poza membru
Regulament
Bloguri
Prima lege din Kybalion spune: "Universul este Mental, Totul este Spirit"

E un fel de "mura-n gura" dar sa detaliem; Aici stim ca suntem in planul fizic dar mai stim ca planul fizic face parte din univers, rezulta: planul fizic este reprezentat mental...
Totul este Spirit se refera la faptul ca totul are o singura sursa de energie care este comuna si ii spunem spirit si pe de alta parte totul, chiar si materia este reprezentata energetic, spiritual prin condensarea, scadere a vibratiei si cu un anumit grad de complexitate in fuctie de materie.
Deci.... la citatul din Biblie: "La inceput a fost cuvantul si cuvantul era cu Dumnezeu" banuiesc ca acum puteti sa-l descriptati.... dar iata si descriptarea:
Cuvantul "inceput" se refera la initierea unui scenariu, imagine( pt ca un "cuvat" este reprezentat de o imagine) si nu la timp care este irelevant pt absolut..., pt Dumnezeu.
Timpul se refera la capacitatea omului de a manifesta un scenariu deci nu are treaba cu noi Oamenii care cel putin din punct de vedere spiritual suntem Divinitati si nu suntem limitati la ceva... depindem doar de cum si cat de bine coordonam energia pt a o materializa chiar si instantaneu... in scenariul ales.
"cuvantul era cu Dumnezeu" se refera la faptul ca imagine cuvantului este in plan mental... si pt a ajunge aici, in plan fizic ii mai trebuie o scadere de vibratie..., astfel la afirmatia Biblica : "totul era apa" se refera la faptul ca aceasta "apa" era mentala, apoi astrala, apoi etherica.... si de aici , de la atomul de hiodrogen... pana la apa binecunoscuta mai este un singur pas.... Dar de ce crdeti ca se referea la "apa" etherica ? Pt ca din acest ether se poate face orice... deci este un algoritm al scaderii vibratiei... din punct de vedere tehnologic e ok... dar din puct de vedere al omului de a putea controla totul mai sunt niste etape de parcurs... dealtfel intodeuna la orice fel de nivel am fi ...o sa mai fie ceva de parcurs.... ...pt urmatorul nivel.... pt ca nu exista o limita din cauza ca : totul se misca, universul, Dumnezeu evolueaza...
ok.

Ce se cunoaste despre om ?
Acum bineinteles toti ne asteptam ca tot ce sar cunoaste sa fie oficializat... dar pt oficializari trebuiesc investitii, sponsori ...asa ca cine si-ar prinde mintea cu deastea dintre materialisti... adica dintre aceeia care avand banii cred ca pot face orice......?
Realitatea o stim prea bine cat de dura este...; cum "iesim", sau cum putem sa ne facem mai confortabila viata ?
"A iesi " din ceva se refera la a fi in legalitate fata de univers... deci fata de legile fizice si METAfizice care sustin si planul fizic.
Lucrurile nu sunt deloc complicate dar acolo unde nu este educatie n-o sa fie autoeducatie.... pt ca pentru asta este educatia; Avem un drum particular fiecare in viata deci suntem originali astfel ca educatia care este la "general" data nu poate fi folosita in particular decat prin individualizarea ei... si asta se face prin autoeducatie si din aceasta cauza : sfaturile nu pot fi bune.
Fiecare avem anumite avantaje si dezavantaje pt ca avem anumite capacitati mai bine sau mai putin dezvoltate si folosite...

Acum trebuie explicat cum functioneaza corpul fizic, sufletul, corpul astral, corpul mental.
Toate corpurile pt planuriele respective au o dublura energetica chiar si obiectele, o putem numi corpul lui Dumnezeu.
Astfel ca se poate spune ca acel corp cu cat are un corp energetic mai bun este mai sanatos, adica are o legatura mai buna cu Dumnezeu, este mai spiritualizat.

