Regulament
Bloguri

Bani, timp si dragoste

Da, stiu, gandesc prea mult. Dar nu ma pot obtine sa nu observ o egalitate intre aceste 3 componente:
dragoste=timp=bani. Ordinea conteaza mai putin.
Daca ai dragoste, ai mai putin timp si posibil si mai putini bani, din moment ce nu mai ai timp sa ii faci.
Daca nu ai dragoste, poti sa ai timp, sa stai sa lenevesti, sau sa transformi acel timp in bani.
Daca ai timp, poti sa alegi sa il transformi in bani, dar daca il consumi pe tot pentru bani, nu iti mai ramane si pentru partea sentimentala. In fond intr-o relatie trebuie investit timp, inclusiv pentru a gasi pe acel/acea cineva.
Daca ai bani, iti poti permite si timp liber si iti poti permite si dragoste.

Pana la urma noi alegem ce transformam in ce, si in ce ordine.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
acid_a, nici nu am zis ca problema nu e de la mine. Recunosc, am abordat "problema" pornind de la niste premize gresite, si acum incerc sa imi schimb niste preconceptii, cea ce nu e chiar usor. Si una dintre greseli e tocmai ca ma lasam cu totul purtat de iubire, imi lasam jos bariera rationala, ceea ce nu e bine.
Antonescu, eu nu propun nimic, insa stiu ce o sa fac. Adica exista a treia cale: renunt la orice speranta, daca se intampla ceva sa gasesc inorogul bine, daca nu iarasi bine. Nu am probleme cu nici una dintre situatii.
poza eEduard

eEduard

  • Publicat Acum peste 2 luni
Antonescu, mi-am retras cuvintele, în metalitatea noastră a apela la o damă de companie încă e văzut ca o rușine, mă bucur vezi lucrurile altfel și zic că nu e necesar să fi explicit, mai sunt și doamne pe aici. winking
poza eEduard

eEduard

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ictin, suntem apropiați de vârstă, nu știu prin ce ai trecut tu dar din câte observ a lăsat răni adânci, și crede-mă că înțeleg perfect ce îseamnă rănile adânci. Și eu am trecut prin multe iar de-a lungul timpului de la atâtea plăgi sa format un strat scorțos în jurul inimi, dar din fericire acea relație pe care tu o numești un „text standard” eu am reusit să îi prind gustul, e adevărat nu pentru mult timp, dar e important că am apucat să văd cum e și din acest motiv nu pot accepta mai puțin. Îmi doresc să ai șitu șansa asta, există și nu te poți simți mai bine, nu renunța așa ușor pentru că e un drum foarte alunecos și îți spun din proprie experiență, nu este un drum pe care vrei să fi. happy

Antonescu, calcă-ți pe măndrie, dacă nu ai făcut-o deja, plătește o damă de companie, două și făți de cap, trăiește-ți visele. happy
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Antonescu, nu e vorba de pesimism, e vorba de realism. Eu acasa am un catel. Daca face ce nu ar trebui ii dau peste bot. El mai incearca, ii dau iara, si dupa un timp invata si nu mai face. Acum eu as vrea sa cred ca nu sunt mai prost ca un caine, si dupa ce mi-am luat-o peste bot ar fi cazul sa ma potolesc si sa ma concentrez pe ce ma pricep sa fac.
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da antonescu, te-ai prins, o relatie bazata pe comunicare, respect, etc. este un text standard si nu neaparat o utopie, cat o absurditate. Se bazeaza pe nevoi, si cand zic de nevoi nu ma refer neaparat la bani. Oamenii au multe tipuri de nevoi. Acum ca ai niste imagini pornografice intiparite in memorie pe care vrei sa le impartasesti, e si asta o nevoie, poate o sa gasesti pe cineva sa iti satisfaca aceasta nevoie.
Acid_a, eu acum consider ca este impardonabil sa ma aplec cu toata fiinta asupra iubiri. Am facut asta de mai multe ori, si de fiecare data m-am fript. Si cum se zicea Einstein, numai prostul crede ca daca face acelasi lucru de mai multe ori o sa aiba rezultate diferite. Ar trebuie sa fiu de-a dreptul masochist cu mine insumi ca sa mai repet aceleasi greseli mereu. Acum imi pastrez o rezerva, nu imi mai pot permite sa ma aplec cu toata fiinta asupra iubirii. Pur si simplu nu mai am resurse pt. asa ceva.
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
contradictie intre subiectivitate si obiectivitate?
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
eduard, asta e problema, nu este o opinie, este un text standard. O vrajeala, frumoasa intr-adevar, dar tot o vrajeala ramane.
poza eEduard

eEduard

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu ți-am prezentat opinia mea, acum ce faci tu cu ea, te privește numai pe tine. happy
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
eduard, unde ai vazut tu asa ceva in afara de filme si povesti tampite? Sa revenim putin cu picioarele pe pamant, dincolo de texte standard. Niciodata nu o sa existe o relatie bazata 100% pe ce descrii tu acolo. De fapt e bine daca se ajunge la 50%. Bazele reale ale unei relatii sunt reprezentate de nevoile celor implicati.
Viata reala nu e lapte si miere, si e nevoie de compromisuri. Si cel mai mare compromis in viata e intre cele 3 componente: bani, timp si dragoste, cea mai importanta resursa fiind timpul. Poate a fost cam extrem sa pun egalitate intre ele.
Glamour, dragostea e o sabie cu 2 taisuri. Daca e impartasita, se deschide lumina, dar daca nu ... si mai ales daca celalalt isi bate joc de dragostea ta, te adancesti si mai mult in intuneric pana cand nimic nu mai are sens.
poza eEduard

eEduard

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dacă ai o relație bazată pe comunicare, respect si inplicare sentimentală, materialul devine o unealtă de progres, nu de discordie iar timpul este întodeauna găsit și prețuit.