințelor noastre, deci și a nebuniei noastre.
matrimoniale - membru fara poza

Un_suflet_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Puțini au puterea să pună în palma altcuiva emoții , într-o lume de măști și suflete goale.Sunt puține lacrimi sincere pe pământ (Marin Preda )
Vezi toate comentariile
articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Romantismul cu tot farmecul, fascinatia si dorinta de a avea un partener de viata, are propriile sale parti de mit si realitate. Fiecare dintre noi poate avea propria definitie conceptualizata a iubirii si a romantismului. Insa iubirea, care la randul ei deschide calea spre romantism sau aventura este asociata cu anumite mituri vechi de cand lumea, care in ciuda repetarii lor la infinit …
Mai mult
articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Cand stai fata in fata cu o persoana si ii poti trimite indicii non-verbale (miscari ale capului, ale ochilor) ca nu vorbesti serios, sarcasmul poate fi folositor. Dar aceleasi cuvinte sarcastice trimise printr-un SMS sau, mai rau, pe un site de matrimoniale, pot avea un inteles total diferit pentru persoana receptoare. Pentru ca fara acele indicii non-verbale, sa scrii ceva de genul "Nu…
Mai mult
 Matrimoniale Marea Britanie Femei Marea Britanie Barbati Marea Britanie