Corpul mental
Este corpul cel mai apropiat de Dumnezeu; de aici si metafora de: "Tatal nostru din ceruri";
Pare un fel de noutate pt ca nu cunoastem prea multe despre Dumnezeu... dar am sa va explic si asta... din cat cunosc.
Acest corp il putem folosi pt a crea o imagine, deci pt a crea... orice in orice plan... fizic...
Ne putem misca cu acest corp in planul mental in sensul, directia unui scenariu si in ceea ce este "spatiul" planului mental... asta cand cand nu vom mai avea nici o bariera la nivel mental, cand ne vom simpti liberi cu adevarat; aceste bariere nu ni le poate pune nimeni si sunt reprezentate de conceptele folosite... majoritate dintre ele sunt absurde, adica nu pot fi manifestate; corpul mental se ocupa cu executarea unui scenariu si daca este absurd se blocheaza.... limitandune libertatea si capacitatea de a mai putea face ceva pt acel scenariu in care este inclus acel concept absurd.
Orice cuvant este un concept astfel ca din aceasta cauza totul poate fi reconceput pt a comunica cum vrem si in orice fel cu tot ceea ce ne inconjoara..., si a ne face un trai mai bun...
Dar care cuvinte sunt bune si care sunt absurde ?
Este usor de verificat acest lucru spunanduva ca trebuie sa vedem care cuvant pare logic si are un sens firesc... in creatie.
De exemplu conceptul de "timp" il putem raporta la anumite cicluri si ritmuri prin care o energie(din suflet, din spirit) o putem trimite spre scenariul in curs de manifestare, astfel am scapat de conceptul de "timp" pt ca nu il raportam la tot, la noi insine...
De exemplu conceptele de "mare si mic" le putem raporta la un anumit punct si unghi de vedere asupra universului stiind faptul ca "marele" este un "mic" umflat si viceversa dezumflat... concepul de "umflat" il putem raporta la o amplificare la scara in univers a unei imagini...
De exemplu concepul de "spatiu" il raportm la mediul care ne inconjoara in functie de nivelul de constientizare al mediului particular raportat la toate planurile : fizic, astral, mental, cauzal, spirituale...
Conceptul de " a termina" trebuie exclus pt ca nimic nu se termina, totul se continua... asa ca putem folosi de exemplu: " asta e bine ...mai departe; am facut, sa facut... asta"
Conceptul de "noroc" trebuie exclus pt ca exista o lege a necesitatii prin care "Tatal nostru din ceruri" stie ce ne trebuie si de ce...
etc...
Conceptul de "stau" este irevelant, cel putin la nivel mental nu avem cum sa stam...., sau atomii din celule,lumina lor... cum sa "se opreasca" ?

La nivel mental imaginile ruleaza... deci filmul pe care il facem se deruleaza inainte dar daca ceva nu ne convine il putem opri, derula inapoi apoi introducand noi scene, sensuri si lasand-ul "in pace"; este corect spus "in pace" pt ca aceste scenariile ruleaza in plan mental si cu un algoritm propriu de scadere a vibratiei(pt ca are cateva bilioane de hertzi) pt a ajunge in plan fizic trebuiesc lasate "sa se aseze"; jmecheria este ca daca scenariul nu sa materializat si ne mai gandim la el nu facem altceva decat sa-l reeditam deci scenriul o va lua de la capat cu scadera vibratiei pt a putea ajunge in planul fizic. Astefl ca "uitarea" face parte din tehnica materializarii ...cat de cat la "timp".
Putem spune despre panul fizic ca este doar o imagine, ea devenind fizica in momentul in care vrem sa o atingem... ; asta pt a ne face o mai buna incredere in noi insine > tehnica fiind in dezvoltarea capcitatii de a folosi linia credintei... care este inconstienta, constienta este doar cunoastrea in momentul in care am re cunoscut ce facem sau cu ce lucram... etc. De exemplu o linie a credintei este ca nu mai verificam despre cine este vorba cand cineva striga numele nostru..., asta a fost odata ...; sau locuinta in care locuim... cand ajungem la usa nu "stam" sa ne mai gandim daca e casa noastra... deja credem acest lucru.
Intr-o "piramida" cunoastrea este la baza si credinta in varf.

