Regulament
Bloguri
dupa cum bine stiti lumea a evoluat intrutoate si va pot spune ca a evoluat si la capitolul iubire .
in timpurile vechi oameni care aveau o relatie isi scriau scrisori sau isi trimeteau o carte postala sau o vedere luand legatura unul cu celalalt ,,iubiti isi scriau bilete de amor si scrisor sau declarati daca era si cate unul mai nebun ,canta o serenada sau romanta. e azi in timpurile noastre au luat locul sms-ul sau e-mail-lul ,tineri de azi scriu un sms iubitei sau un e-mail punand diverse atasamente, iata ca tehnologia face minuni si acceleraza lucrurile daca inainte pe vremuri asteptam o scrisoare cu nerabdare acum suntem doar la cateva secunde distanta datorita tehlologiei doar printrun simplu sms care ajunge in cateva secunde ,nu cum ajungeau scrisorile in cateva zile. ce va pot spune ca oameni prin tehnologia internetului si comunicatilor au inceput sa se cunoasca mai repete si sa interactioneze cat mai mult cu cei din alta parte si sa cunoasca mai multi,fata de cand nu era tehnologie si oameni se cunosteau doar pe cei din jur. tehnologia a facut sa ne vedem ori de cate ori vrem cand ne este dor unul de celalalt prin 3g sau web si fotografi digitale,cu ca inainte asteptai sa vezi persoana in real sau o fotofrafie prin posta.
tehnolovia in vremurile noastre joaca un rol in viata noastrea de zi cu zi si fara ea nu poate trai nimeni caci depindem de ia in mare masura. bunici nostri nu ne inteleg caci ei nu stiu cei aceia sau fie nu vor caci ei nu au avuto si nu cunosc avantajele acestea.
deci in materie de iubire si relati noi conectyati cu tehnologia nu putem sa zicem ca nu avem cu ce sa tinem legatura cu persoana iubita sau limita de cunoastere caci aceasta ne leaga chiar daca suntem la distanta ,iar retelele sociale ne ajuta sa interactionam si sa cunoastem oameni pe care nui stiam pana acum.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii