poza membru
Regulament
Bloguri

CE CAUTAM SI CE ASTEPTAM

De la nastere capatam definitia Om ori animal.
Parinti ne cresc si isi spun cand ne nastem sa devenim oameni buni, ursitoarele mai nou in epoca decembrista spun, sa avem parte de fericire si bani...blablaba sanatate, dar norocul e Noroc ori Soarta la fel. Uni spun ca asta ti-o faci singur! Ori faci ceva ilegal ori esti fff destept si faci ceva care te poarta deasupra tuturor. Inteligenta e ca floarea, placuta si admirata de toti dar acceptata in casa de uni. Prostia e admirata de o anumita categorie si blamata de cealalta, ca si maracinii.
Ce cautam in viata?
La inceput sa fim acceptati de un grup(gradinita,scoala), apoi de restul (angajator, colegi) si inainte de asta ne dorim un suflet pereche! ((Cred ca aici suntem toti de acord ca asta cautam!?))
Ce asteptam de la cel pe care il cautam si il dorim? Sa fie perfect, sa ne iubeasca, blablaba...cred ca ne cautam pe noi in oglinada cu chip invers personalitai si sexului nostru.
Nu cred ca vom gasi asa ceva.
Ursitoarele nu sunt cele care trebuie, parinti au vrut ceva, dar nu se poate implini totul in viata.
Soarta ne facem, dar prea preocupati la detali nu suntem atenti cand trece pe langa noi.
Detaliile sunt cele care ne scapa pana la urma in viata?
Sa fim atenti la detali ori sa nu ne cramponam la detali?
Deci ce cautam si ce gasim??? O fi bine sa acceptam????
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

EU_siatat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Intradevar , uneori ne scapa esentialul , in graba noastra .Realizam mai tarziu , analizand, unde ar fi trebuit sa ne oprim si asupra cui...ai dreptate ,, ne cautam pe noi in oglinada cu chip invers'' ..ar putea fi unul din miile de raspunsuri, da..