Corpul astral
Este corpul pe care il folosim cand plecam in "vis" , adica in planul astral.
Pt a pleca in planul astral trebuie sa iesim din corpu fizic ; deci in planul fizic reprezentantul nostru este corpul astral si in comunicare corpul mental.
Intre corpul fizic si corpul astral exista o legatura care ne tine legate cele doua tipuri de corpuri, astfel ca nu ne ratacim la revenirea din "vis".
Dar daca corpul fizic nu mai are un bun corp energetic aceasta legatura se rupe pt ca legatura este complexa si complexitatea se raporteaza la materia organica... (respectiv la organele interne si tesuturi) si se spune despre persoana respectiva ca a murit...; despre "moarte" am spus mai bine la sectiunea control erotic si cate ceva in sectiunea control alimentar.
Corpul fizic este o copie fidela a corpului astral si nu invers...
De accea se spune in Biblie: " omul este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu";
Se spune asa pt ca planul astral este spiritualizat, adica acolo se poate face orice instantaneu...
Evolutia corpului fizic sa raporteaza la sincronizarea in vibratie a centrilor energetici cu corpul astral cand se poate spune ca corpul fizic este spiritualizat..., adica nu se mai poate distruge..., deci nu-l mai pierdem.
Deasemenea intre corpul astral si corpul mental exista alte legaturi care il face nedistructibil; si asa mai departe pt celelate corpuri...
Scenariile facute in plan mental cu corpul mental le regasim in tranzit in planul astral unde le putem mai usor edita...
Intrarea in planul astral poate fi constientizata (sau pe parcursul unui scenariu din astral) si atunci vom sti ca suntem in planul astral... veti vedea cata luciditate si capacitate vi se va revela imediat... putand face mult mai multe lucruri si mai bine.
Plnul astral este tot un plan fizic dar cum am spus este deja spiritualizat; Bineinteles ca si planul fizic urmeaza sa fie spiritualizat dar pt a se putea face asta noi cei ce am venit aici trebuie mai intai sa ne spiritualizam corpul fizic.
Aceasta educatie este pt a sti cum sa ne autoeducam pt a reusi acesta spiritualizare.

Sufletul
Este un fel de reprezentare energetica la nivel psihic si se raporteaza la dublura energetica a corpului fizic.
Are o legatura stransa cu corpul vital, vitalitatea, sanatatea corpului fizic.
Astfel ca ... o boala apare mai intai pe corpul energetic si apoi daca nu este corectata se manifesta mai departe ca orice scenariu pe corpul fizic.
Dragostea si iubirea o simptim cu sufletul si se raporteaza la o ridicare a vibratiei vizavi de o transmitere energeica prin iubire si astfel o conexiune in capacitatea de creatie cu universul, Dumnezeu.
Viata are la baza legea iubirii.
Iubirea nu ne apartine, este ca o unda sau ca o raza ce ne strabate sufletul din univers spre univers si ne da capacitatea de creatie.
Nu suntem limitati in iubire astfel ca putem iubi o piatra asa cum iubim cel mai scum lucru sau cel mai minunat om, jumatatea cu care traim astfel fiind transparenti iubirii ni se va returna o capacitate mai buna de a iubi. putem exersa sa iubim tot ce ne inconjoara neconditionat si ni se va da neconditionat iubire din toata nemarginirea ei.
Daca capacitatea de a iubi totul o vom putea activa inseamna ca avem un suflet puternic si corpul fizic nu are cum sa se mai slabeasca, oboseasca, inbatraneasca...
Deasemenea putem bloca capacitatea de a iubi foarte usor prin a experimenta o traire a fricii; vom vedea ca la nivelul stomacului se opreste energia sau dragostea nu se mai manifesta; vom putea iesi din experiment incercand sa iubim totul si vom vedea cat de usor revenim la normalul vietii in cateva secunde...
Cand vom reface corpul energetic care in mod normal are 10 cm peste corpul fizic de culoare bleu-electric (vizibil din astral...) atunci putem sa-l controlam, sa redirectionam circuitul energetic cum dorim in corpul fiizic, sa atingem lucruri mai departe de corpului fizic(max. 10 m), sa nu ne mai deranjeze temperaturile la diferente mari..., sa numai obosim niciodata orice efort am face, etc...

