Regulament
Bloguri
In ultima mie de ani omenirea a evoluat fantastic, din punct de vedere al civilizatiei si al tehnologiei, dar din nefericire, din punct de vedere biologic am ramas tot niste animale tampe.
Avem nevoie de cineva langa noi, deoarece in micile de comunitati din vechime, fiecare trebuia sa procreeze. Era o datorie, pentru a impiedica disparitia micii comunitati.
Suferim din cauza respingeriilor, deoarece respingerea din grup insemna ca individul sa se descurce de unul singur, ceea ce era moarte sigura. Suferim cand nu ne merge o relatie, deoarece in vechime sa iti gasesti un partener era greu. In general un oras mare era de cateva mii de oameni, iar posibilitatile putine. Barbatii cauta femei cu tate mari, ca sa alapteze bine copilul, femei frumoase pentru care sa fie invidiat de restul masculilor si sa isi intareasca pozitia pe scara sociala. Femeile cauta un partener puternic si "smecher", deoarece daca partenerul nu se descurca, insemna ca ar putea sa moara de foame sau de frig. Vrea un mascul sus pe scara sociala, care sa aiba grija de familia lui, un barbat independent, care nu are nevoie neaparat de ea.

Dar acum suntem miliarde, si avem acces teoretic la toti oamenii. Putem supravietuii foarte bine de unii singuri. Nu avem nevoie de un partener stabil. Nici macar nu e nevoie sa proceream. Suntem destul de multi, nu e absolut necesar sa ne inmultim, si daca trebuie, se poate procreea in laborator ca in "brave new world". Nu avem nevoie sa suferim din cauza refuzurilor sau respingerilor. Nu suntem limitati la cateva mii de persoane, din care pe cele disponibile pt. noi le numeri pe degetele de la o mana. Barbatul nu are nevoie de o femeie cu tate mari, sunt multe metode de a alapta un copil. La locul de munca nu il intreba nimeni cum arata partenera lui si sa fie asta un criteriu de angajare. Femeile nu au nevoie de un barbat care sa fie capabil sa alerge pe camp dupa vanat, poate sa cumpere foarte bine carnea din supermarket. Si din moment ce barbatul nu are nevoie de o femeie pentru a avansa pe scara sociala, idealul de barbat independent care nu are nevoie de nimeni va fi exact asta: un barbat care o va folosi doar pentru o noapte. Pana la urma, nu are nevoie de ea.

Dar e greu sa lupti cu instinctele primitive. Pana la urma, nu suntem decat niste animale tampe, care singuri ne complicam viata.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vissaje, aia cu discovery channel, se subintelege. Cine spune altceva, barbat sau femeie, e un(o) mare mincino(a)s(a)
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa inteleg ca ai o mie de ani ictin?...judecand dupa poza s-ar zice ca da...hi