Regulament
Bloguri
Incerc sa omit mani****rea practicata la orice nivel si incerc - daca este posibil - sa obtin (si) de la voi alte unghiuri de a privi si intelege ceea ce eu, incerc sa fac "legaturi" in a percepe cat mai aproape de adevar ... atat cat se cunoaste din el ...
La unul dintre materialele primite prin corespondenta, mi-a atras atentia sinteza unei discutii cu pastorul Lindsey Williams.
Mai mult ca sigur, si voi aveti cunostinta despre aceste dezvaluiri insa, mi se pare interesant cum priviti indragosteala ... tinand cont si de ceea ce - multi dintre noi - nu vor sa vada sau sa tina cont.

Din confesiuni:
- 1. "Atacul Iranului va fi paravanul inceperii unui nou conflict militar de proportii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Razboi Mondial. In aceasta lupta vor intra mai multe tari ale globului si in felul acesta noua conflagratie mondiala se va generaliza facand milioane de victime.

- 2. Aurul si argintul vor fi si vor ramane singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra intr-o stare de depresiune economica si atunci vom deveni cu totii foarte saraci, in cel mult doi ani de acum incolo. Fie ca vrem, fie ca nu vrem, multi dintre noi vom fi obligati sa imbratisam modul taranesc de viata, pentru ca nu vom mai putea sa locuim la oras, datorita saraciei in care ne vom afla.

- 3. Daca aveti ipoteca, achitati-o acum sau vindeti-va casa pentru a va putea permite sa platiti integral suma pentru o alta locuinta, chiar daca cu banii rezultati din vanzare o sa cumparati doar o garsoniera. Asigurati-va inca de pe acum ca locuinta voastra, chiar umila, este achitata integral, caci in curand milioane de oameni isi vor pierde casele."

Sa ne privim in ochi, cu lumina stinsa?:happy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna ziua, Mar! nu spui nimic nou insa, indragosteala tinte sa fie afectata - in bine sau in rau ... - daca privim, sau despre cum privim si ceea ce se petrece.
resemnarea, nu naste solutii!
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alegeri ... bunici tai nu ti-au povestit nimic despre ww1 sau 2?
Doamne fereste sa facem trocul pe matri ... un inel din aur cu piatra pretioasa / un sac de cartofi:big grin

vreau sa inchiriez idei optime! ai?
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai... chiar daca WW3 porneste - asta nu schimba dorinta fireasca a oamenilor de a alunga singuratatea. Matri.ro rezista!

Nu sunt de acord cu Au si Ag valori. Inca de pe acum si cu siguranta si in viitorul (apropiat sau indepartat) producatorii de "papica" incep sa detina puterea winking. Mancarea si producerea acesteia va fi cea mai valoroasa avutie in viitor winking

Vrei sa vinzi o prorietate si sa cumperi alta? Call me olling on the floor