Corpul fizic
Este corpul fizic, trupul pe care credem ca il cunoastem ... dar tot "timpul" mai este ceva de cunoscut, recunoscut;
il folosim in planul fizic ... si are 7 centrii energetici principali;

Rosu ~ organele genitale ~ caldura, temperatura corpului fizic, "fructul oprit";
Portocaliu ~ 2 cm sub buric, vitalitatea corpului fizic;
Galben ~ stomac, dragostea, pancreas;
Verde ~ piept, iubirea,timus;
Albastru ~ gat, intuitie, tiroida;
Indigo ~ frunte, control mental, glanda pineala;
Violet ~ crestet, legatura cu Dumnezeu, hipofiza;

Respiratia este alimentatia cauzala si condenseaza energie in organele genitale, ridicand treptat vibratia corpului fizic.
Aimentatia solida este un filtru la ridicarea vibratiei de jos in sus si ne da posibilitatea sa ne acordam mai bine in planul fizic.
Nu trebuie fortat cu alimentatia solida , poate obosi corpul fizic; la fel si lipsa ei fortata ridica prea mult vibratia care ne pune in dificultate de a realiza tangentarea planului fizic.
Ridicare vibratiei corpului fizic ne da posibilitatea de a folosi mai optim azotul din atmosfera, avand astfel posibilitatea de a accelera ridicarea vibratiei; nicotina este un alkaloid ce are la baza azotul si amplifica orice reactie din corpul fizic astfel ca nu trebuie folosita daca nu ne simptim bine sau suntem "raciti" (sau probleme cu plamanii) pana la remediarea problemelor.
Cofeina la fel este un alkaloid si ajuta la rgenerarea celulelor.
Cartoful folosit natural, razuit sau stors contine multe enzime si da capacitatea de crestere celulara rapida.
Castana "necomestibila" contine alkaloizi trebuie folosita foarte putin), ajuta ficatul (a nu se forta ~ devine foarte toxica daca supraincarca fuctiile ficatului )
Ciupercile "necomestibile" au un continut ridicat de alkaloizi si sunt mai periculoase decat castanele; tot asa folosit foarte putin daca e cazul si rar.
Respiratia este baza corpuli fizic si alimentatia niste tertipuri de a ne acorda trupul pe o dinamica mai buna.
Centrii energetici :
~ fuctioneaza in colaborare in functie de ce centru trebuie ajutati ceilalti centrii functionali ii preiau fuctiile...
~ transforma enegia din planul astral spre planul fizic, astfel corpul fizic respira si prin acesti centrii, respiratia fiind cu atat mai buna cu cat vibratia este mai adaptata sau cu cat corpul fizic este mai bine ancorat in planul fizic.
~ astfel ca fiecare centru are cateva nivele de activare, ficare nivel este o putere exponentiala la accesul la putere si energie.
~ daca rosu este pe nivelul 2 poate activa portocaliu spre nivelul 2 si deabi acum vom vedea mai clar ce este cu : exponentialul...
~ devitalizarea corpului fizic se face prin pierderea energiei acumulate in organele genitale prin orgasm, ejaculare si asa imbatranim, murim...
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii